11094
https://www.site4all.ro/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/101/Selea_Dent-1595879394.jpg

Selea Dent

Strada Flacăra 18, Călărași, Județul Călărași, România
Inchis

Detalii Firma

Specialisti in zambet

Stomatologii de la SELEA DENT sunt tot oameni. La fel ca tine, unii dintre noi s-au temut, candva, de dentist sau de durere, de mirosul intepator, de sunetul frezei sau de tacerile medicului care nu explica niciodata ce urmeaza sa faca. Iti suna cunoscut, nu-i asa?

Ironic sau nu, noi ne-am invins teama de dentist devenind... tot dentisti, insa in clinicile SELEA DENT am creat exact acele conditii pe care am fi vrut sa le fi gasit si noi, in cabinetele stomatologice. Tocmai de aceea, obiectivul nostru principal este ca tu sa te simti, in primul rand, relaxat si in siguranta, inca din momentul in care pasesti in clinica!

Indiferent de varsta sau problemele de dantura, te asteptam cu o echipa de profesionisti foarte bine pregatiti, care stiu sa asculte si sa comunice, cu o aparatura super-performanta si un sistem de evaluare personalizat.

Am inteles ca teama de durere te-a facut sa tot amani tratamentul, insa dantura si zambetul sunt accesoriile tale cele mai pretioase, de sanatatea carora depinde starea ta de bine. Noi ne vom ocupa de acest aspect!

La SELEA DENT nu exista teama de durere... Te intampinam cu zambet, pentru ca stim ca tot astfel vei pleca si tu, din clinica, de fiecare data: zambind!

Vino sa ne cunosti!

Suntem SELEA. Oameni. Medici. Dentisti.

Locatii:
- Str. Flacara nr. 18, bl. B16, Calarasi 
- Str. Belsugului nr. 56, Bl. E23, Calarasi

Serviciile noastre

Chirurgie: Chirurgia orala este parte din tratamentele stomatologice complexe. In cadrul clinicilor SELEA, oferim tratamente chirurgicale complexe, moderne, fara disconfort sau ingrijiri speciale post-proceduri, de la simple extractii, pana la implanturi si reconstructii dentare, toate acestea desfasurate in conditii de perfecta siguranta pentru pacient.

Implantologie: In cadrul clinicilor SELEA gasim solutiile ideale pentru inlocuirea dintilor lipsa, indiferent de motivul pierderii acestora. Recreem zambetul si oferim implanturi dentare de calitate superioara, folosindu-ne de tehnici si proceduri avansate si de aparatura performanta, pentru rezultate optime.

Radiografie Intraorala: Te asteptam cu aparatura performanta pentru executarea in cadrul clinicii a radiografiilor necesare diagnosticarii. Radiografia intraorala este o metoda non-invaziva de a obtine imaginea, in cele mai mici detalii, a sanatatii dintilor si este primul pas spre a stabili calea corecta de tratament.

Radiografie Extraorala: Scopul nostru este protejarea pacientului din momentul in care a pasit in clinica. Prin urmare, radiografiile pe care le executam in interiorul Selea Dent sunt non-invazive si expun pacientul la o cantitate de 5 ori mai mica de radiatii, fata de cele pe care acesta le absoarbe dupa o singura zi petrecuta in mediul inconjurator.

Ortodontie: Ne mandrim cu ordodonti specializati in prevenire, diagnosticare si corectarea dintilor. Diagnosticul ortodontic are in vedere atat tratarea afectiunilor individuale ale dintilor, cat si solutionarea problemelor de ansamblu, precum maxilare malpozitionate, dantura neregulata etc., toate acestea fiind privite compact, pentru un rezultat final perfect.

Parodontologie: Bolile paradontale afecteaza tesuturile din jurul dintelui si duc, in final, la pierderea acestuia. Pentru a evita acest lucru, exista trei etape importante in pentru salvarea dintelui - profilaxie, diagnosticare si tratament - pe care personalul din clinicile SELEA DENT le abordeaza cu mult profesionalism.

Endodontie: Personalul nostru medical este supraspecializat in stomatologie si ramurile specifice acestui domeniu, pentru a garanta cel mai ridicat nivel al calitatii serviciilor medicale. In clinicile SELEA, oferim tratamente endodontice, la cel mai inalt standard, pentru afectiunile cauzate de inflamarea tesutului moale, aflat in interiorul dintelui.

Galerie

Videoclipuri

Locatie pe harta

Indicatii de orientare

Testimoniale

Recenziile firmei

Scrie o recenzie

Nu exista recenzii in acest moment

Profil Comunitate

company map
Strada Flacăra 18, Călărași, Județul Călărași, România

Retele Sociale

GMT +02:00

Program de lucru

Luni
09:00 - 19:00
Marti
09:00 - 19:00
Miercuri
09:00 - 19:00
Joi
09:00 - 19:00
Vineri
09:00 - 19:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis