2838
https://www.site4all.ro/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/134/RalDesignLogoBannereinvitaiipliante-1464110213.jpg

Ral Design & More SRL

Drumul Fermei 123, Popești-Leordeni, Județul Ilfov, România
Inchis

Detalii Firma

Considerăm că înainte de toate, trebuie să fii pasionat de munca pe care o depui pentru ca aceasta să fie de calitate, iar calitatea este cea mai bună reclamă pe care ţi-o poţi face.

De asemenea, ne plac lucrurile simple şi frumoase deoarece acestea au cel mai puternic impact şi rămân în minte cel mai uşor.

Sunt doar câteva dintre ideile care ne-au motivat să pornim pe acest drum într-un domeniu cu potenţial imens pe piaţa internă, foarte dinamic, sensibil la cerinţele pieţei şi care are multe de oferit.

Echipa noastră este formată din oameni tineri, în plină ascensiune a carierei lor profesionale care mereu au dat dovadă de profesionalism în munca depusă.

Într-un mediu plăcut şi relaxant astfel încât imaginaţia lor să lucrez cât mai bine, îşi desfăşoară activitatea, pentru ca tu, clientul, să fii mulţumit de munca lor.

Dispunem de cea mai bună unealtă pentru a duce la capăt orice proiect în care ne angrenăm: inventivitatea. Deţinerea acestui talent ne-a permis să creăm materiale de publicitate precum: broşuri, logo-uri, flyer-e, cărţi de vizită, ambalaje pentru diferite produse.

Adaptarea la cerinţele şi nevoile clientului este o calitate importantă de care suntem mândrii că o avem. Fiecare client are propria identitate, preferinţe pe care dorim să le îndeplinim şi de aceea tratăm fiecare proiect personal, astfel încât ambele părţi să obţină cele mai bune rezultate.

RAL Design dezvoltă proiecte unice, de neuitat și semnificative și ajută compania ta să iasă în evidență faţă de concurenții săi.

Ne vom întrebuinţa cunoștințele, creativitatea si experienta noastră de design grafic pentru a crea machete frumoase, desene și ilustrații care demonstrează unicitatea și comunică eficient mesajul companiei tale.

Modelele noastre grafice sunt originale și create special pentru afacerea pe care o deţii, în stilul care se potrivește cu personalitatea ta şi a brand-ului.

Servicii

Principala noastră activitate este crearea de soluţii rapide şi eficiente în materie de publicitate şi identitate vizuală pentru firmele aflate în plină ascensiune sau deja consacrate.

Printr-o abordare creativă şi utilizând un pachet de servicii personalizat, oferim cele mai bune soluţii adecvate scopului şi bugetului disponibil, iar pentru aceasta lucrăm împreună cu clienţii pentru a le înţelege mai bine obiectivele şi cerinţele specifice pe care le au.

Ne dorim o colaborare pe terme lung, din care ambele părţi să beneficieze.

Machete pentru tipar: Pliante, Broșuri, Mape de prezentare, Panouri expoziționale, Ambalaje.
Identitate vizuală în mediul online: Logo, Bannere, Invitații, Cataloage de prezentare, Prezentare video, Website Design.

Galerie

Locatie pe harta

Indicatii de orientare

Recenziile firmei

Scrie o recenzie

Nu exista recenzii in acest moment

Profil Comunitate

company map
Drumul Fermei 123, Popești-Leordeni, Județul Ilfov, România

Retele Sociale

GMT +02:00

Program de lucru

Luni
09:00 - 17:00
Marti
09:00 - 17:00
Miercuri
09:00 - 17:00
Joi
09:00 - 17:00
Vineri
09:00 - 17:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis