5535
https://www.site4all.ro/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/243/VerificareTVALogo-1471876464.png

Verificare TVA

Strada Inginer Ștefan Hepiteș 16a, București, Municipiul București, România
Inchis

Detalii Firma

Verificati automat daca furnizorii si clientii dumneavoastra aplica TVA, TVA la incasare si Split TVA (plata defalcata TVA)
Ce informaţii obţineţi?
Numele firmei, numarul de inmatriculare, judetul si localitatea, adresa partiala, data actualizarii,informatii legate de TVA: daca este platitor de TVA, daca este platitor de TVA la incasare si daca foloseste plata defalcata a TVA (SPLIT TVA).
Cum va ajuta Verificare TVA?
Evitati pierderea de timp si eliminati erorile prin validarea automata a codurilor fiscale! O astfel de verificare este mult mai rapida decat o poate face orice utilizator uman atunci cand are de preluat manual un volum mare de date. In plus, aveti permanent acces la istoricul informatiilor fiscale! Obtineti ultimele date disponibile, chiar daca sursele oficiale sunt indisponibile.

Alegeti o varianta de acces:

1. Verificare TVA punctuala
Verificarea punctuala se face interogand serviciul pentru fiecare cod fiscal in parte.Aceasta verificare este cea mai rapida metoda prin care aflati daca o companie din Romania aplica TVA, TVA la incasare sau plata defalacata a TVA (SPLIT TVA).Obtineti toate datele de facturare necesare printr-o simpla cautare punctuala.
Puteti verifica gratuit pana la 10 companii pe zi / IP ca utilizator neautentificat (fara cont).
2. Verificare TVA a listelor de coduri fiscale
Pentru utilizatorii care au nevoie de verificarea unor liste mai mari de coduri fiscale, simplificam procesul de verificare TVA prin automatizare.Importati lista de coduri fiscale in format .TXT si exportati datele in format .CSV si .TXT.
3. Verificare TVA API
API-ul de la verificare TVA vine in ajutorul celor care vor sa integreze datele legate de TVA in aplicatii proprii.Fie ca vorbim despre un CRM sau un program de facturare, API-ul verifica si valideaza automat persoanele juridice, in scop de TVA.

Galerie

Videoclipuri

Locatie pe harta

Indicatii de orientare

Recenziile firmei

Scrie o recenzie

Nu exista recenzii in acest moment

Profil Comunitate

company map
Strada Inginer Ștefan Hepiteș 16a, București, Municipiul București, România

Persoane de contact

Daniela Penciuc (+)

Retele Sociale

GMT +02:00

Program de lucru

Luni
08:00 - 18:00
Marti
08:00 - 18:00
Miercuri
08:00 - 18:00
Joi
08:00 - 18:00
Vineri
08:00 - 18:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis