Crucea Rosie Calarasi

Prelungirea București 22, Călărași, Județul Călărași 910048, Romania
Crucea Rosie Calarasi https://www.site4all.ro/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/251/CruceaRosieCalarasiLogo-1474363591.jpg 5 05 0
Vizualizari: 1102 Distribuie

Detalii Firma

Crucea Rosie Romana este singura organizatie umanitara cu o retea functionala pe intreg teritoriul tarii. Avand 47 de filiale, 1.996 subfiliale si 1.307 comisii, Crucea Rosie beneficiaza de o structura unica, construita in peste 137 de ani activitate umanitara.Astfel, organizatia este prezenta la fiecare nivel teritorial: judet, municipiu, oras, comuna si sat.

Tip:
Furnizor de servicii
Cuvinte Cheie:
Atasamente:
  • Recomandat pentru copii:
  • Da

Misiune

Crucea Rosie Romana asista persoanele vulnerabile in situatii de dezastre si de criza. Prin programele si activitatile sale in beneficiul societatii, contribuie la prevenirea si alinarea suferintei sub toate formele, protejeaza sanatatea si viata, promoveaza respectul fata de demnitatea umana, fara nicio discriminare bazata pe nationalitate, rasa, sex, religie, varsta, apartenenta sociala sau politica.

Galerie

Videoclipuri

Locatie pe harta

Indicatii de orientare

Evenimente

  • Donatii - 17 August 2017 - 20 Decembrie 2017
    Crucea Roșie Călăraşi duce mâncare caldă unor copii din familii foarte sărace, de două ori pe lună. Ajută-ne și tu și vom crește numărul copiilor ce dorm cu burtica plină!

Recenziile firmei

Scrie o recenzie

Nu exista recenzii in acest moment

Prelungirea București 22, Călărași, Județul Călărași 910048, Romania

Persoane de contact

Aura Giurca (+)

Retele Sociale


Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).