7900
https://www.site4all.ro/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/260/centrudeanalizemedicalevitalcalarasi-1484911312.jpg

Centrul de analize medicale VITAL

Bulevardul Nicolae Titulescu 15, Călărași, Județul Călărași, România
0242318290
Inchis

Detalii Firma

Laboratoarele de analize medicale sunt dotate cu aparate de ultima generatie, amplasate in spatii modern echipate. Investigatiile de laborator sunt lucrate de personal medical cu renume din Calarasi.

Laboratorul efectueaza o gama larga de analize medicale, la standarde inalte de calitate, acreditate RENAR. Pentru noi, cel mai important este ca serviciile laboratorului de analize medicale sa fie efectuate in timpul cel mai scurt posibil, rezultatele sa fie corecte, reproductibile, sa aiba o interpretare care sa ajute pacientii si medicii in stabilirea exacta a diagnosticului.

Laboratorul este o componenta esentiala a procesului de ingrijire medicala. Medicii din toate specialitatile depind de rezultatele analizelor in deciziile pe care le iau privind preventia, diagnosticul si tratamentul pe care il recomanda pacientilor. Un rezultat corect si de incredere este o informatie vitala care ii permite medicului sa-i ofere pacientului o ingrijire de calitate, eficienta si sigura.

Abordarea profesionista si atitudinea politicoasa, incurajatoare, din partea intregului personal cu care veniti in contact, sfaturile competente ale medicilor care sunt la dispozitia dumneavoastra, atat inainte, cat si dupa efectuarea analizelor, speram sa contribuie la crearea unei atmosfere de incredere in calitatea serviciilor noastre si la pastrarea renumelui centrului nostru medical. Pentru investigatii care nu pot fi efectuate in laboratoarele noastre avem contracte de parteneriat cu laboratoare din tara.

Pentru noi conteaza ca fiecare dintre dumneavoastra care apelati la serviciile laboratorului de analize medicale sa beneficiati in timpul cel mai scurt posibil de rezultate corecte, reproductibile, care sa va ajute in mentinerea sau refacerea sanatatii.

Interpretarea rezultatelor anatomo-patologice se face de catre medici specialisti cu experienta in patologii variate.

1. Examen histopatologic pentru piese chirurgicale si biopsii;
2. Patologie: digestiva, genitala, mamara, endocrina, pulmonara, ORL, de parti moi, limfoida, dermatopatologie;
3. Citopatologie;
4. Patologie: citologie cervicovaginala Babes - Papanicolau conventionala si in mediu lichid, secretii vaginale, revarsate lichidiene pleurale, peritoneale, articulare, continut din leziuni chistice;
5. Solutia completa pentru screeningul cancerului de col uterin:
- Citologie cervico - vaginala Babes Papanicolau conventionala
- Citologie cervico - vaginala Babes Papanicolau in mediu lichid
6. Biologie moleculara si genetica: Screeningul HPV cu risc crescut si genotipare HPV 16 si 18 - metoda acreditata de ghidurile americane de screening pentru cancerul de col uterin.

Atitudinea politicoasa, incurajatoare, din partea intregului personal cu care veniti in contact, sfaturile competente ale medicilor care sunt la dispozitia dumneavoastra atat inainte cat si dupa efectuarea analizelor, speram sa contribuie la crearea unei atmosfere de incredere in calitatea serviciilor noastre si la pastrarea renumelui centrului.

Servicii

1. Centrul de Analize Medicale * VITAL * - Calarasi, Bd-u.l Nicolae Titulescu, Nr . 15, - Tel/Fax - 0242 333 312 ofera urmatoarele servicii: Laborator; Ecograf 4D (abdominala si tiroidiana ).

2. Centrul Medical Dr. Topologeanu Gabriela - Calarasi, Str. Sf. Nicolae, Bl. A 21, Ap. 2, Parter - Tel: 0242 318 290 si Fax: 0242 333 122 ofera urmatoarele servicii: Medicina Muncii; Examen medical angajare; Examen medical periodic cu urmatoarele investigatii: spirometrie, viziotest, audiometri, testare psihologica, glicemie, EKG, presiune vestibulara etc; Incheiere fisa aptitudine. Cardiologie: consult specialitate, EKG, ecocardiografie. Medicina de Familie.

3. BFT (servicii fizioterapie, kinetoterapie si masaj) - Calarasi - Str. 13 Decembrie, Nr. 19.

Galerie

Locatie pe harta

Indicatii de orientare

Recenziile firmei

Scrie o recenzie

Nu exista recenzii in acest moment

company map
Bulevardul Nicolae Titulescu 15, Călărași, Județul Călărași, România
GMT +02:00

Program de lucru

Luni
07:30 - 17:00
Marti
07:30 - 17:00
Miercuri
07:30 - 17:00
Joi
07:30 - 17:00
Vineri
07:30 - 17:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis