1637
https://www.site4all.ro/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/329/DeratizareCraiovaDezinsectieOlt-1493325154.png

Sofimar Serv SRL

Strada Lipaneasca 13, Curtișoara, Județul Olt, România

Detalii Firma

SOFIMAR SERV SRL reprezinta o societate ce ofera servicii complete de dezinsectie, deratizare si dezinfectie in judetele Teleorman, Olt, Dolj, Valcea, Arges si Giurgiu. Problemele dumneavoastra legate de daunatori vor fi rapid rezolvate prin metode de inalta calitate si eficiente, de catre echipa noastra de profesionisti.

Avand in componenta o echipa formata dintr-un grup de persoane determinate si dedicate, fiecare cu talente si expertize unice, putem furniza clientilor nostri cele mai bune solutii problemelor legate de combaterea daunatorilor si prevenirea reaparitiei acestora.

Angajatii nostri sunt licentiati si certificati in domeniul lor de expertiza. Echipa noastra are in spate o vasta experienta si este sprijinita de cele mai bune echipamente, acestea fiind la standarde moderne, inalte, care nu polueaza mediul si nu produc daune materiale.

Combatem şi prevenim eficient raspândirea insectelor, rozatoarelor şi germenilor patogeni, surse permanente de boli şi pagube materiale, folosind metode de lucru actuale şi substante eficiente, pentru a va asigura servicii la standarde calitative înalte.

Rapiditatea este una dintre calitatile noastre forte, iar astfel reusim sa ne diferentiem pe piata serviciilor DDD. Calitatea serviciilor noastre este data de promptitudinea cu care raspundem la cerintele clientilor nostri, iar in functie de detaliile primite de la beneficiari reusim sa oferim cele mai bune solutii, adaptate pentru fiecare caz in parte.

Solutiile pot fi utilizate in sectorul de igiena si sanatate publica, in locuri precum: locuinte, spitale, hoteluri, diverse locuri publice, institutii, restaurante, cantine, unitati industriale, cu profil alimentar,  mall-uri, abatoare, depozite, centre comerciale, magazine, mijloace de transport , asociatii de proprietari etc.

Locatie pe harta

Indicatii de orientare

Recenziile firmei

Scrie o recenzie

Nu exista recenzii in acest moment

Profil Comunitate

company map
Strada Lipaneasca 13, Curtișoara, Județul Olt, România