Asociatia Work At Home Moms

Frecăței Județul Tulcea
Asociatia Work At Home Moms https://www.site4all.ro/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/334/WorkatHomeMomsRomania-1494351303.png 5 05 0
Vizualizari: 701 Distribuie

Detalii Firma

WAHM România este o inițiativă socială menită să vină în sprijinul mamelor active și conștiente de importanța lor vitală în cadrul familiei.
Este extrem de important să modificăm percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei și să acordam femeilor roditoare din viața noastră șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual făcând uitată eticheta de ”femeie casnică” pe care am evitat-o în titulatura comunității tocmai datorită aurei nedorite ce o înconjoară.
Este un proiect complex și dificil, dar alternativa este să lăsăm totul cum e, pentru că ”merge și așa”. Nu, nu merge și așa, niciodata nu a mers dar ne-am complăcut în soluțiile aflate prea la îndemână: creșe și bone, program de 10 ore, 6 zile pe săptămâna, de educație se ocupă profesorii că d-aia primesc salariu, eu plec în Spania să am grijă de copiii mei îngrijindu-i de fapt pe ai altora. Nu mai merge așa, trebuie ca soții să vadă asta în ochii soțiilor, iar soțiile – în sine.
Mamele din România au nevoie de ajutorul vostru. Fiți alături de noi așa cum și mamele voastre au fost (sau ați fi vrut să fie) alături de voi. Starea de bine a unei națiuni izvorăște din fiecare cămin și toate firișoarele acelea de dragoste pe care le vrem unite spre binele general sunt în pericol să sece sub pârjolul indiferenței. Vrem să muncim, dar nu oricât, oricum și oricui ci așa cum muncesc mamele: cu dragoste, cu răbdare, dând viață.
Întâmpinăm mamele cu evenimente interesante de specializare, respecializare, ateliere practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui drum profesional, tipuri de consiliere pentru creșterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunțuri de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate și multe, multe alte idei pentru mamele întreprinzătoare!
Vă stăm la dispoziție pentru detalii privind colaborari, promovare sau pentru a sta la bunul sfat al mamelor WAHM!
Tip:
Furnizor de servicii
Cuvinte Cheie:

Galerie

Videoclipuri

Locatie pe harta

Indicatii de orientare

Evenimente

 • Atelier - 19 August 2017 - 19 August 2017
  Asociatia Work at Home Moms lanseaza cercul de lectura pentru copii – „Poarta- ma in poveste”. Cu ocazia acestei initiative, va vom prezenta periodic minunate povesti scrise/ citite/ traduse/ interpretate/ redate vizual de catre mamele wahm!
 • Webinar - 23 August 2017 - 23 August 2017
  Asociatia WAHM relanseaza programul "Mamele singure au superputeri", prin intermediul caruia oferim consiliere mamelor din segment vulnerabil. Participare libera in limita locurilor disponibile.
 • Atelier - 26 August 2017 - 27 August 2017
  “Mame meseriaşe” este un MUZEU VIU, un proiect al Asociatiei Work At Home Moms, prin care susţinem mamele pricepute în meşteşugărit, artizanat sau orice altă formă de exprimare artistică ce presupune realizarea de obiecte.
 • Training - 26 August 2017 - 26 August 2017
  Asociatia Work At Home Moms anunta un nou eveniment util si deosebit de solicitat: curs de prim ajutor alaturi de Roxana Hristianovici, mama, medic rezident pediatrie si Vicepresedinte al Asociatiei de Pediatrie si Consultanta in Alaptare!
 • Workshop - 30 August 2017 - 30 August 2017
  La final de August, la Piatra-Neamt, WAHM continua intalnirile cu/pentru mamici. Va asteptam pe 30.08.2017 pentru Workshop de fotografie - eveniment GRATUIT pentru mame, asigurat de asociatie, in baza fondurilor stranse la nivel local.
 • Workshop - 2 Septembrie 2017 - 2 Septembrie 2017
  WAHM invita mamele din BUCURESTI la o noua intalnire de networking si troc! Dorim sa va cunoastem, sa ne prezentam si sa pornim impreuna pe acest drum frumos al sprijinirii mamelor in decizia de a lucra de acasa sau de a demara o afacere!
 • Atelier - 2 Septembrie 2017 - 2 Septembrie 2017
  Asociatia Work At Home Moms, alaturi de Florina Crisan Photography, invita mamele din TIMISOARA la o noua intalnire in cadrul careia vom povesti despre FOTOGRAFIE!
 • Prezentare - 7 Septembrie 2017 - 7 Septembrie 2017
  La sugestia mamelor din comunitatea WAHM, Ines mai face o lansare de carte. Va fi o lansare dedicată comunității, cu o energie aparte, cu zâmbete de femei împlinite, îndrăgostite și pe alocuri obosite, poate și cu ceva râsete de copii.

Recenziile firmei

Scrie o recenzie

Nu exista recenzii in acest moment

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).