Asociatia Work At Home Moms

Frecăței Județul Tulcea
Vizualizari: 801 Distribuie

Detalii Firma

WAHM România este o inițiativă socială menită să vină în sprijinul mamelor active și conștiente de importanța lor vitală în cadrul familiei.
Este extrem de important să modificăm percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei și să acordam femeilor roditoare din viața noastră șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual făcând uitată eticheta de ”femeie casnică” pe care am evitat-o în titulatura comunității tocmai datorită aurei nedorite ce o înconjoară.
Este un proiect complex și dificil, dar alternativa este să lăsăm totul cum e, pentru că ”merge și așa”. Nu, nu merge și așa, niciodata nu a mers dar ne-am complăcut în soluțiile aflate prea la îndemână: creșe și bone, program de 10 ore, 6 zile pe săptămâna, de educație se ocupă profesorii că d-aia primesc salariu, eu plec în Spania să am grijă de copiii mei îngrijindu-i de fapt pe ai altora. Nu mai merge așa, trebuie ca soții să vadă asta în ochii soțiilor, iar soțiile – în sine.
Mamele din România au nevoie de ajutorul vostru. Fiți alături de noi așa cum și mamele voastre au fost (sau ați fi vrut să fie) alături de voi. Starea de bine a unei națiuni izvorăște din fiecare cămin și toate firișoarele acelea de dragoste pe care le vrem unite spre binele general sunt în pericol să sece sub pârjolul indiferenței. Vrem să muncim, dar nu oricât, oricum și oricui ci așa cum muncesc mamele: cu dragoste, cu răbdare, dând viață.
Întâmpinăm mamele cu evenimente interesante de specializare, respecializare, ateliere practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui drum profesional, tipuri de consiliere pentru creșterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunțuri de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate și multe, multe alte idei pentru mamele întreprinzătoare!
Vă stăm la dispoziție pentru detalii privind colaborari, promovare sau pentru a sta la bunul sfat al mamelor WAHM!
Tip:
Furnizor de servicii
Cuvinte Cheie:

Galerie

Videoclipuri

Locatie pe harta

Indicatii de orientare

Evenimente

 •  Piața Ștefan cel Mare 18, Piatra Neamț, Județul Neamț , Municipiul Iași
  24 Octombrie 2017 - 24 Octombrie 2017
  Tip: Seminar
  Va invitam la un seminar de dezvoltare personala sa pasiti, alaturi de Irina, intr-o lume in care SI TU POTI sa ai mai mult succes, sa constientizezi directia in care te indrepti si sa alegi pasii pe care vrei sa ii faci pe acest drum.
 •  Municipiul Constanța
  25 Octombrie 2017 - 25 Octombrie 2017
  Tip: Webinar
  Asociatia Work at Home Moms va invita la o noua sesiune de discutii online cu tematica: Lucram de acasa – alternative de job. Participare libera.
 •  Piața Cetății 1, Oradea, Județul Bihor , Municipiul București
  25 Octombrie 2017 - 25 Octombrie 2017
  Tip: Atelier
  Mama Connect este o serie de întâlniri periodice in cadrul cărora mame cu inițiativă se înscriu ca speakeri și prezintă ideea cu care vor să scrie istorie! Vrei sa fii și tu una dintre ele?
 •  Calea Șerban Vodă 22-24, București, Municipiul București 030167, Municipiul București
  27 Octombrie 2017 - 27 Octombrie 2017
  Tip: Petrecere
  Cu dor si drag de comunitatea WAHM, anuntam o noua petrecere frumoasa, la finalul lunii octombrie! Se va participa pe baza de donatie libera pentru actiunile de promovare si informare intreprinse de Asociatia Work At Home Moms.
 •  Bulevardul Vasile Pârvan 9, Timișoara, Județul Timiș
  4 Noiembrie 2017 - 4 Noiembrie 2017
  Tip: Atelier
  Asociatia Work At Home Moms, alaturi Alexandra Marasescu, initiatoare Casa cu Flori - Aranjamente Florale by Alexandra, invita mamele din Timisoara la un prim atelier in cadrul caruia pot explora o noua indeletnicire si pleaca cu un cadou unic,
 •  Calea Șerban Vodă 22-24, București, Municipiul București 030167, Municipiul București
  4 Noiembrie 2017 - 4 Noiembrie 2017
  Tip: Workshop
  Invitam mamele din BUCURESTI la o noua intalnire de networking si troc! Dorim sa va cunoastem, sa ne prezentam si sa pornim impreuna pe acest drum frumos al sprijinirii mamelor in decizia de a lucra de acasa sau de a demara o afacere!
 •  Bulevardul Vasile Pârvan 9, Timișoara, Județul Timiș , Municipiul Alba Iulia
  5 Noiembrie 2017 - 5 Noiembrie 2017
  Tip: Atelier
  MAMA FEST, o oază de bine și răsfăț pentru familia ta într-un festival de meșteșuguri, artizanat și ateliere create de mame!

Recenziile firmei

Scrie o recenzie

Nu exista recenzii in acest moment