Asociatia Work At Home Moms

Frecăței Județul Tulcea
Vizualizari: 972 Distribuie

Detalii Firma

WAHM România este o inițiativă socială menită să vină în sprijinul mamelor active și conștiente de importanța lor vitală în cadrul familiei.
Este extrem de important să modificăm percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei și să acordam femeilor roditoare din viața noastră șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual făcând uitată eticheta de ”femeie casnică” pe care am evitat-o în titulatura comunității tocmai datorită aurei nedorite ce o înconjoară.
Este un proiect complex și dificil, dar alternativa este să lăsăm totul cum e, pentru că ”merge și așa”. Nu, nu merge și așa, niciodata nu a mers dar ne-am complăcut în soluțiile aflate prea la îndemână: creșe și bone, program de 10 ore, 6 zile pe săptămâna, de educație se ocupă profesorii că d-aia primesc salariu, eu plec în Spania să am grijă de copiii mei îngrijindu-i de fapt pe ai altora. Nu mai merge așa, trebuie ca soții să vadă asta în ochii soțiilor, iar soțiile – în sine.
Mamele din România au nevoie de ajutorul vostru. Fiți alături de noi așa cum și mamele voastre au fost (sau ați fi vrut să fie) alături de voi. Starea de bine a unei națiuni izvorăște din fiecare cămin și toate firișoarele acelea de dragoste pe care le vrem unite spre binele general sunt în pericol să sece sub pârjolul indiferenței. Vrem să muncim, dar nu oricât, oricum și oricui ci așa cum muncesc mamele: cu dragoste, cu răbdare, dând viață.
Întâmpinăm mamele cu evenimente interesante de specializare, respecializare, ateliere practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui drum profesional, tipuri de consiliere pentru creșterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunțuri de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate și multe, multe alte idei pentru mamele întreprinzătoare!
Vă stăm la dispoziție pentru detalii privind colaborari, promovare sau pentru a sta la bunul sfat al mamelor WAHM!

Galerie

Videoclipuri

Locatie pe harta

Indicatii de orientare

Evenimente

 •  Bulevardul Mihai Eminescu 12, Piatra Neamț, Județul Neamț 610028, Municipiul Iași
  21 Ianuarie 2018 - 21 Ianuarie 2018
  Tip: Petrecere
  A trecut un an de când WAHM Piatra-Neamț a prins aripi. Un an plin, in care ne-am cunoscut, am socializat, am pus la cale proiecte frumoase, am crescut oameni și mici sau mai mari afaceri.
 •  Strada Podul Viilor 9, Baia Mare, Județul Maramureș 430321, Municipiul București
  25 Ianuarie 2018 - 25 Ianuarie 2018
  Tip: Atelier
  Dacă sunteţi la început de drum şi nu ştiţi ce formă legală vi se potriveşte sau dacă simţiţi că aţi ales greşit şi vreţi să vă reorganizaţi, vă aşteptăm înscrierile cu o scurtă descriere a voastră şi a proiectului vostru.
 •  Strada Rozelor 32, Dumbrăvița, Județul Timiș 300254, Municipiul București
  28 Ianuarie 2018 - 28 Ianuarie 2018
  Tip: Training
  Vă așteptăm la pictat mandale pe lemn! Suntem sigure că fiecare are multe resurse nedescoperite încă sau pasiuni și dorința de a încerca noi drumuri, așadar, aceasta este o minunată ocazie! Relaxarea sigur este inclusă :)
 •  Strada Decebal 22, Cluj-Napoca, Județul Cluj 400037, Municipiul București
  29 Ianuarie 2018 - 29 Ianuarie 2018
  Tip: Atelier
  Asociatia WAHM invita mamele din Cluj la o noua intalnire de networking si troc! Dorim sa va cunoastem, sa ne prezentam si sa pornim impreuna pe acest drum frumos al sprijinirii mamelor in decizia de a lucra de acasa sau de a demara o afacere!
 •  Calea Șerban Vodă 22-24, București, Municipiul București 030167, Municipiul București
  10 Februarie 2018 - 10 Februarie 2018
  Tip: Atelier
  Invitam mamele din BUCURESTI la o noua intalnire de networking si troc! Dorim sa va cunoastem, sa ne prezentam si sa pornim impreuna pe acest drum frumos al sprijinirii mamelor in decizia de a lucra de acasa sau de a demara o afacere!
 •  Bulevardul Iuliu Maniu 7, București, Municipiul București 061072, Municipiul București
  25 Februarie 2018 - 25 Februarie 2018
  Tip: Atelier
  Sarbatorim impreuna Martisorul si ziua Femeii! Vrei sa oferi un martisor sau iti doresti un cadou inedit, poate chiar unicat pentru femeile minunate din viata ta? Cu siguranta il gasesti la festivalul de primavara Mama Fest!
 •  Bulevardul Iuliu Maniu 7, București, Municipiul București 061072, Municipiul București
  6 Martie 2018 - 6 Martie 2018
  Tip: Petrecere
  Sarbatorim in data de 06.03.2018, impreuna! Vom petrece frumos, cu voie buna, bucate alese si muzica frumoasa. Ne revedem, ne cunoastem, legam prietenii si ne incarcam pozitiv.
 •  Strada Leordeni 4, Popești-Leordeni, Județul Ilfov 077160
  7 Martie 2018 - 7 Martie 2018
  Tip: Petrecere
  Sarbatorim in data de 07.03.2018, impreuna! Vom petrece frumos, cu voie buna, bucate alese si muzica frumoasa. Ne revedem, ne cunoastem, legam prietenii si ne incarcam pozitiv.

Recenziile firmei

Scrie o recenzie

Nu exista recenzii in acest moment

Retele Sociale


Pentru a va oferi cea mai buna experienta online acest site utilizeaza cookie-uri.

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.

Sunt de acord

Te invitam sa faci parte din comunitatea noastra. Este simplu si GRATUIT sa te alaturi si tu! Creeaza-ti un cont
Ai nevoie de raspunsuri la intrebarile tale?
Incurajam oamenii sa impartaseasca si sa creasca cunostintele celoralalti. In sectiunea DISCUTII oricine poate sa scrie o intrebare despre orice subiect, sa citeasca raspunsuri de calitate, personalizate si relevante si sa-si impartaseasca propriile pareri cu ceilalti. Creeaza-ti un cont si...
Aboneaza-te la newsletter!
 • Fii la curent cu cele mai recente articole din blog;
 • Fara spam! Iti promit!