• Esti aici:
 • ONG
 • Asociatia Work At Home Moms

Asociatia Work At Home Moms

Frecăței Județul Tulcea
Asociatia Work At Home Moms https://www.site4all.ro/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/334/WorkatHomeMomsRomania-1494351303.png 5 05 0
Vizualizari: 426 Distribuie

Detalii Firma

WAHM România este o inițiativă socială menită să vină în sprijinul mamelor active și conștiente de importanța lor vitală în cadrul familiei.
Este extrem de important să modificăm percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei și să acordam femeilor roditoare din viața noastră șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual făcând uitată eticheta de ”femeie casnică” pe care am evitat-o în titulatura comunității tocmai datorită aurei nedorite ce o înconjoară.
Este un proiect complex și dificil, dar alternativa este să lăsăm totul cum e, pentru că ”merge și așa”. Nu, nu merge și așa, niciodata nu a mers dar ne-am complăcut în soluțiile aflate prea la îndemână: creșe și bone, program de 10 ore, 6 zile pe săptămâna, de educație se ocupă profesorii că d-aia primesc salariu, eu plec în Spania să am grijă de copiii mei îngrijindu-i de fapt pe ai altora. Nu mai merge așa, trebuie ca soții să vadă asta în ochii soțiilor, iar soțiile – în sine.
Mamele din România au nevoie de ajutorul vostru. Fiți alături de noi așa cum și mamele voastre au fost (sau ați fi vrut să fie) alături de voi. Starea de bine a unei națiuni izvorăște din fiecare cămin și toate firișoarele acelea de dragoste pe care le vrem unite spre binele general sunt în pericol să sece sub pârjolul indiferenței. Vrem să muncim, dar nu oricât, oricum și oricui ci așa cum muncesc mamele: cu dragoste, cu răbdare, dând viață.
Întâmpinăm mamele cu evenimente interesante de specializare, respecializare, ateliere practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui drum profesional, tipuri de consiliere pentru creșterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunțuri de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate și multe, multe alte idei pentru mamele întreprinzătoare!
Vă stăm la dispoziție pentru detalii privind colaborari, promovare sau pentru a sta la bunul sfat al mamelor WAHM!
Tip:
Furnizor de servicii
Cuvinte Cheie:

Galerie

Videoclipuri

Locatie pe harta

Indicatii de orientare

Evenimente

 •  - 4 Iunie 2017 - 23 Iulie 2017
  Atelier
  Asociatia Work At Home Moms are marea placere de a va invita la Cursul introductiv de pictura alaturi de Elena Andrei, creatoarea Istoriato - The Alchemy of dreams!
 •  - 25 Iunie 2017 - 25 Iunie 2017
  Atelier
  Alaturi de Laura Odagiu de la Atelierul Laurei, Asociatia Work At Home Moms invita mamele creative din Constanta la un atelier ce se adreseaza celor care au experimentat primii pasi in tehnica servetelului sau decoupage.
 •  - 27 Iunie 2017 - 27 Iunie 2017
  Atelier
  Asociația Work At Home Moms invită mamele la o întâlnire din seria „La mama acasă“, în cadrul căreia o vom cunoaște pe mama WAHM Cristina Stanca și proiectul ei, @BeS, broderie personalizată.
 •  - 27 Iunie 2017 - 27 Iunie 2017
  Atelier
  Ieşim din mediul virtual şi vă aşteptăm la o nouă întâlnire Mama connect, să ne cunoaştem, să schimbăm idei şi experienţe.
 •  - 29 Iunie 2017 - 29 Iunie 2017
  Prezentare
  Asociația Work At Home Moms vă invită cu drag la una din proiecțiile de film câștigătoare din cadrul festivalului KINOdiseea - International Children Film Festival!
 •  - 1 Iulie 2017 - 1 Iulie 2017
  Atelier
  Asociatia Work at Home Moms lanseaza cercul de lectura pentru copii – „Poarta- ma in poveste”. Cu ocazia acestei initiative, va vom prezenta periodic minunate povesti scrise/ citite/ traduse/ interpretate/ redate vizual de catre mamele wahm!
 •  - 1 Iulie 2017 - 1 Iulie 2017
  Workshop
  Work At Home Moms Constanta invita mamele la cel mai potrivit mix de teorie şi workshopuri practice, conceput special pentru cele ce gândesc intuitiv, învaţă eficent si respiră creativitate.
 •  - 1 Iulie 2017 - 1 Iulie 2017
  Training
  Simți că orice ai face nu este suficient? Simți că dacă îți iei timp pentru tine, te copleșește vinovăția? Ai multe responsabilități și, uneori, ești vulnerabilă? Asociatia Work At Home Moms va invita la Coaching pentru mame!
 •  - 8 Iulie 2017 - 8 Iulie 2017
  Atelier
  Asociația Work At Home Moms, împreună cu Andreea Bâscă și al ei drag proiect, Wonderland - obiecte cu design de poveste, vă invită să dați viață trăistuțelor prin pictură. Vă asteptăm sâmbătă 8 iulie. Orele: 10.00 - 12.00

Recenziile firmei

Scrie o recenzie

Nu exista recenzii in acest moment

Retele Sociale


Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).