Ajuta-ti afacerea! Promoveaza-te GRATUIT - MORE Connected
Daca mediul online iti ajuta afacerea in aceste momente dificile, iti oferim acces GRATUIT la toate uneltele de promovare disponibile in portalul nostru pentru o perioada de 6 luni, fara obligatii. >>Afla mai multe!

6062
https://www.site4all.ro/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/412/CabinetMedicalDrTopologeanuGabrielaLogo-1514971527.jpg

Cabinet Medical Dr. Topologeanu Gabriela

Strada Sfântul Nicolae, Călărași, Județul Călărași, România
0242 333 122
Inchis

Detalii Firma

Înscrierea la un Medic de Familie reprezintă principala modalitate de prevenție și monitorizare a stării de sănătate. Vă așteptăm la SC CM DR Topologeanu Gabriela SRL pentru a vă bucura de servicii medicale gratuite la cele mai înalte standarde.

În cadrul departamentului de Medicina Muncii, SC CM DR Topologeanu Gabriela SRL asigură clienților toată gama de servicii medicale în conformitate cu legislația în vigoare, pentru orice tip de profesie.

Serviciile de Medicina Muncii oferite de noi urmăresc stabilirea aptitudinii în muncă pentru personalul angajat, prevenţia îmbolnăvirilor legate de profesie, menţinerea stării de sănătate a angajaţilor, diagnosticul precoce al afecţiunilor și implicit scăderea absenteismului la locul de muncă.

SC CM DR Topologeanu Gabriela SRL se distinge prin profesionalism şi seriozitate, dotare modernă, flexibilitatea ofertelor şi servicii strict adaptate nevoilor clientului. Acestea sunt atuurile care ne-au recomandat de-a lungul anilor instituţiilor statului şi firmelor particulare de renume.

Servicii

- Medicina de Familie.
- Medicina Muncii;
- Examen medical angajare;
- Examen medical periodic cu urmatoarele investigatii: spirometrie, viziotest, audiometrie, testare psihologica, glicemie, EKG, presiune vestibulara, etc;
- Incheiere fisa aptitudine.
- Cardiologie : consult specialitate, EKG, ecocardiografie.

Galerie

Locatie pe harta

Indicatii de orientare

Recenziile firmei

Scrie o recenzie

Nu exista recenzii in acest moment

company map
Strada Sfântul Nicolae, Călărași, Județul Călărași, România
0242 333 122
GMT +02:00

Program de lucru

Luni
15:00 - 20:00
Marti
08:00 - 13:00
Miercuri
15:00 - 20:00
Joi
08:00 - 13:00
Vineri
15:00 - 20:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis