3299
https://www.site4all.ro/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/428/MORENetworking-1518035339.jpg

MORE Networking

Șoseaua Fundeni 180, București, Județul Ilfov, România
MORE Networking https://www.site4all.ro/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/428/MORENetworking-1518035339.jpg 5 05 2
Inchis

Detalii Firma

Cream relatii, nu de baze de date.

MORE Networking este o abordare fresh, transparenta si entuziasta a conceptului de business networking. MORE Networking este cu si despre oameni si experiente.

MORE Networking este o comunitate necompetitionala de oameni de afaceri, antreprenori, directori de departamente si freelanceri care isi propun sa redefineasca experienta de business networking, prin intalniri bilunare de networkingateliere de networking si evenimente de educatie anreprenoriala.

MORE Networking este o comunitate unde oamenii se intalnesc pentru a invata unul de la altul, a se cunoaste, a crea valoare si a se recomanda. Entuziasmul este prezent in tot ceea ce facem si ne defineste cu tarie.

Misiunea MORE Networking este de a imbunatati experienta de networking a membrilor, a invitatilor, de a invata unii de la altii din experientele de business, de a facilita schimbul de informatii si recomandari calificate prin intelegerea conceptelor si procedurilor care duc la o activitate de networking de succes. Cu alte cuvinte, MORE Networking nu incurajeaza cresterea bazei de date ci a retelei de contacte active.

Comunitatea MORE Networking este formata din grupuri de networking. Fiecare grup este condus de un Consiliu Director si este format din minim 10 membri.

Indiferent că vorbim despre promovarea unui business sau despre căutarea unor noi oportunităţi profesionale, networking-ul este un element de baza al relationarii oamenilor si un pion important in dezvoltarea oricarei afaceri.

Expect LESS, give MORE.
MORE Networking este o comunitate a oamenilor care au inteles ca a crea valoare este cea mai buna recomandare. Este despre oameni care share-uiesc experiente si isi asuma esecuri. Este despre antreprenori care invata continuu si ajuta pentru ca pot, nu pentru ca trebuie.
MORE about you, LESS about your job.
MORE Networking este despre oameni care vorbesc despre ei, nu despre descrierea job-ului. Despre oameni care invata sa isi vanda "de ce-ul" mai mult decat "produsul".
LESS selling, MORE networking!
Vanzarea este transfer de incredere si entuziasm. MORE networking este despre oameni care au inteles ca vanzarea este o consecinta, nu un obiectiv principal. Este despre oameni care asculta, ajuta si adauga valoare inainte de a cere.
MORE people, LESS buiness cards.
Misiunea MORE Networking este crearea de relatii, nu de baze de date.
Misiunea MORE este de a facilita contextul care sa inlesneasca construirea de relatii si parteneriate durabile si profitabile intre oamenii de afaceri, prin intermediul instrumentelor de networking.

Galerie

Videoclipuri

Locatie pe harta

Indicatii de orientare

Evenimente

 •  România
  28 Mai 2020 , 09:00 - 11:00
  09:00 - 11:00
  Tip: Networking
  Membrii echipei Elite te invita sa ii cunosti pe ei si invitatii lor, sa iti prezinti afacerea la o noua intalnire de business networking ONLINE.
 •  Calea 13 Septembrie 90, București, Municipiul București, România
  27 Octombrie 2020 , 09:00 - 17:00
  09:00 - 17:00
  Tip: Conferinta
  Cel mai important eveniment de business networking al anului isi deschide portile pentru antreprenori, manageri, soloprenori si membrii comunitatii MORE, intr-o zi intreaga dedicata interactiunii si schimbului de experiente antreprenoREALE!

Testimoniale

Recenziile firmei

Scrie o recenzie

 • Networking de calitate

  ,

  5.0 5.0 0 5 1
  Evaluare
  Nu mai vorbim despre Business to Business sau Business to Consumer, ci Human to Human. Se face networking de calitate si asta imi place la MORE Networking.
  Evalueaza recenzia:
 • In networking inveti!

  ,

  5.0 5.0 0 5 1
  Evaluare
  In networking inveti un lucru: ca daca nu stii sa vorbesti despre tine si compania ta si sa transmiti incredere, poti sa ai cel mai fain produs sau serviciu, e degeaba. Inveti sa-ti spui povestea, iar noi am uitat asta. Si am uitat importanta contactului uman. Poate asta e principalul lucru pe care il datorez networkingului, faptul ca mi-a amintit cat de important e sa facem o impresie buna intr-o intalnire live, nu doar in prezentari online si pe site-uri. Rezultatele in bani sunt obiectiv secundar pentru mine in MORE in primul an. Eu sunt aici de cam 7 luni si rezultatele in cifre incep sa apara acum, dar castigul ca evolutie a mea personala l-am simtit de la inceput si cred foarte mult in puterea networkingului.
  Evalueaza recenzia:

Profil Comunitate

company map
Șoseaua Fundeni 180, București, Județul Ilfov, România

Persoane de contact

Fondator
Roxana Domnica (+)

Retele Sociale

GMT +02:00

Program de lucru

Luni
08:00 - 16:00
Marti
08:00 - 16:00
Miercuri
08:00 - 16:00
Joi
08:00 - 16:00
Vineri
08:00 - 16:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis