Ajuta-ti afacerea! Promoveaza-te GRATUIT - MORE Connected
Daca mediul online iti ajuta afacerea in aceste momente dificile, iti oferim acces GRATUIT la toate uneltele de promovare disponibile in portalul nostru pentru o perioada de 6 luni, fara obligatii. >>Afla mai multe!

2369
https://www.site4all.ro/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/455/ScoalaGimnazialaRomanoFinlandezaLogo-1524476541.jpg

Scoala Gimnaziala Romano-Finlandeza

Strada Răsăritului 59, București, Municipiul București, România
021 777 0795
Deschis

Detalii Firma

Învață pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze, și când va îmbatrâni, nu se va abate de la ea. - Proverbe 22:6

În anul 2010, cu mult entuziasm şi dorinţă de a produce schimbare în sistemul de învăţământ din România, prin îmbunătăţirea modului de predare, Şcoala şi Grădiniţa Româno-Finlandeză şi-au început activitatea.În anul 2010, cu mult entuziasm şi dorinţă de a produce schimbare în sistemul de învăţământ din România, prin îmbunătăţirea modului de predare, Şcoala şi Grădiniţa Româno-Finlandeză şi-au început activitatea.

Şcoala şi Grădiniţa Româno-Finlandeză este un proiect proaspăt în educația românească care dorește să adapteze metodele de lucru din Finlanda (țara cu rezultatele cele mai bune din Europa în plan educațional) pentru a reforma stilul de predare tradițional.

Păstrând curricula românească dorim să optimizăm rezultatele elevilor prin abordare individualizată, centrată pe elev și să punem în valoare potențialul creativ al fiecărui copil în parte.
Echipa de lucru este formată din profesori care au urmat stagii de pregătire cu profesorii experți atât în mediul de lucru finlandez, cât și în România, în lucru direct cu copiii din școală şi grădiniţă.

Credem că schimbarea începe cu noi, tocmai de aceea ne propunem să fim un model demn de urmat şi să trasăm traiectoria spre o cale mai bună în învăţământul românesc.

Tip:
Furnizor de servicii
Cuvinte Cheie:

Proiect

Şcoala Româno-Finlandeză este înfrățită cu Școlile din Masku, Turku (capitala culturală a Europei pentru anul 2011). Şcoala Româno-Finlandeză este înfrățită cu Școlile din Masku, Turku (capitala culturală a Europei pentru anul 2011). Acest parteneriat asigură împărtășirea celor mai bune practici.

La nivelul curriculei românești vom aduce metode de tip finlandez pentru a îmbunătăți atât rezultatele individuale ale copiilor, cât și cele la nivel de grup. 

Dorim ca ceea ce a pus Finlanda pe primul loc în mediul educațional european să putem să adaptăm la nivelul școlii noastre, pentru a obține performanțe atât la nivel academic, cât și comportamental și moral.

Galerie

Videoclipuri

Locatie pe harta

Indicatii de orientare

Evenimente

  •  Strada Răsăritului 59, București, Municipiul București, România
    4 Aprilie 2020 - 6 Iunie 2020 , 11:30 - 13:30
    11:30 - 13:30
    Tip: Atelier
    Stiati ca 80% din proba orala de limba romana la BAC este despre DISCURS? Acest workshop reprezinta preambul la ceea ce va urma, este gratuit si se adreseaza elevilor de clasa a XII-a si celor de clasa a XI. Stay tuned!

Recenziile firmei

Scrie o recenzie

Nu exista recenzii in acest moment

Profil Comunitate

company map
Strada Răsăritului 59, București, Municipiul București, România
021 777 0795

Retele Sociale

GMT +02:00

Program de lucru

Luni
07:30 - 18:00
Marti
07:30 - 18:00
Miercuri
07:30 - 18:00
Joi
07:30 - 18:00
Vineri
07:30 - 18:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis