1748
https://www.site4all.ro/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/459/CabinetdePsihologieIrinaStoica-1525786634.jpg

Cabinet de Psihologie Irina Stoica

Bulevardul Râmnicu Sărat, București, Municipiul București, România
Deschis

Detalii Firma

“Cine alege sa se uite in exterior, viseaza; cine se uita in interior, se trezeste.” (C.J.Jung).

Sunt Irina, psiholog clinician cu formare in psihoterapie analitica si psihologie organizationala, formator si mama de doi frumosi mici.

Am lucrat dintotdeauna cu oameni. Intr-un fel sau chiar in multe feluri, am facut terapie relationala de cand ma stiu, dar in cabinet simt ca am crescut cel mai mult.

Am inteles ca terapeutul nu are decat un rol mic in modificarile care survin in vietile celor ce decid sa faca un travaliu terapeutic, dispusi sa isi comunice trairile si adevarul pe de-a-ntregul si sa il primeasca in schimb, fara (pre)judecati si cu empatie.

Am inteles ca ne vindecam si ne repozitionam pe drumul nostru in baza relatiei terapeutice. Ea e cea care trebuie sa se dezvolte in mod natural, autentic si activ, pentru a ajunge la constientizari si, mai departe, la schimbari.

Uneori vietile ajung intr-un punct in care drumul pare prea stramt, eforturile noastre par prea mari, ne simtim responsabili pentru generatiile care urmeaza, realizam ca ceea ce traim pare sa fie o replica a ceea ce deja am trait in propria familie, e prea multa durere si prea putina intelegere in jur, totul pare absurd sau pierdut.

Pentru toate aceste motive e nevoie de constientizare, de o perspectiva globala, de suport si de o reevaluare a ceea ce e important.

Locatie pe harta

Indicatii de orientare

Recenziile firmei

Scrie o recenzie

Nu exista recenzii in acest moment

Profil Comunitate

company map
Bulevardul Râmnicu Sărat, București, Municipiul București, România
GMT +02:00

Program de lucru

Luni
09:00 - 14:00
Marti
Inchis
Miercuri
12:00 - 16:00
Joi
Inchis
Vineri
09:00 - 14:00
Sambata
09:00 - 14:00
Duminica
08:00 - 12:00