Ajuta-ti afacerea! Promoveaza-te GRATUIT - MORE Connected
Daca mediul online iti ajuta afacerea in aceste momente dificile, iti oferim acces GRATUIT la toate uneltele de promovare disponibile in portalul nostru pentru o perioada de 6 luni, fara obligatii. >>Afla mai multe!

2778
https://www.site4all.ro/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/481/lorenamoblogo-1537693647.jpg
Inchis

Detalii Firma

Mobila de calitate la preturi de producator!

Pasionati si adaptati noului imbratisam fiecare proiect tarnsformandu-l, cu ambitie, intr-unul personal, ca pentru noi acasa.

Experienta de peste 8 ani, programul dedicat destinat designului si proiectarii, utilajele de ultima generatie, organizarea moderna a companiei sunt o garantie a lucrului bine facut. Cu toate astea nu-i suficient; avem nevoie de ajutorul dvs. sa ne solicitati priceperea, avem nevoie de provocari pentru a avea satisfactii!

Suntem o societate cu o echipa de profesionisti tineri, dinamici, care plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale.

Obiectul nostru de activitate este confectionarea, productia oricarui tip de mobilier din PAL melaminat, MDF, postforming si PAL furniruit. Furnizorii nostri sunt selectati pe baza unor criterii precise care au ca scop mentinerea calitatii produselor.

Procesele de fabricatie sunt conform celor mai inalte tehnologii si pentru aceasta suntem dotati cu mijloace de productie moderne: masini unelte specializate, scule de la producatori consacrati.

Filozofia noastra este ca putem merge inainte numai daca clientii sunt multumiti, de aceea ne straduim sa satisfacem toate dorintele acestora. Dorim sa fim parteneri de incredere din toate punctele de vedere.

Ai nevoie de mobila la comanda pentru casa sau afacerea ta?

Executam mobila la comanda pentru birouri, cabinete medicale, saloane de infrumusetare, magazine si alte spatii comerciale: baruri, cluburi, restaurante si terase, hoteluri si pensiuni.

Mobilierul este realizat din pal sau mdf, cu accesorii si feronerie de cea mai buna calitate, si cu o deosebita atentie la detalii.

Galerie

Locatie pe harta

Indicatii de orientare

Recenziile firmei

Scrie o recenzie

Nu exista recenzii in acest moment

Profil Comunitate

Persoane de contact

Costin (+)

Retele Sociale

GMT +02:00

Program de lucru

Luni
09:00 - 16:00
Marti
09:00 - 16:00
Miercuri
09:00 - 16:00
Joi
09:00 - 16:00
Vineri
09:00 - 16:00
Sambata
09:00 - 13:00
Duminica
Inchis