794
https://www.site4all.ro/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/487/solutiidemediuLogo-1537889279.jpg

Green Environment Support SRL

Calea Plevnei 141c, București, Municipiul București, România
Inchis

Detalii Firma

Servicii de mediu complete, eficiente si personalizate.

Viziunea: Green Environment Support este de a construi, prin excelenta serviciilor prestate, parteneriate durabile. Ne dorim sa crestem gradul de constientizare privind responsabilitatea pe care fiecare dintre noi o are fata de natura indiferent de statutul juridic.

Misiunea: Green Environment Support este de a aduce plus valoare tuturor clientilor, prin servicii de mediu personalizate si profesioniste, oferind garantia lucrului bine facut. Investim in dezvoltarea noastra continua, in ton cu valorile companiei astfel incat toti partenerii nostri sa fie in siguranta si sa isi dedice timpul pentru ceea ce conteaza cu adevarat pentru ei.

Responsabilitate - Solutiile oferite de Green Environment Support poarta cu sine garantia lucrului bine facut prin insasi eficienta lor, create si applicate personalizat. Actionam ca un partener de afaceri, nu doar ca un simplu furnizor!

Profesionalism - Echipa Green Environment Support cunoaste importanta serviciilor corect si calitativ prestate, astfel ca de la bun inceput si-a impus ca profesionalismul sa reprezinte principala linie caracteristica a muncii sale, oricat de dificila ar fi ea. A ajuns, in consecinta, sa ocupe un loc printre cei mai buni profesionisti din domeniu.

Dedicare - Pentru a oferi solutii de preventie si tratare realmente folositoare, este nevoie de intelegerea in amanunt a afacerilor clientilor, atat a viziunii de business cat si a situatiilor problematice. Green Environment Support “citeste” corect si precis necesitatile clientilor in orice etapa de dezvoltare facandu-le prioritare.

Compania noastră este certificată pentru sistemul de management conform EN ISO 14001:2015 și EN ISO 9001:2015, de către TÜV Austria Cert GMBH. Printre companiile care folosesc soluțiile Green Environment Support se numără Camera Auditorilor Financiari din România, cel.ro, Chopstix, Dr. Oetker, Flormar, FreyWille, Hotel Capitol, Phoenicia Comfort Hotel, Vacamuuu etc.

Locatie pe harta

Indicatii de orientare

Recenziile firmei

Scrie o recenzie

Nu exista recenzii in acest moment

company map
Calea Plevnei 141c, București, Municipiul București, România
GMT +02:00

Program de lucru

Luni
09:00 - 18:00
Marti
09:00 - 18:00
Miercuri
09:00 - 18:00
Joi
09:00 - 18:00
Vineri
09:00 - 18:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis