11548
https://www.site4all.ro/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/50/EuPlatesc-1501372177.png

EuroPayment Services SRL

Strada Ion Câmpineanu 11, București, Municipiul București, România
EuroPayment Services SRL https://www.site4all.ro/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/50/EuPlatesc-1501372177.png 0371 335 807 1 05 1
Inchis

Detalii Firma

Punctul de plecare al comertului on-line, atat pentru detinatorul de card, cat si pentru comerciantii online.

Vrei să vinzi online dar nu ştii de unde să începi?

Indiferent de nivelul afacerii tale, noi te putem ajuta să începi vânzarea online și să accepți plăți de oriunde din lume, în siguranță și cu securitate maximă.

EuPlătesc.ro este un serviciu oferit de către EuroPayment Services. EuroPayment Services s.r.l are o experienţă din 2004 ca integrator de soluţii de e-commerce şi procesator de tranzacţii online cu carduri bancare.EuPlătesc.ro este un serviciu oferit de către EuroPayment Services. EuroPayment Services s.r.l are o experienţă din 2004 ca integrator de soluţii de e-commerce şi procesator de tranzacţii online cu carduri bancare.

EuPlătesc.ro vă oferă un singur punct de procesare on-line a cardurilor, indiferent de banca emitentă, folosind cea mai sigură tehnologie de autentificare - 3DSecure.

EuroPayment Services S.R.L. este certificată ISO/IEC 27001:2013 (Sistemului de Management al Securității Informației) și SR EN ISO 9001:2008 (Sistemului de Management al Calității).

Aceste certificări se adaugă la certificarea PCI-DSS Level 1 - Service Provider și confirmă preocuparea EuPlătesc.ro pentru îmbunătățirea continuă a calității serviciilor livrate clienților noștri.

Metode de plăți online

Suntem bucuroși să vă putem oferi multiple metode de plată, in funcție de posibilitățile comercianților la care faceți dvs plata. În acest moment vă punem la dispoziție următoarele metode de plată, în funcție de opțiunile alese de comerciant:

Card bancar - Este cea mai rapidă și mai ieftină metodă de plată care permite, în funcție de comerciant și de tipul cardului, plată prin puncte de loialitate cât și plată recurentă.

Transfer bancar - Ordin de plată; Numerar la ghișeul băncii; Pentru efectuarea corectă a plații este obligatoriu să specificați codul menționat de noi în rubrica de pe ordinul de plată.

SMS - Plata prin SMS presupune trimiterea unui SMS cu textul și numărul de telefon afișat. Codul primit ca răspuns prin SMS trebuie introdus în pagina noastră.

Plata în rate - Selectați banca emitentă a cardului de credit pentru care aveți activat serviciul de plată in rate. Completați datele cardului și selectați numărul de rate dorit.

Galerie

Locatie pe harta

Indicatii de orientare

Recenziile firmei

Scrie o recenzie

 • Destul de greoi

  ,

  1.0 1.0 0 5 1
  Evaluare
  Foarte greoaie configurarea pe platforma a modulului de plata, si au multe conditii.
  Evalueaza recenzia:

Profil Comunitate

company map
Strada Ion Câmpineanu 11, București, Municipiul București, România

Persoane de contact

Suport Tehnic (+)
Detinatori card (+)

Retele Sociale

GMT +02:00

Program de lucru

Luni
08:00 - 17:00
Marti
08:00 - 17:00
Miercuri
08:00 - 17:00
Joi
08:00 - 17:00
Vineri
08:00 - 17:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis