Ajuta-ti afacerea! Promoveaza-te GRATUIT - MORE Connected
Daca mediul online iti ajuta afacerea in aceste momente dificile, iti oferim acces GRATUIT la toate uneltele de promovare disponibile in portalul nostru pentru o perioada de 6 luni, fara obligatii. >>Afla mai multe!

1400
https://www.site4all.ro/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/532/SecuritySafetyConsultingLogo-1557142122.jpg

Security & Safety Consulting SRL

București Municipiul București România

Detalii Firma

Security & Safety Consulting SRL este abilitata de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale ca Serviciu Extern pentru a presta Activitati de Prevenire si Protectie in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca, in conformitate cu Legea nr. 319/2006 - Legea Securitatii si Sanatatii in Munca.

Va punem la dispozitie un personal calificat si competent, capabil sa va aduca cele mai potrivite solutii impreuna cu cea mai avantajoasa oferta. Indiferent de sectorul in care actioneaza, fiecare angajat al societatii noastre are un aport important la performantele de ansamblu ale companiei, iar managementul nostru este atent la calitatea muncii angajatilor pe care ii coordoneaza.

Societatea noastra dezvolta parteneriate cu persoane fizice sau juridice pentru masuratori de verificare a rezistentei si dispersiei la impamantare (buletine PRAM), echipamente si materiale SSM si PSI.

Având in vedere colaborarea societatii noastre cu persoanele sau societatile mai sus mentionate, putem facilita beneficiarilor nostri încheierea unor contracte cu reduceri substantiale pentru aceste domenii.

Locatie pe harta

Indicatii de orientare

Recenziile firmei

Scrie o recenzie

Nu exista recenzii in acest moment

Profil Comunitate

company map
București Municipiul București România

Persoane de contact

Oana Toma (+)