Ajuta-ti afacerea! Promoveaza-te GRATUIT - MORE Connected
Daca mediul online iti ajuta afacerea in aceste momente dificile, iti oferim acces GRATUIT la toate uneltele de promovare disponibile in portalul nostru pentru o perioada de 6 luni, fara obligatii. >>Afla mai multe!

429
https://www.site4all.ro/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/534/sunadventure-1557512365.jpg

Sun Adventure

Strada Vlaicu Vodă 7, București, Municipiul București, România
Deschis

Detalii Firma

Pasiune pentru munte si sport!

Sun Adventure "s-a nascut" in 2002 din pasiunea noastra pentru munte si miscare. Ne ocupam cu turism de aventura pentru copii iar activitatea depinde de sezon: iarna organizam tabere de schi si snowboard, vara organizam tabere de aventura si sport. Taberele Sun Adventure pentru copii au diferite tematici (mountainbike - tabere cu bicicleta, trekking, hiking, alpinism, speologie, tabere de drumetie si aventura, orientare montana). Organizam excursii pentru copii toamna si primavara cu tematica outdoor (drumetie, cu bicicleta pe munte, catarat, calarie, etc)

Noi credem ca muntele si sportul sunt un mod de viata , o posibilitate de a te distra cu prietenii si de a te mentine sanatos si tanar, un mediu de unde vii cu povesti si amintiri. In acest spirit prezentam si realizam toate taberele, excursiile si evenimentele. Scopul taberelor nu este atingerea vre unei performante sportive, ci acumularea unor informatii corecte si familiarizarea cu activitati ce se pot practica in mediul alpin intr-o atmosfera deosebita si in conditii de siguranta, socializarea cu ceilalti participanti la tabara, aprecierea mediului inconjurator si cunoasterea zonei unde se desfasoara tabara pentru copii.

Locatie pe harta

Indicatii de orientare

Recenziile firmei

Scrie o recenzie

Nu exista recenzii in acest moment

Profil Comunitate

company map
Strada Vlaicu Vodă 7, București, Municipiul București, România
GMT +02:00

Program de lucru

Luni
09:00 - 19:00
Marti
09:00 - 19:00
Miercuri
09:00 - 19:00
Joi
09:00 - 19:00
Vineri
09:00 - 19:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis