659
https://www.site4all.ro/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/552/Integer_Jobs_Consulting_Logo-1562250091.jpg

Integer Jobs Consulting

Strada Pastorului 53, București, Municipiul București, România
Inchis

Detalii Firma

INTEGER JOBS desfasoară activitatea de contractare, recrutare și selecție de profesioniști și muncitori, pentru muncă în România

Prin partenerii săi acreditați din Vietnam, Nepal, Indonezia și Filipine, INTEGER JOBS actionează ca agent de forță de muncă, calificată și necalificată.

Viziune - INTEGER JOBS își dorește să reprezinte performanța la cele mai înalte standarde în furnizarea forței de muncă asiatice în România, fiind asimilat unui partener de încredere atât de către clienți și furnizori, cât și de candidații plasați.

Misiune - Misiunea INTEGER JOBS este de a oferi angajatorilor din Romania cele mai bune oportunități de asigurare a forței de muncă, care să confere stabilitate, eficiență și profitabilitate proiectelor în care este integrată.

Pentru actionarii, colaboratorii și clienții noștri, resursa esențială și cea mai valoroasă o reprezintă oamenii/lucratorii nostri. Activitatea de recrutare este desfașurată în mod profesionist, transparent și cu respectarea codurilor de etica recunoscute international.

INTEGER JOBS promovează în afaceri eficiență, loialitatea și disciplină, valori care asigură succesul oricarui proiect de business.

Locatie pe harta

Indicatii de orientare

Recenziile firmei

Scrie o recenzie

Nu exista recenzii in acest moment

Profil Comunitate

company map
Strada Pastorului 53, București, Municipiul București, România

Persoane de contact

General Manager
Andreea Voicu (+)
GMT +02:00

Program de lucru

Luni
09:00 - 18:00
Marti
09:00 - 18:00
Miercuri
09:00 - 18:00
Joi
09:00 - 18:00
Vineri
09:00 - 18:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis