Ajuta-ti afacerea! Promoveaza-te GRATUIT - MORE Connected
Daca mediul online iti ajuta afacerea in aceste momente dificile, iti oferim acces GRATUIT la toate uneltele de promovare disponibile in portalul nostru pentru o perioada de 6 luni, fara obligatii. >>Afla mai multe!

912
https://www.site4all.ro/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/570/Fellis_Care_Logo-1568916110.jpg

Fellis Care SRL

Constanța Județul Constanța România

Detalii Firma

Produse de ingrijire personala mai aproape de natura!

Fellis doreste sa-ti fie alaturi in calatoria spre o viata mai sanatoasa, in armonie cu mediul inconjurator.

Ne documentam, experimentam, inventam retete cosmetice 100 % naturale, cu o lista de ingrediente pe care tu le cunosti, le ai chiar pe lista de cumparaturi. La baza cautarilor noastre sunt sugestiile persoanelor cu care interactionam.

Proiectul nostru a luat finta odata cu constientizarea risipei cauzate prin folosirea in ingrijirea personala a produselor de unica folosinta.

Dupa cum bine stim, obiceiul de a achizitiona produse de unica folosinta genereaza deseuri imposibil de reciclat, care sfarsesc in gropile de gunoi, in mare sau in natura, unde, nefiind biodegradabile, distrug ecosistemele, producand daune ireversibile, un adevarat pericol pentru resursele necesare generatiilor viitoare.

Pisicuta Fellis se documenteaza in mod constant pentru a-ti oferi produse de ingrijire personala de inalta calitate, durabile, ergonomice, menite sa-ti aduca confort si multiple beneficii pentru sanatate.

Comercializăm produse zero waste (cupe menstruale, aparate de ras din otel, periuțe de dinți din bambus, perii din lemn și altele).

Locatie pe harta

Indicatii de orientare

Recenziile firmei

Scrie o recenzie

Nu exista recenzii in acest moment

Profil Comunitate

company map
Constanța Județul Constanța România