296
https://www.site4all.ro/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/604/conexiuni_urbane-1578586663.jpg

Conexiuni Urbane

Bulevardul Alexandru Obregia 4, București, Municipiul București, România
Deschis

Detalii Firma

“Toți oamenii sunt antreprenori nu pentru că ar trebui să înceapă companii, ci pentru că au în ADN-ul lor dorința de a crea”. - Reid Hoffman, co-fondator LinkedIn

CONEXIUNI URBANE reprezintă oportunitatea stabilirii unei relații strânse și eficiente între antreprenori, manageri și clienți, o comunitate de business în care dezvoltăm parteneriale și unde să găsești viitori clienți, furnizori sau doar prieteni. Cu alte cuvinte, venim în sprijinul antreprenorilor pentru a reuși să-și construiască imaginea afacerii, să crească vizibilitatea și credibilitatea acesteia și bineînțeles creșterea portofoliului de clienți.

Din dorința de a face afacerile cunoscute, precum și oamenii care le-au dat naștere, am dezvoltat o secțiune specială ”POVEȘTI DE SUCCES”. Aceasta își propune să ajute antreprenorii să își construiască autoritatea și să crească rezonanța și credibilitatea serviciilor/produselor oferite.

Prin serviciile puse la dispoziție, CONEXIUNI URBANE te ajută să crești vizibilitatea, credibilitatea imaginii afacerii și portofoliul de clienți.

În prezent, vă oferim posibilitatea de a crește considerabil vizibilitatea afacerii dumneavoastră în mediul online prin advertoriale de calitate, backlinks spre propriul site. www.conexiuniurbane.ro / https://www.facebook.com/conexiuniurbane/

Locatie pe harta

Indicatii de orientare

Recenziile firmei

Scrie o recenzie

Nu exista recenzii in acest moment

Profil Comunitate

company map
Bulevardul Alexandru Obregia 4, București, Municipiul București, România
GMT +02:00

Program de lucru

Luni
08:30 - 18:00
Marti
08:30 - 18:00
Miercuri
08:30 - 18:00
Joi
08:30 - 18:00
Vineri
08:30 - 18:00
Sambata
08:30 - 14:30
Duminica
Inchis