446
https://www.site4all.ro/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/607/Ambisun_Srl_Logo-1579947574.jpg

Ambisun SRL

Strada Zizinului 109Bis, Brașov, Județul Brașov, România
Deschis

Detalii Firma

Tehnici de umbrire si sisteme de protectie la intemperii.

AMBISUN este importator, producator si distribuitor sisteme de umbrire. Compania noastra s-a impus prin seriozitate si prin calitatea proiectelor realizate, dar si prin experienta dovedita in rezolvarea acestora. Este foarte important ca atunci cand apelati la o firma acesta sa aiba experienta deoarece va poate scapa de foarte multe probleme.

Calitatea lucrarilor oferite de AMBISUN este de un inalt nivel de profesionalism, cuprizand elemente legate de executie, de avizare, de ofertare, de proiectare, etc.

Portofoliu produse: Copertine retractabile; Pergole retractabile; Inchideri terase; Jaluzele exterioare; Screen-uri; Rulouri exterioare; Rolete textile; Jaluzele mansarda; Jaluzele plisse; Paneluri textile; Usi pliante.

Locatie pe harta

Indicatii de orientare

Recenziile firmei

Scrie o recenzie

Nu exista recenzii in acest moment

Revendica Afacerea

Iti punem la dispozitie GRATUIT o gama larga de unelte care sa iti promoveze afacerea! Este simplu si rapid sa o revendici si sa beneficiezi de o vizibilitate mai buna decat competitorii tai.
Pentru a avea drepturi de administrare asupra paginii dedicate companiei tale primul pas este sa ai un cont de utilizator.


Revendica Afacerea
company map
Strada Zizinului 109Bis, Brașov, Județul Brașov, România
GMT +02:00

Program de lucru

Luni
09:00 - 17:00
Marti
09:00 - 17:00
Miercuri
09:00 - 17:00
Joi
09:00 - 17:00
Vineri
09:00 - 17:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis