Ajuta-ti afacerea! Promoveaza-te GRATUIT - MORE Connected
Daca mediul online iti ajuta afacerea in aceste momente dificile, iti oferim acces GRATUIT la toate uneltele de promovare disponibile in portalul nostru pentru o perioada de 6 luni, fara obligatii. >>Afla mai multe!

320
https://www.site4all.ro/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/610/WhatsApp_Image_2020_01_14_at_13.07.46-1581068936.jpeg

Razvanicu Trans

Strada Molidului 33, Cluj-Napoca, Județul Cluj, România

Detalii Firma

Pe langa activitatile de transport pe rute interne si international cu camioane dotate cu lift si temperatura controlata, va oferim posibilitatea de a va depozita marfurile in depozitul nostru situat pe Strada Molidului 33, comuna Baciu. Jud. Cluj. Asiguram conditiile necesare pentru efectuarea de grupaje, manipulare a marfurilor, picking si transportul acestora pe orice ruta interna sau internationala.

Detinem un depozit in suprafata totala de 800 mp, avand toate utilitatile necesare pentru depozitarea si manipularea marfurilor in cele mai bune conditii. Puteti beneficia de depozitarea pentru surplusul dvs de marfa. Personalul calificat va poate asigura rapiditatea operatiunilor de incarcare si descarcare precum si de transborare.

Date despre depozit:
- Suprafata 800 mp;
- 2 rampe pentru descarcare/incarcare si 1 rampa Drive-in

Locatie pe harta

Indicatii de orientare

Recenziile firmei

Scrie o recenzie

Nu exista recenzii in acest moment

Profil Comunitate

company map
Strada Molidului 33, Cluj-Napoca, Județul Cluj, România

Persoane de contact

Razvan Tatar (+)