544
https://www.site4all.ro/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/630/52951189_2518750164825387_6931055593348136960_o-1589311541.jpg

Sulyok Imaging

București Municipiul București România
Deschis

Detalii Firma

We give all of who we are in what we do! Can you feel it?

Sulyok Imaging este un studio foto profesional care oferă servicii specializate de fotografie comercială pentru o gamă largă de aplicații din industria publicitară.

Proiectele foto si video dezvoltate pe parcursul ultimilor cincisprezece ani pentru companiile din România au avut ca obiect următoarele tipuri de servicii:

- Fotografie imobiliară pentru dezvoltatori imobiliari, brockeri, hoteluri, clădiri de birouri, reședințe private - AirBNB
- Portret corporate - de business / fotografii profesionale (fotografie de studio sau outdoor pentru angajați)
- Fotografie comercială, fotografii de produs
- Fotografie industrială: urmărire de șantier, fotografii pentru companii care activează în industrie (producție, tehnologie, energie sau construcții).
- Fotografie de arhitecturi - exterioare sau interioare, fotografii pentru clădiri de afaceri, hoteluri, restaurante, locații turistice.
- Fotografie de eveniment (corporate), fotografii în cadrul evenimentelor organizate de companii (conferințe, lansări de produs, recepții)
- Fotografii și filmări aeriene cu dronă profesională 4k, montaje video profesionale
- Servicii video pentru proiecte corporate, video 360 grade, filmări time-lapse, filmări evenimente, interviuri, transmisii live
- Clipuri publicitare
- Fotografie documentară, evenimente, reportaje și alte proiecte speciale.

Indiferent în ce industrie activați, este important să vă puteți promova în mod eficient. Dacă doriți să adăugați credibilitate afacerii dvs., luați în considerare angajarea unui fotograf profesionist.

Contactați-ne pentru oferta personalizată de preț cuprinzând servicii foto & video pentru ansambluri rezidențiale.

Sulyok Imaging studio foto profesional oferă clienților săi cele mai reușite sesiuni foto. O spun clienții nostri, atat cei care au nevoie de fotografii de portret profesionale cât și cei care își doresc să surprindă emoția unui moment special din viața lor:

- Sesiuni foto glamour / beauty / fashion în studio sau outdoor;
- Fotografie de familie, sesiuni foto în studio sau în alte locații;
- Ședințe foto de maternitate și sesiuni foto „newborn”.
- Ședințe foto de branding personal pentru profesioniștii care activează în diverse domenii.

Clipuri publicitare pentru clienți corporate

Filmări și clipuri de prezentare profesionale, video 360 grade, filmări aeriene cu dronă 4k.

Vă stăm la dispoziție pentru realizarea spoturilor, a filmelor de promovare a afacerii dumneavoastră sau înregistrarea și transmiterea live a evenimentelor.

Vă punem la dispoziție următoarele servicii: scenariu; înregistrări video și transmisiuni live streaming; înregistrare voci / voice over; grafică video; editare sunet și imagine; filmare și montaj audio / video; Video 360 grade.

De la conceptul creativ al clipului necesar promovării companiei dvs. sau al unui produs nou lansat pe piață, până la finalizarea acestuia, dispunem de mijloacele necesare pentru a vă susține în obținerea unor clipuri publicitare creative ce vor ajunge la publicul țintă.

Este dovedit ca un clip video implică o audiență cu până la 250% mai mare! Vă punem la dispoziție experiența și echipamentul necesar pentru a reda viziunea companiei sau a produsului dumneavoastră, fie ca e vorba de un clip video intern, reclamă TV sau video promoțional.

Știm că videoclipul este printre cele mai eficiente tipuri de marketing și că crescut în ultimii ani în social media. Încorporarea video în strategia de marketing este utilă, dar dacă doriți un impact real, trebuie să încercați video 360.

Există avantaje clare oferite de filmările 360, atunci când le includeți în strategia dvs. de marketing prin conținut , în scopul promovării proiectelor imobiliare sau a portofoliului de clădiri pe care îl administrați. Oferă o experiență interactivă încurajând implicarea spectatorilor și, prin aceasta, are de peste trei ori rata de conversie a conținutului video tradițional și o rată de vizualizare repetată de 30%.

Publicul tintă al afacerii pe care o conduceti va răspunde mai bine la eforturile de marketing dacă acestea conțin video 360.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre proiectele noastre de fotografie profesională si serviciile video profesionale, vă invităm să ne contactați.

Galerie

Videoclipuri

Locatie pe harta

Indicatii de orientare

Testimoniale

Recenziile firmei

Scrie o recenzie

Nu exista recenzii in acest moment

Profil Comunitate

Persoane de contact

Relații clienți
Maria Sulyok (+)

Retele Sociale

GMT +02:00

Program de lucru

Luni
08:00 - 20:00
Marti
08:00 - 20:00
Miercuri
08:00 - 20:00
Joi
08:00 - 20:00
Vineri
08:00 - 20:00
Sambata
08:00 - 20:00
Duminica
Inchis