Ajuta-ti afacerea! Promoveaza-te GRATUIT - MORE Connected
Daca mediul online iti ajuta afacerea in aceste momente dificile, iti oferim acces GRATUIT la toate uneltele de promovare disponibile in portalul nostru pentru o perioada de 6 luni, fara obligatii. >>Afla mai multe!

532
https://www.site4all.ro/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/632/servicii_funerare_oradea_pompe_funebre_complete_non_stop_repatriere_decedati_europa_repatriere_persoanedecedate_romania-1590388550.jpg

Repatriere decedati Luigi

Strada Louis Pasteur 121, Oradea, Județul Bihor, România
Deschis

Detalii Firma

Repatriere decedati Luigi se ocupa de toate demersurile necesare pentru repatrierea trupului neinsufletit in Romania, daca decesul s-a produs in afara tarii. Repatrierea persoanei decedate se efectueaza la cel mai bun raport calitate-pret, dar si la cele mai inalte standarde. Masinile cu care se efectueaza atat transportul intern cat si cel international sunt echipate si omologate in conformitate cu activitatea pe care o desfasuram, pentru un transport in siguranta si igiena.

Efectuam repatrieri din urmatoarele tari: Repatriere din Italia in Romania; Repatriere din Spania in Romania; Repatriere din Austria in Romania; Repatriere din Spania in Romania; Repatriere din Ungaria; Repatriere din Anglia; Repatriere din Olanda; Repatriere din Franta; Repatriere din Portugalia; Repatriere din Norvegia; Repatriere din Luxemburg; Repatriere din Danemarca; Repatriere din Belgia; Repatriere din Suedia; Repatriere din alte tari din Europa.

Servicii funerare complete - Produse funerare

Asiguram servicii funerare complete pentru repatrierea persoanei decedate, dar si pentru organizarea unei ceremonii de inmormantare completa. Transportul persoanei se va face in conditii de igiena, siguranta si calitate indicate de legislatia in vigoare in domeniul pompelor funebre.

Produsele si serviciile oferite sunt urmatoarele: 

- Sicrie: Sicriu din zinc special pentru repatriere, sicrie din fag, brad, paulownia, stejar, in diferite culori: alb, negru, mahon. Sicirie copil, sicriu pentru cavou, sicriu XXL;
Incinerare: La cerere familiei defunctului, ne ocupam de demersurile necesare incinerarii persoanei decedate. Cenusa rezultata va fi pusa intr-o urna.
- Medic constatator: Servicii medicale de constatare a decesului GRATUIT in Oradea si judetul Bihor. Medicul constatator va elibera certificatul constatator al desului.
- Transport mortuar: Transport funerar intern - In Romania si international - in Europa. Repatriere decedati din Europa in Romania cu masini funerare dotate special si autorizate.
- Accesorii decedati: costum dama si barbati; pantofi dama si barbati; palarii, batiste; alte accesorii decedati.
- Imbracat, imbalsamat: Servcii funerare autorizate de imbracat, imbalsamat, toaletat si cosmetizat persoane decedate.
- Frigider mortuar: inchiriere capac frigorific; camera frigorifica; frigider mortuar; sala de pregatire autorizata.
- Accesorii: cruce de fier sau de lemn; crucifix sicriu; catafalc pentru sicriu; comenzi catering, patiserie.

Locatie pe harta

Indicatii de orientare

Recenziile firmei

Scrie o recenzie

Nu exista recenzii in acest moment

company map
Strada Louis Pasteur 121, Oradea, Județul Bihor, România

Persoane de contact

Repatriere decedati
Luigi (+)
GMT +02:00

Program de lucru

Luni
06:00 - 05:30
Marti
06:00 - 05:30
Miercuri
06:00 - 05:30
Joi
06:00 - 05:30
Vineri
06:00 - 05:30
Sambata
06:00 - 05:30
Duminica
06:00 - 05:30