188
https://www.site4all.ro/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/637/GMA_Premier_Tour-1594889620.jpg

Gma Premier Tour SRL

Strada Aldeni 87, Mogoșoaia, Municipiul București, România
Inchis

Detalii Firma

Calatoria perfecta incepe cu noi!

Agentia GMA Premier Tour nu este doar o revelatie, este un business de familie ce a luat nastere din pasiunea pentru calatorii, dorinta de a descoperi locuri noi si interesante, culturi diferite si nu in ultimul rand oameni deosebiti.

Avem o gama larga de pachete si servicii turistice: circuite in Romania, sejururi in Romania, Bulgaria, Grecia, Turcia, Cipru, Spania, vacante pe litoral, la munte sau in statiuni balneoclimaterice, vacante personalizate, city break-uri, bilete de avion/ autocar, rezervari la hoteluri/ pensiuni, pelerinaje in Romania, Israel, Grecia, Turcia, asigurari.

Dorim sa oferim ceva frumos si convenabil pentru fiecare. Intr-o piata in care foarte multe agentii de turism promit preturi mici, noi sustinem ideea unui pret corect pentru calitatea serviciilor oferite. Tariful nu trebuie sa fie un diferentiator in a alege serviciile unei agentii; mult mai importante sunt seriozitatea, atentia la detalii, promptitudinea, parteneriatele cu furnizorii, pregatirea profesionala continua. Toate acestea duc la o imbunatatire a calitatii produsului turistic.

Asadar, va invitam sa descoperim impreuna destinatii minunate si sa traim experiente inedite de care, peste ani, sa ne amintim cu placere.

Tip:
Furnizor de servicii
Cuvinte Cheie:

Locatie pe harta

Indicatii de orientare

Recenziile firmei

Scrie o recenzie

Nu exista recenzii in acest moment

Profil Comunitate

company map
Strada Aldeni 87, Mogoșoaia, Municipiul București, România

Persoane de contact

Simona Ispas (+)

Retele Sociale

GMT +02:00

Program de lucru

Luni
09:00 - 17:00
Marti
09:00 - 17:00
Miercuri
09:00 - 17:00
Joi
09:00 - 17:00
Vineri
09:00 - 17:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis