Attitude Events SRL

Piaţa Concordiei 4, București, Municipiul București 040194, Romania
Attitude Events SRL https://www.site4all.ro/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/65/AttitudeEventsLogo-1460912334.jpg 0729 159 187 5 05 1
Vizualizari: 1821 Distribuie

Detalii Firma

YOU DREAM, WE MAKE IT 100% REAL!

Attitude Events s-a nascut din dorinta de a aduce atitudine, stil si temperament de a imprima o personalitate puternica asupra tuturor conceptelor realizate de noi. Filosofia noastra este de a crea lucruri frumoase, diferite si de a insufleti orice vis, orice dorinta, orice idee venita din partea clientilor nostri si a le transpune in realitate.
Ne dorim sa educam consumatorul prin evenimentele realizate de noi si sa contribuim la perfectarea unei mentalitati contemporane care sa integreze Romania in aria tarilor cu oameni frumosi, curajosi, profesionisti si cu ATITUDINE.
Vrem sa cream lucruri noi si sa evidentiem capacitatile creative in orice domeniu, bazandu-ne pe stil, respect, ratiune si bun simt.
Inainte de a schimba lumea, incercam sa ne schimbam pe noi insine printr-o permanenta receptivitate si flexibilitate, unde calitatea si manierele primeaza.

 • Metode de plata:
 • Numerar

Servicii

In orice concept creat de noi, ne dorim sa aducem un plus de valoare si caracter. Spectrul serviciilor noastre include arii variate, precum:

1. Organizare. Intregul proces de organizare a unui festival, congres, conferinta, ceremonie, competitie, expozitie sau petrecere. Tot ceea ce presupune bugetarea, stabilirea datelor, selectarea si rezervarea unei locatii pentru eveniment, obtinerea autorizatiilor necesare, coordonarea transportului si a parcarii se coordoneaza de catre echipa noastra. In functie de natura evenimentului, organizarea poate sa includa: elaborarea unei teme/a unui concept al evenimentului, stabilirea decorului si a elementelor de entertainment, coordonrea completa cu locatia aleasa si serviciile oferite.

2. Planificare. Orice eveniment trebuie sa aiba in spate o planificare atenta, facuta de specialisti, pentru ca un singur detaliu neluat in seama poate transforma un eveniment reusit intr-un dezastru cu consecinte pe termen lung. In orice planificare se va tine cont de urmatorii indici: stabilirea obiectivelor, stabilirea publicului tinta, alegerea tipului de eveniment, alegerea conceptului, stabilirea programului evenimentului, a indicatorilor de performanta si a canalelor de promovare.

3. Coordonare si supraveghere evenimente, Pr si Marketing, consultanta si consiliere de business.

4. Imagine. Punem foarte mult accent pe imagine si pe ceea ce clientii nostri vor sa transmita. De aceea se elaboreaza o strategie care sa includa o identitate vizuala adecvata.

5. Dress code. Oferim consultanta de stil si vestimentara, avand in spate parteneriate incheiate cu stilisti si designeri renumiti. Totodata, alaturi de dress code, am implementat si un concept de etica si conduita sociala care sa ghideze clientul catre utilizarea optima a unui stil vestimentar potrivit cu evenimentul la care participa, bazat in primul rand pe stil si eleganta.

6. Dezvoltare parteneriate. Implicarea partenerilor in proiectele derulate de noi contribuie la dezvoltarea unor grupuri de oameni care se ghideaza dupa anumite valori si care pot contribui usor la schimbarea mentalitatii din Romania. De aceea, parteneriatele noastre sunt atat cele nationale, cat si internationale, dorindu-ne sa pozitionam creatiile romanesti la un nivel superior.

Nucleul principal al Attitude Events il constituie organizarea de evenimente deosebite, atipice, bazate pe idei proprii sau ale clientilor nostri, in functie de tipologie si target dorit. 

Galerie

Videoclipuri

Locatie pe harta

Indicatii de orientare

Recenziile firmei

Scrie o recenzie

 • O firma cu ATITUDINE

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Servicii
  Calitate
  Personal
  Calitatea produselor si serviciilor va definesc.
  Evalueaza aceasta recenzie:
Piaţa Concordiei 4, București, Municipiul București 040194, Romania

Persoane de contact

Mihalache Larisa (+)
attitudeevents.ro@gmail.com

Retele Sociale


Pentru a va oferi cea mai buna experienta online acest site utilizeaza cookie-uri.

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.

Sunt de acord

Te invitam sa faci parte din comunitatea noastra. Este simplu si GRATUIT sa te alaturi si tu! Creeaza-ti un cont
Ai nevoie de raspunsuri la intrebarile tale?
Incurajam oamenii sa impartaseasca si sa creasca cunostintele celoralalti. In sectiunea DISCUTII oricine poate sa scrie o intrebare despre orice subiect, sa citeasca raspunsuri de calitate, personalizate si relevante si sa-si impartaseasca propriile pareri cu ceilalti. Creeaza-ti un cont si...
Aboneaza-te la newsletter!
 • Fii la curent cu cele mai recente articole din blog;
 • Fara spam! Iti promit!