Hotel Calarasi

Strada 1 Decembrie 1918 2, Călărași, Județul Călărași 910019, Romania
Vizualizari: 2088 Distribuie

Detalii Firma

Descoperiţi o panorama a oraşului nostru care iti taie respiratia bucurandu-va de vizita dumneavoastră la Hotel Calarasi, un hotel de trei si patru stele care vă oferă cazare la standarde internationale. Avem deosebita placere de a ura bun venit oaspeţilor noştri într-un hotel renovat. Hotel Calarasi a deschis portile in anul 1983 intr-o atmosfera incantatoare determinata de o poziţie ultra-centrala in orasul Calarasi din România. Designul, ambianta si profesionalismul managementului personalului va garanta clienţilor servicii de înaltă calitate.

Veţi fi tratat foarte special din momentul în care ne-ati pasit pragul şi vă veţi bucura de o odihna binemeritata intr-o atmosfera calda placuta introdusă de către confortul pe care-l veti întâlni în camerele hotelului. Scopul echipei Hotel Calarasi este de a oferi clienţilor săi cele mai bune servicii şi de calitate, care le-ar fi găsit într-un hotel de importanta internaţionala. Hotel Calarasi vă va întâmpina cu cafea aromatizata, băuturi fine şi produse alimentare, o cofetarie-patiserie sau cu acces la internet gratuit. Poziţia noastră centrală este ideala pentru oamenii de afaceri, dar şi pentru a putea vizita Calarasiul si imprejurimile.

Cele mai multe dintre institutiile de importanta locala sunt situate în această zonă centrală în termen de metri distanta una de alta. Hotelul este situat aproape de Prefectura Calarasi, Casa de cultura a orasului, Consiliul judetean, Primaria Calarasi, Posta romana, Administratia Finantelor, Tribunalul si Judecatoria Calarasi şi, de asemenea, vă permite acces foarte usor la Autostrada A2 sau catre alte domenii de interes cum ar fi traversarea fluviului Dunarea pentru vizionare peisajul unic al Dobrogei spre Constanta sau statul nostru vecin Bulgaria. 

Galerie

Locatie pe harta

Indicatii de orientare

Recenziile firmei

Scrie o recenzie

Nu exista recenzii in acest moment

Strada 1 Decembrie 1918 2, Călărași, Județul Călărași 910019, Romania
0242 318 996
0722 333 471
0242 315 858

Pentru a va oferi cea mai buna experienta online acest site utilizeaza cookie-uri.

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.

Sunt de acord

Te invitam sa faci parte din comunitatea noastra. Este simplu si GRATUIT sa te alaturi si tu! Creeaza-ti un cont
Ai nevoie de raspunsuri la intrebarile tale?
Incurajam oamenii sa impartaseasca si sa creasca cunostintele celoralalti. In sectiunea DISCUTII oricine poate sa scrie o intrebare despre orice subiect, sa citeasca raspunsuri de calitate, personalizate si relevante si sa-si impartaseasca propriile pareri cu ceilalti. Creeaza-ti un cont si...
Aboneaza-te la newsletter!
  • Fii la curent cu cele mai recente articole din blog;
  • Fara spam! Iti promit!