Intrebari Frecvente

Citeste raspunsurile la intrebarile cele mai frecvente. Daca nu gasesti ceea ce cautai poti sa ne trimiti un mesaj.

1. Ce este www.site4all.ro si de ce ar trebui sa folosesc platforma?

Site4All.ro este o platforma complexa, dar in acelasi timp usor de folosit, care ofera firmelor si bloggerilor unelte valoroase de promovare, in timp ce utilizatorii/ membrii beneficiaza de un portal accesibil care sa le ofere raspunsuri la nevoi. Portalul este dedicat celor care stiu ca prezenta online este obligatorie pentru orice firma si pentru cei care vor sa comunice direct cu cei interesati sa afle mai multe detalii despre afacere.

2. Cum adaug / actualizez datele firmei mele?

Pentru a lista afacerea pe Site4All este necesar sa fi autentificat(a). In cazul in care nu ai deja un cont, trebuie sa creezi unul selectand tipul de profil "Administrator firma". Dupa autentificare poti lista firma selectand pachetul dorit din meniul PACHETE. Afacerea se poate lista si din meniul "PANOU CONTROL/ Administrare afaceri/ Listeaza o afacere".

ATENTIE: Este necesar a se selecta pachetul dorit inainte de a completa campurile afisate. Cand listarea a fost finalizata se apasa butonul Salveaza.

In cazul in care nu ai fost redirectionat(a) la meniul Comenzile mele, este necesar sa-l accesezi, acesta fiind situat pe partea stanga a PANOULUI DE CONTROL. Se completeaza Detaliile de facturare si se apasa butonul Continua. In fereastra urmatoarea se introduce codul de reducere daca acesta exista si/ sau se efectueaza plata comenzii.

Administrarea (editare, stergere etc) afacerilor, ofertelor, evenimentelor se realizeaza din meniul PANOU CONTROL.

3. Cum upgradez pachetul cu care este listata firma?

Dupa autentificare este necesar sa accesezi meniul PANOU CONTROL/ Administrare afaceri, click pe butonul Editeaza din dreptul afacerii pentru care doresti sa faci upgrade-ul. In formularul incarcat schimbi PLANUL TARIFAR si Salvezi.

In momentul in care schimbi planul tarifar, pagina se va reincarca, iar campurile disponibile pechetului selectat se vor activa, acestea putand fi completate inainte de salvare sau dupa.

Dupa salvare acceseaza meniul Comenzile mele situat pe partea stanga a PANOULUI DE CONTROL, apasa butonul Plateste acum din dreptul comenzii generate, completeaza Detaliile de facturare si apasa butonul Continua. In fereastra urmatoarea se introduce codul de reducere daca acesta exista si/ sau se efectueaza plata comenzii.

4. Am mai multe puncte de lucru ale afacerii, pe care il public?

In cazul in care afacerea ta are mai multe puncte de lucru, te sfatuim sa le adaugi pe toate, pentru a putea publica detalii utile pentru utilizatorii Site4All. Listarea tuturor punctelor de lucru si publicarea detaliilor specifice asigura livrarea celor mai bune rezultate in cautarile generate de potentialii client.

5. Cate afaceri pot adauga?

In portalul Site4All poti adauga oricate afaceri reprezinti, folosind un singur cont de utilizator. Acestea vor putea fi administrate accesand meniul PANOU CONTROL, disponibil dupa autentificare.

6. Ce fac daca am nevoie de ajutor pentru a adauga/ actualiza o afacere?

In cazul in care intampini dificultati, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de mai jos sau pe email la office@site4all.ro si cineva din echipa noastra te va ajuta in cel mai scurt timp, la orice pas.

7. Am adaugat o afacere, dar nu o gasesc in lista. Ce se intampla?

Te rugam sa te asiguri ca a fost platita comanda generata in sectiunea Comenzile mele din meniul PANOU CONTROL. In cazul in care comanda a fost platita este posibil ca afacerea sa fie in curs de aprobarea de catre un moderator Site4All.

8. Listarea afacerii urmeaza sa expire/ a expirat. Cum extind perioada?

Poti extinde listarea afacerii cu acelasi pachet din meniul PANOU CONTROL sectiunea Administreaza afacerile prin apasarea butonului Extinde perioada sau prin editarea listarii si apasarea link-ului Extinde perioada in cazul in care butonul nu este vizibil in meniul Administreaza afacerile.

Daca doresti sa extinzi listarea afaceri cu alt pachet editeaza listarea prin apasarea butonului Editeaza, selecteaza pachetului dorit si apasa butonul Salveaza.

In situatiile prezentate se va genera o comanda pe care o poti vizualiza si plati in meniul PANOU CONTROL sectiunea Comenzile mele.

9. Care este entitatea juridica din spatele www.site4all.ro?

Site4All este un proiect al Iordache SITE FOR ALL SRL.

Vrei sa ne intrebi ceva anume?

Cron Job Starts