Sunt trainer, coach și speaker certificat în academia de leadership John Maxwell Team și mi-am setat ca misiune să ajut antreprenorii, micii proprietari de afaceri, freelancerii și orice persoană care are un scop bine definit, să descopere cu ce să înceapă, conducă și să își crească propria afacere, astfel încât acestia să își poată trăi viața...
Sunt trainer, coach și speaker certificat în academia de leadership John Maxwell Team și mi-am setat ca misiune să ajut antreprenorii, micii proprietari de afaceri, freelancerii și orice persoană care are un scop bine definit, să descopere cu ce să înceapă, conducă și să își crească propria afacere, astfel încât acestia să își poată trăi viața exact așa cum și-o doresc și să iubească munca pe care o fac. Am investit peste 5000 de ore în mastermind-uri, coaching, workshopuri sprijinind zeci de manageri din diverse companii, proprietari de START UP-uri și freelancer-i să îi influențeze pe cei din jur, să facă profit, să obtină promovări în posturi și să lucreze mai bine în echipă. Am 15 ani de experientă corporatista și 5 ani petrecuti în pozitie de CFO, cee ce înseamnă că înteleg mai bine decât oricine nevoile clientilor mei. Ce mă diferentiază de alții este că fac toate aceste lucruri cu umor și cu creativitate.
Mai mult

În momentul în care înțelegem, ca lideri de școală, că nu putem face o treabă de calitate singuri, suntem pregătiți să dăm o viziune clară comunității pe care o construim.

Sunt Ildiko Opriş şi iată-mă în faţa unui vis împlinit. Îmi doresc ca prin expertiza mea de psiholog să contribui la readucerea echilibrului interior şi a stărilor de bine pentru cei care trec printr-un moment dificil, conflictual al vieţii lor.
Doresc ca toţi acei oameni care trec pragul cabinetului meu, să îşi descopere potenţialul lor ca...

Sunt Ildiko Opriş şi iată-mă în faţa unui vis împlinit. Îmi doresc ca prin expertiza mea de psiholog să contribui la readucerea echilibrului interior şi a stărilor de bine pentru cei care trec printr-un moment dificil, conflictual al vieţii lor.
Doresc ca toţi acei oameni care trec pragul cabinetului meu, să îşi descopere potenţialul lor ca fiinţe umane, să atingă cele mai înalte standarde, dezvoltându-se astfel personal.

Cred în oameni, cred că oamenii declarați "răi", sunt oameni buni, însă sunt copleșiți de probleme și conflicte interioare.

Cred în bunătate și contribuție. Cred că folosind cele două ingrediente, oamenii pot deveni autentici și frumoși, înțelegători și plini de compasiune, dornici de schimbare. Cred în schimbare și consider că oamenii care doresc să devină varianta lor cea mai bună, cu puțin ajutor, pot atinge această dorință.

Sper, ca prin contribuția noastră individuală să putem schimba lumea din jurul nostru.

Cred cu tărie că oamenii dau naștere altor oameni pentru a-și exersa bunătatea și iubirea necondiționată față de semeni.

Sunt Ildiko Opriș și prin expertiza mea de psiholog vreau să mă înconjor de oameni fericiți care au reușit să își schimbe viața, atingând împlinirea fizică, psihică și mentală. Cred în oamenii care își strigă fericirea! Doar așa vom reuși!

Mai mult
Salut, eu sunt Ungureanu Andrei, expert în marketing online, activ în domeniu din 2013. Am făcut cam tot ce se poate face în industrie: PPC, SEO, CRO, monetizare website, analiză de date, scriere de conținut și am lucrat în Grecia, Franța și România pentru clienți din diferite domenii: travel, telecom, produse industriale, credite. Îmi place ce...
Salut, eu sunt Ungureanu Andrei, expert în marketing online, activ în domeniu din 2013. Am făcut cam tot ce se poate face în industrie: PPC, SEO, CRO, monetizare website, analiză de date, scriere de conținut și am lucrat în Grecia, Franța și România pentru clienți din diferite domenii: travel, telecom, produse industriale, credite. Îmi place ce fac și încerc să o fac cât mai bine.
Mai mult
Buna, dragii mei! Numele meu este Maria Agurita, constanteanca de prin 77 si va multumesc pentru ca sunteti curiosi sa aflati mai multe despre mine. Sunt un om simplu, prietena cu toata lumea si imi place sa aduc un zambet pe chipurile celor din jurul meu chiar pentru o secunda. Pasiunea pentru blogging am descoperit-o in 2012 si incet am...
Buna, dragii mei! Numele meu este Maria Agurita, constanteanca de prin 77 si va multumesc pentru ca sunteti curiosi sa aflati mai multe despre mine. Sunt un om simplu, prietena cu toata lumea si imi place sa aduc un zambet pe chipurile celor din jurul meu chiar pentru o secunda. Pasiunea pentru blogging am descoperit-o in 2012 si incet am inceput sa descopar "secretele" ce se ascund in spatele acestui "job". Inca invat si nu ma voi opri aici. Va imbratisez cu drag si va multumesc ca ma cititi!
Mai mult

Ma bucur sa fiu in preajma oamenilor in fiecare zi. Am ales sa fac din medicina dentara o arta si sa le ofer pacientilor mei zambetul pe care si-l doresc, specializandu-ma pe estetica dentara. Promovez o abordare integrata (corp, minte, suflet) cand vine vorba de sanatatea oamenilor si sustin medicina alternativa si programele de dezvoltare...

Ma bucur sa fiu in preajma oamenilor in fiecare zi. Am ales sa fac din medicina dentara o arta si sa le ofer pacientilor mei zambetul pe care si-l doresc, specializandu-ma pe estetica dentara. Promovez o abordare integrata (corp, minte, suflet) cand vine vorba de sanatatea oamenilor si sustin medicina alternativa si programele de dezvoltare personala si spirituala. Accept fiecare zi asa cum este si ma straduiesc sa evoluez continuu.

Mai mult
Sunt un artist vizual cu un interes deosebit in fotografie, videografie si grafica. Am ales sa ma dedic fotografiei si videografiei de eveniment (nunta, botez, cununie civila, etc.), deoarece imi place sa surprind imagini pretioase din viata dumneavoastra. Consider ca acest talent pentru artele vizuale, dar mai ales pasiunea care ma insoteste,...
Sunt un artist vizual cu un interes deosebit in fotografie, videografie si grafica. Am ales sa ma dedic fotografiei si videografiei de eveniment (nunta, botez, cununie civila, etc.), deoarece imi place sa surprind imagini pretioase din viata dumneavoastra. Consider ca acest talent pentru artele vizuale, dar mai ales pasiunea care ma insoteste, alaturi de munca permanenta pentru rafinarea stilului meu, imaginatie si rabdare, ma ajuta de fiecare data cand am un nou proiect sa dezvolt o serie de fotografii atat emotionale cat si organice, capturand frumusetea momentelor si a oamenilor.
Mai mult
SASOIA 2003 va pune la dispozitie serviciile sale la standarde inalte de profesionalism, utilizand materiale de calitate si cele mai noi tehnologii de lucru. Oferim consultanta pentru fiecare tip de lucrare, indiferent de gradul de complexitate. Echipa noastra de experti discuta cu dumneavoastra pentru a va intelege cat mai bine nevoile si...
SASOIA 2003 va pune la dispozitie serviciile sale la standarde inalte de profesionalism, utilizand materiale de calitate si cele mai noi tehnologii de lucru. Oferim consultanta pentru fiecare tip de lucrare, indiferent de gradul de complexitate. Echipa noastra de experti discuta cu dumneavoastra pentru a va intelege cat mai bine nevoile si asteptarile, apoi va face recomandari cu privire la cea mai potrivita metoda de lucru. Va prezentam avantajele si dezavantajele utilizarii diferitelor tipuri de materialele, le alegem impreuna si estimam bugetul necesar fiecarei lucrari. Ne respectam angajamentele luate, termenele de finalizare a lucrarilor si oferim garantii pentru toate serviciile prestate. Masura succesului nostru este data de gradul de satisfactie a clientilor nostri. Suntem la dispozitia dumneavoastra acceptand lucrari pe intreg teritoriul Romaniei, in orice zona si raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor.
Mai mult

Sunt o persoana careia ii plac cifrele, am studiat matematica-informatica si economia la Academia de Studii Economice Bucuresti, am lucrat 5 ani in sistemul bancar, am dezvoltat si fondat clinici medicale si mi-am descoperit misiunea personala, adica numerologia. Sustin dezvoltarea personala prin autocunoastere si descoperirea puterii...

Sunt o persoana careia ii plac cifrele, am studiat matematica-informatica si economia la Academia de Studii Economice Bucuresti, am lucrat 5 ani in sistemul bancar, am dezvoltat si fondat clinici medicale si mi-am descoperit misiunea personala, adica numerologia. Sustin dezvoltarea personala prin autocunoastere si descoperirea puterii interioare pe care fiecare persoana o are... chiar daca uneori pare ascunsa si "aglomerata" de rutina zilnica.

Mai mult
Sunt pasionata de psihologia comportamentului uman in afaceri si nu numai, cu peste 12 ani de experienta profesionala in resurse umane, management si training, am construit echipe si procese performante atat in calitate de Consultant de Business, cat si de antreprenor in propria companie de recrutare. In 2015 am fondat ZoomHR, companie...
Sunt pasionata de psihologia comportamentului uman in afaceri si nu numai, cu peste 12 ani de experienta profesionala in resurse umane, management si training, am construit echipe si procese performante atat in calitate de Consultant de Business, cat si de antreprenor in propria companie de recrutare. In 2015 am fondat ZoomHR, companie nationala de recrutare si consultanta HR, iar in 2020 am creat Talent For Business, primul podcast din Romania adresat managerilor, care trateaza subiecte din sfera resurselor umane. Sunt fondator al platformei Reinventeaza-te, un concept de cursuri de career coaching si dezvoltare in cariera adresat profesionistilor pentru adaptarea la noile provocari economice din campul muncii.
Mai mult