Consultant marketing si expert financiar - excusivitate pentru promovare, comercializare produse si servicii. Ofer servicii de analiza a nevoilor financiare si solutii - identificam impreuna nevoile dvs de azi si le reportam in viitor, astfel va ajut sa constientizati pentru ce muncim astazi, in prezent, pentru viitorul nostru si al copiilor nostri, pensie, proiecte personale, business, si felul cum pot ele impacta, in momentul aparitiei unor evenimente neprevăzute.

Echipa noastra este formata din oameni talentati si dedicati care au in comun un lucru: Pasiunea pentru ceea ce fac!
Sunt o persoana careia ii plac cifrele, am studiat matematica-informatica si economia la Academia de Studii Economice Bucuresti, am lucrat 5 ani in sistemul bancar, am dezvoltat si fondat clinici medicale si mi-am descoperit misiunea personala, adica numerologia. Sustin dezvoltarea personala prin autocunoastere si descoperirea puterii interioare pe care fiecare persoana o are... chiar daca uneori pare ascunsa si "aglomerata" de rutina zilnica.
In calitate de Trainer certificat NLP (Tad James Company, Las Vegas, 2017) si Coach certificat (The American Board of NLP) ajut oamenii sa-si creasca performanta si rezultatele in business, sa regaseasca echilibrul personal si sa lucreze constient cu resursele pe care le au la dispozitie.
Avem grija de confortul caminului tau!!! Ploaia, vantul, frigul nu vor mai fi o problema pentru casa ta.

Profesionalism, empatie si dragoste fata de oameni. Sunt o persoana cu suflet cald, energica si perseverenta. Caut schimbarea si mai mult sa produc schimbare in vietile celorlalti.

Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca. Motivația mea: Îmi doresc sa schimb ideea ca serviciile din domeniul SSM și PSI sunt "doar o cheltuiala in plus, ce nu aduce nimic bun în afacere".

În momentul în care înțelegem, ca lideri de școală, că nu putem face o treabă de calitate singuri, suntem pregătiți să dăm o viziune clară comunității pe care o construim.
Ajut noii antreprenori sa-si gaseasca afacerea potrivita pentru ei. Ii ajut sa evite pierderea de bani, timp si energie cu ceva care nu e pentru ei. Ii ajut sa capete incredere, sa-si descopere calea lor clara si sa o urmeze, pentru a avea afacerea prospera pe care si-o doresc, conform propriilor valori.

Fiecare om are o poveste. Așa se întâmplă și în cazul companiilor. Astăzi, există o a doua realitate în care oamenii și brandurile trebuie să fie prezente și să-și spună povestea. Se numește Social Media și face parte din viața fiecăruia dintre noi. Lucrez de doi ani și jumătate în Social Media Marketing, încerc să ajut atât persoanele fizice, cât și companiile mici să își creeze o prezență puternică și să profite de acest mediu care se dezvoltă tot mai mult la nivel mondial. Am descoperit puterea noii realități, Social Media, în urmă cu 4 ani, în timp ce administram propriul proiect de dezvoltare personală, "Strigăt pentru educație". Acest proiect a reușit să fie cunoscut în mai puțin de un an de peste 25.000 de persoane. Astăzi sunt Social Media Marketer. Ajut diverse branduri să își construiască o prezență puternică în Social Media, dar mă ocup și de procesul de educare al publicului larg în ceea ce privește rețelele de socializare. Pentru orice întrebare aștept mesaj și voi răspunde cât de repede cu putință.