Ajuta-ti afacerea! Promoveaza-te GRATUIT - MORE Connected
Daca mediul online iti ajuta afacerea in aceste momente dificile, iti oferim acces GRATUIT la toate uneltele de promovare disponibile in portalul nostru pentru o perioada de 6 luni, fara obligatii. >>Afla mai multe!

Consultant marketing si expert financiar - excusivitate pentru promovare, comercializare produse si servicii. Ofer servicii de analiza a nevoilor financiare si solutii - identificam impreuna nevoile dvs de azi si le reportam in viitor, astfel va ajut sa constientizati pentru ce muncim astazi, in prezent, pentru viitorul nostru si al copiilor...

Consultant marketing si expert financiar - excusivitate pentru promovare, comercializare produse si servicii. Ofer servicii de analiza a nevoilor financiare si solutii - identificam impreuna nevoile dvs de azi si le reportam in viitor, astfel va ajut sa constientizati pentru ce muncim astazi, in prezent, pentru viitorul nostru si al copiilor nostri, pensie, proiecte personale, business, si felul cum pot ele impacta, in momentul aparitiei unor evenimente neprevăzute.

Mai mult

Scriu despre tot ceea ce îmi atrage atenția, mă bucură sau mă ajută să depășesc momente provocatoare și să fiu bine cu mine. Bine cu mine înseamnă și bine cu cei din jurul meu. Împart ceea ce descopăr în locuri, momente, oameni, experiențe... viață. Scriu pentru mine, însă și pentru tine, poate găsești ceva aici care să te inspire să fii bine...

Scriu despre tot ceea ce îmi atrage atenția, mă bucură sau mă ajută să depășesc momente provocatoare și să fiu bine cu mine. Bine cu mine înseamnă și bine cu cei din jurul meu. Împart ceea ce descopăr în locuri, momente, oameni, experiențe... viață. Scriu pentru mine, însă și pentru tine, poate găsești ceva aici care să te inspire să fii bine cu tine.

Mai mult
Mă înțeleg bine atât cu oamenii (sunt lider al comunității FB Tony Robbins - Romania Suport Interactiv), cât și cu roboții (sunt fondator la RoboMarketing - agenție de marketing digital prin #chatbot)
Ajut noii antreprenori sa-si gaseasca afacerea potrivita pentru ei. Ii ajut sa evite pierderea de bani, timp si energie cu ceva care nu e pentru ei. Ii ajut sa capete incredere, sa-si descopere calea lor clara si sa o urmeze, pentru a avea afacerea prospera pe care si-o doresc, conform propriilor valori.

Sunt o persoana careia ii plac cifrele, am studiat matematica-informatica si economia la Academia de Studii Economice Bucuresti, am lucrat 5 ani in sistemul bancar, am dezvoltat si fondat clinici medicale si mi-am descoperit misiunea personala, adica numerologia. Sustin dezvoltarea personala prin autocunoastere si descoperirea puterii...

Sunt o persoana careia ii plac cifrele, am studiat matematica-informatica si economia la Academia de Studii Economice Bucuresti, am lucrat 5 ani in sistemul bancar, am dezvoltat si fondat clinici medicale si mi-am descoperit misiunea personala, adica numerologia. Sustin dezvoltarea personala prin autocunoastere si descoperirea puterii interioare pe care fiecare persoana o are... chiar daca uneori pare ascunsa si "aglomerata" de rutina zilnica.

Mai mult

Sunt obsedat de tot ceea ce înseamna marketing, afaceri sau psihologie, motiv pentru care ziua de mea de "muncă” are adesea 13 - 14 ore. Nu trece zi, nici măcar in weekend, in care să nu citesc cel puțin 2 -3 articole din zona mea de interes sau să deschid o carte, și cred că dezvoltarea continua este singurul "secret” indiferent de domeniul în...

Sunt obsedat de tot ceea ce înseamna marketing, afaceri sau psihologie, motiv pentru care ziua de mea de "muncă” are adesea 13 - 14 ore. Nu trece zi, nici măcar in weekend, in care să nu citesc cel puțin 2 -3 articole din zona mea de interes sau să deschid o carte, și cred că dezvoltarea continua este singurul "secret” indiferent de domeniul în care activezi. Restul sunt detalii!

Mai mult
SASOIA 2003 va pune la dispozitie serviciile sale la standarde inalte de profesionalism, utilizand materiale de calitate si cele mai noi tehnologii de lucru. Oferim consultanta pentru fiecare tip de lucrare, indiferent de gradul de complexitate. Echipa noastra de experti discuta cu dumneavoastra pentru a va intelege cat mai bine nevoile si...
SASOIA 2003 va pune la dispozitie serviciile sale la standarde inalte de profesionalism, utilizand materiale de calitate si cele mai noi tehnologii de lucru. Oferim consultanta pentru fiecare tip de lucrare, indiferent de gradul de complexitate. Echipa noastra de experti discuta cu dumneavoastra pentru a va intelege cat mai bine nevoile si asteptarile, apoi va face recomandari cu privire la cea mai potrivita metoda de lucru. Va prezentam avantajele si dezavantajele utilizarii diferitelor tipuri de materialele, le alegem impreuna si estimam bugetul necesar fiecarei lucrari. Ne respectam angajamentele luate, termenele de finalizare a lucrarilor si oferim garantii pentru toate serviciile prestate. Masura succesului nostru este data de gradul de satisfactie a clientilor nostri. Suntem la dispozitia dumneavoastra acceptand lucrari pe intreg teritoriul Romaniei, in orice zona si raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor.
Mai mult
Echipa noastra este formata din oameni talentati si dedicati care au in comun un lucru: Pasiunea pentru ceea ce fac!

Sunt Ildiko Opriş şi iată-mă în faţa unui vis împlinit. Îmi doresc ca prin expertiza mea de psiholog să contribui la readucerea echilibrului interior şi a stărilor de bine pentru cei care trec printr-un moment dificil, conflictual al vieţii lor.
Doresc ca toţi acei oameni care trec pragul cabinetului meu, să îşi descopere potenţialul lor ca...

Sunt Ildiko Opriş şi iată-mă în faţa unui vis împlinit. Îmi doresc ca prin expertiza mea de psiholog să contribui la readucerea echilibrului interior şi a stărilor de bine pentru cei care trec printr-un moment dificil, conflictual al vieţii lor.
Doresc ca toţi acei oameni care trec pragul cabinetului meu, să îşi descopere potenţialul lor ca fiinţe umane, să atingă cele mai înalte standarde, dezvoltându-se astfel personal.

Cred în oameni, cred că oamenii declarați "răi", sunt oameni buni, însă sunt copleșiți de probleme și conflicte interioare.

Cred în bunătate și contribuție. Cred că folosind cele două ingrediente, oamenii pot deveni autentici și frumoși, înțelegători și plini de compasiune, dornici de schimbare. Cred în schimbare și consider că oamenii care doresc să devină varianta lor cea mai bună, cu puțin ajutor, pot atinge această dorință.

Sper, ca prin contribuția noastră individuală să putem schimba lumea din jurul nostru.

Cred cu tărie că oamenii dau naștere altor oameni pentru a-și exersa bunătatea și iubirea necondiționată față de semeni.

Sunt Ildiko Opriș și prin expertiza mea de psiholog vreau să mă înconjor de oameni fericiți care au reușit să își schimbe viața, atingând împlinirea fizică, psihică și mentală. Cred în oamenii care își strigă fericirea! Doar așa vom reuși!

Mai mult

Expert in Medicina Metabolomica. Cred ca Metabolomica este stiinta care a aparut sa confirme ca abordarea si terapia problemelor de sanatate trebuie sa fie mai simpla si mult mai substantiala, privind organismul ca un tot unitar si nu doar ca o parte anume.