Sunt o persoana careia ii plac cifrele, am studiat matematica-informatica si economia la Academia de Studii Economice Bucuresti, am lucrat 5 ani in sistemul bancar, am dezvoltat si fondat clinici medicale si mi-am descoperit misiunea personala, adica numerologia. Sustin dezvoltarea personala prin autocunoastere si descoperirea puterii interioare pe care fiecare persoana o are... chiar daca uneori pare ascunsa si "aglomerata" de rutina zilnica.

Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca. Motivația mea: Îmi doresc sa schimb ideea ca serviciile din domeniul SSM și PSI sunt "doar o cheltuiala in plus, ce nu aduce nimic bun în afacere".

Mă înțeleg bine atât cu oamenii (sunt lider al comunității FB Tony Robbins - Romania Suport Interactiv), cât și cu roboții (sunt fondator la RoboMarketing - agenție de marketing digital prin #chatbot)

Expert în Medicină Metabolomică. Cred ca Metabolomica este știința care a apărut să confirme că abordarea și terapia problemelor de sănătate trebuie să fie mai simplă și mult mai substanțială, privind organismul ca un tot unitar și nu doar ca o parte anume.

Sunt obsedat de tot ceea ce înseamna marketing, afaceri sau psihologie, motiv pentru care ziua de mea de "muncă” are adesea 13 - 14 ore. Nu trece zi, nici măcar in weekend, in care să nu citesc cel puțin 2 -3 articole din zona mea de interes sau să deschid o carte, și cred că dezvoltarea continua este singurul "secret” indiferent de domeniul în care activezi. Restul sunt detalii!

Fiecare om are o poveste. Așa se întâmplă și în cazul companiilor. Astăzi, există o a doua realitate în care oamenii și brandurile trebuie să fie prezente și să-și spună povestea. Se numește Social Media și face parte din viața fiecăruia dintre noi. Lucrez de doi ani și jumătate în Social Media Marketing, încerc să ajut atât persoanele fizice, cât și companiile mici să își creeze o prezență puternică și să profite de acest mediu care se dezvoltă tot mai mult la nivel mondial. Am descoperit puterea noii realități, Social Media, în urmă cu 4 ani, în timp ce administram propriul proiect de dezvoltare personală, "Strigăt pentru educație". Acest proiect a reușit să fie cunoscut în mai puțin de un an de peste 25.000 de persoane. Astăzi sunt Social Media Marketer. Ajut diverse branduri să își construiască o prezență puternică în Social Media, dar mă ocup și de procesul de educare al publicului larg în ceea ce privește rețelele de socializare. Pentru orice întrebare aștept mesaj și voi răspunde cât de repede cu putință.

Profesionalism, empatie si dragoste fata de oameni. Sunt o persoana cu suflet cald, energica si perseverenta. Caut schimbarea si mai mult sa produc schimbare in vietile celorlalti.

Buna, dragii mei! Numele meu este Maria Agurita, constanteanca de prin 77 si va multumesc pentru ca sunteti curiosi sa aflati mai multe despre mine. Sunt un om simplu, prietena cu toata lumea si imi place sa aduc un zambet pe chipurile celor din jurul meu chiar pentru o secunda. Pasiunea pentru blogging am descoperit-o in 2012 si incet am inceput sa descopar "secretele" ce se ascund in spatele acestui "job". Inca invat si nu ma voi opri aici. Va imbratisez cu drag si va multumesc ca ma cititi!