Ce inseamna pozitia de LIDER MONDIAL pe piata Asigurarilor de viata de 152 ani

Ce inseamna pozitia de LIDER MONDIAL pe piata Asigurarilor de viata de 152 ani

O sa ma intrebati ce relevanta are, de ce este important sa stiti atatea informatii despre compania de asigurari de viata pe care tu o alegi?

In primul rand m-a interesat pe mine in calitate de client, acum mai bine de 10 ani, cand am ales sa-mi cumpar un contract de pensie privata, apoi ulterior un alt contract de protectie pentru sanatate, am pus in balanta solvabilitatea companiei in caz de despagubiri, dar si raportul corect intre pret si beneficii.

Devenind client multumit intre timp, bineinteles ca nu am putut sa tin informatia doar pentru mine, am spus si celor din jur, prietenii, rudele si cunostintele au reactionat, au devenit interesati si acesta a fost MOMENTUL DECISIV cand m-am gandit si la un parteneriat cu ei, punand in balanta de aceasta data urmatorul aspect... sunt atatea zeci de companii, si tot atatia sute si mii de consultanti financiari in romania, daca era alta persoană in locul meu, nu ar fi plecat la drum, fiind sanse infime sa reusesti, dat fiind conditiile reale ale situatiei... insa detaliile care m-au ajutat sa spun un DA hotarat au fost urmatoarele: 

  • Concurenta 0 - compania este lider mondial de 152 ani.
  • In Romania sunt inca peste 18 milioane de locuitori... macar la 2% sa pot ajunge si eu cu informatia si macar 1% din ei sa-mi devina clienti... daca incerc am sanse sa reusesc, daca nu incerc nu am nici macar o sansa!

Asa ca, acum 2 ani cu mare optimism si atitudine, m-am inscris iar la cursuri, am dat examen si am devenit unul din Consultanti Financiari din Romania, colaborand cu aceasta companie, deloc intamplator, dar sa va fac cunostinta cu ea: 

METROPOLITAN Life este parte a MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurari de viata din lume, si sucursala a companiei irlandeze Metlife Europe d.a.c.. 

Infiintata in 1868, MetLife ofera, la nivel global, asigurari de viata, planuri de pensii, beneficii pentru angajati si servicii de administrare a activelor.

De 21 ani pe piata din Romania, despagubiri in valoare de peste 50 milioane de USD, pentru mai mult de 50000 de cazuri despagubite ale clientilor aflati in momente dificile ale vietii.

Peste 2,5 milioane de clienti beneficiaza de protectie financiara oferita de Asigurarile de viata si Pensiile private.

In anul 2019 cea mai mare valoare de despagubire platita de Metropolitan Life, a fost de 501.000 lei pentru o polita de tip credit ipotecar, in urma decesului persoanei din cauza unei afecțiuni medicale.

Doar pentru o polita individuala de asigurare suma de 90.000 lei pentru decesul din accident rutier, 70.000 lei, respectiv 58.000 lei pentru 2 cazuri in care decesul din îmbolnăvire a fost cauzat de o afectiune cardiovasculara, 65.000 lei despagubire pentru decesul din îmbolnăvirie a unei afectiuni neoplazice.

La Aniversarea celor 20 ani de activitate in Romania (2019), compania desfășoară CAMPANIA - 20 la putere 20, un proiect ce scoate in evidenta povestile nespuse ale unor tineri cu realizari deosebite azi, care construiesc Romania de maine.

TOTAL Despagubiri: 56,8 milioane lei (in primele 9 luni ale anului 2019)

Sursa: 1asig.ro 

1
Altruism
Despre Asigurarea de Viata

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts