Cum poti deveni si tu un SEO Freelancer

Cum poti deveni si tu un SEO Freelancer

Din ce in ce mai multe persoane vor sa devina independete financiar si multi aleg sa devina Freelanceri SEO. Este un job modern care se bucura de un succes global, mai ales in randul persoanelor cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani.

Insa pentru a putea oferi servicii SEO de calitate, trebuie sa intelegem mai intai cu ce se ocupa SEO.

SEO este procesul de optimizare a unui site pentru a se pozitiona cat mai mult posibil in motoarele de cautare, pentru cuvintele cheie care sunt legate de continutul site-ul respectiv. In esenta, daca creati un continut bun, care este optimizat SEO, aveti o sansa mult mai buna de afisare pe prima pagina a rezultatelor cautarii, fata de persoanele care nu acorda atentie SEO. Google este de departe cel mai folosit si important motor de cautare pentru a se concentra asupra scopurilor SEO.

Exista o multime de abilitati pe care le puteti obtine foarte rapid in cazul in care:

  • Dedicati timp pentru a invata tehnicile de optimizare SEO.
  • Aveti resursele necesare pentru a va duce acolo. Acesta este cazul cu aproape fiecare lucrare de calculator asociata.
  • Nu aveti nevoie de o pregatire speciala sau de grade fanteziste. Trebuie sa fiti dispusi sa invatati elementele de baza si sa nu va fie frica sa cereti ajutor din cand in cand.

Bazele SEO sunt fondate pe principii stabile:

  • Cercetarea cuvintelor cheie - Acesta este procesul de sortare al termenilor cheie. Poteti aveaa prima pozitie pentru "cel mai bun blog in lume", dar daca nimeni nu cauta asta - nu inseamna nimic. In acelasi timp, nu doriti sa incercati sa clasati termenul "blog", deoarece nu veti reusi niciodata - exista prea multa concurenta. In faza de cercetare a cuvintelor cheie a procesului, va dati seama care dintre cuvintele cheie au cea mai buna combinatie de atingere si trafic suficient, permitandu-va sa vedeti rezultate pozitive
  • Analiza competitiva - aceasta este una dintre cele mai importante componente atunci cand lucrati pentru o companie care are o concurenta destul de puternica. Doriti sa faceti acest lucru pentru ca va va ajuta sa vedeti unde va aflati cu cuvintele cheie si va va ajuta, de asemenea, sa gasiti cateva ocazii. Veti gasi un concurent care ar putea fi clasificat pentru un cuvant cheie pe care nu l-ati gandit niciodata, puteti incerca sa incepeti clasarea si pentru acestea.
  • Analiza pe site-ul - In esenta, exista doua tipuri majore de SEO: pe site-ul si in afara site-ului. Pe site-ul este tot ceea ce puteti controla pe site. Acestea pot include lucruri precum titluri de pagini, sitemap optimizat, meta date, continut, fotografii optimizate etc. Off-site-ul este tot ceea ce nu puteti controla. Aspectul principal al acestui lucru il reprezinta legaturile primite de la alte site-uri. Link-urile sunt moneda internetului. Prin revizuirea si modificarea tuturor aspectelor pe care le detineti pe site, veti face progrese importante in ceea ce priveste clasarea favorabila, traficul mai mare si, la randul sau, mai multe venituri.
  • Link Building - Sa stiti ca este valabila afirmatia: mai multe link-uri = clasamente mai bune. Ganditi-va la legaturi precum votul pozitiv. Folosind link-uri de pe alte site-uri, poti crea legaturi care sa redirectioneze pe cuvantul tau cheie. Google va aproba acest lucru si va fluidiza traficul online. Cu cat este mai buna calitatea legaturilor (adica legaturile de pe site-uri mari si relevante) pe care le puteti obtine, cu atat mai probabil va veti imbunatati clasamentele.

Folosind aceste principii de baza, va fi foarte usor sa implementati servicii SEO ca un profesionist.

Un ghid suplimentar pe care ar trebui sa il cititi: Optimizare SEO quality prin Digital Craft Agency

3
Cum sa iti perfectionezi tehnicile SEO
Tot ce trebuie sa stii despre serviciile SEO

Postari Asemanatoare

 

Comentarii 1

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
Stefan Daniel pe Vineri, 09 Octombrie 2020 11:10

Multumesc pentru articol ! Eu sunt la inceput, si ma ajuta orice informatie de genul !

0
Multumesc pentru articol ! Eu sunt la inceput, si ma ajuta orice informatie de genul !

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts