De ce Asigurare pentru Angajati

De-ce-Asigurare-pentru-Angajati

Criza locurilor de munca a atins cote foarte ridicate in ultimul timp, exista explicatii din partea ambelor părți, cum ar fi Angajati care se plang de oferte slabe, neconforme in raportul cerințe + munca = castig, varsta etc, iar Angajatori care fie pluseaza prea mult si foarte putini se incadreaza in oferta lor, sau dau prea putin, astfel este neatractiva... pentru ca merg pe principiul decât deloc, lasa ca merge si asa. 

Concluzia: este o mare capcana, de aceea realitatea este dramatica si anume ca Angajati se fac... ca muncesc, iar Angajatori se fac... ca-i platesc, si uite asa permanent totul devine o cursa, un maraton, participanti sunt abonati la targurile de profil, la Bursa locurilor de munca.

Ce este de facut?

Eu am un principiu dupa care m-am ghidat toata viata, l-am aplicat mereu, mai ales in activitatea mea de marketing, acela fiind "Ce tie nu iti place, altuia nu-i face.", este atat de simplu, daca alegi sa gandesti asa, te detasezi clar de multime, oferta ta devine waw... si toata lumea este happy.

Mi-a placut tare mult cand am trecut dupa revolutie in democratie, si daca tot am adoptat foarte multe lucruri bune si mai putin bune, vreau sa ma refer strict la subiect, compania cu care eu colaborez in calitate de Consultant Financiar, pune pe piata din Romania un Program de protectie pentru minim 5 angajati care vine in ajutorul amândurora.

ANGAJATORUL 

  • ofera pe langa salariu si conditii de munca, o plasa de siguranta pentru angajati prin aceasta Asigurare (astfel este o forma mare de apreciere si protectie din partea sa) 
  • isi securizeaza business-ul (concluzia la care ajunge in urma evaluari facute impreuna cu mine, privind situatiile imprevizibile care pot aparea), dar cel mai mult pune stop migratiei angajatilor, mai ales cand ai un bun profesionist, un om cheie in business-ul tau, iar Concurenta este un punct vital si deloc de neglijat, Bonus - DEDUCTIBILITATE FISCALA.

ANGAJATUL 

  • cine nu si-ar dori sa aiba pe langa un job bine platit, sa mergi din placere, avand un mediu de lucru stimulativ, familiar, pe principiu raport corect munca/ castig etc , iar ca BONUS sa ai un Program de Protectie platit de angajator, menit sa te protejeze pe tine si cei dragi, ceea ce iti da tie sentimentul de stabilitate a locului de munca (cine ar investi intr-un angajat pe care sa-l concedieze curand)
Ar fi multe de spus, un lucru este cert, decat sa cauti mereu, mereu, ceea ce inseamna stres, instabilitate, randament si profit scazut, mai bine alegi sa nu faci ca marea majoritate, evidentiaza-te - BE SMART!!!

Atunci când mă gândesc la viziune, am în vedere capacitatea de a vedea peste şi dincolo de ceea ce vede majoritatea.

Charles Swindoll
4
De ce Asigurare de Protectie pentru Copii?
Simt nevoia sa împărtășesc cu voi cum am ajuns din...

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts