Simt nevoia sa împărtășesc cu voi cum am ajuns din client multumit, consultant financiar!

Cum am ajuns din client multumit, consultant financiar!

"Paza bună, trece primejdia rea!" 

De ce am ales Pensia administrata privat (eu dețin controlul banilor și aleg planuri investiționale eficiente), pentru că imi place independența și faptul că in acest caz aleg să economisesc o sumă de bani până la vârsta pensionării, iar dacă mie mi se întâmplă ceva, familia mea beneficiază de aceștia, nu se pierd ca in cazul celor administrati de catre stat, mai mult am optat și la servicii medicale de top in românia și străinătate prin programe de protectie pentru bolile grave, sunt sigură că nu mi se va intampla nimic niciodată, însă imi place să cred că sunt o persoană educată, responsabilă, și că viața mea valorează mai mult decat prima lunară pe care o plătesc in schimbul unei plase de siguranță sau a unui sertar cu bani pe care-i pot accesa oricând voi avea nevoie, fără să aducă un impact negativ asupra familiei, imi asigură o pace si liniște interioară care mă ajută să-mi continui planurile, visurile, fiind conștientă că aceasta este atitudinea corectă când pleci la drum in viață, și că stă in puterea ta să alegi siguranța și protecția ta si a celor dragi in primul rând, exact ca un RCA - auto, nu poti circula fără ea, este Obligatorie!

Faptul că sunt clienta mulțumita de peste 10 ani, am spus tuturor despre aceste programe, și bineînțeles că au avut mare impact asupra prietenilor, rudelor și cunoștințelor mele, care au solicitat informații consultantului meu... și aici a apărut provocarea și propunerea care a venit in mod surprinzător dar deloc întâmplătoare de a deveni chiar eu Consultant Financiar!

Mi-a fost greu să mă intorc iar la a învăța lucruri noi, m-a atras activitatea in sine, faptul că sunt responsabilă de acum încolo și că informația trebuie să ajungă la cât mai mulți oameni, astfel eu mi-am asumat MISIUNEA și rolul meu, iar la final vă spun așa:

"Agentii de asigurări și situațiile neprevăzute (nenorocirile, tragediile) apar nechemate... diferența este cine ajunge primul!"

Recomandarea mea este să faceți alegerile potrivite pentru viața dumneavoastră și a celor dragi prin orice program de protecție inainte de a fi nevoie, știu replica aceea des întâlnită că ne protejează Dumnezeu, este corect, dar la fel de corect este aceea că tot EL lucrează prin oameni, și eu cred că sunt unul dintre ei.

5
De ce Asigurare pentru Angajati

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts