De ce este bine sa va verificati partenerii de afaceri

De ce este bine sa va verificati partenerii de afaceri

Identificarea unui partener de afaceri a devenit o adevarata provocare in zilele noastre. Cu totii vrem sa ne dezvoltam si sa obtinem rezultate rapid.

Cati bani urmeaza sa investiti in afacerea dvs in acest an? 2016 poate sa fie THE BIG YEAR daca stiti sa va luati masuri de precautie.

Un prim pas ar fi sa comparati rezultatele financiare ale afacerii dvs din ultimii ani pentru avedea in ce directie trebuie sa va indreptati.

Contracte mai mari inseamna responsabilitati pe masura. Totusi cand verificati o companie aveti un plus de siguranta. Stiti cine se afla la conducere, ce activitate a avut in ultimii ani si mai ales daca a avut sau nu probleme financiare. Puterm spune ca veti avea un somn linistit stiind ca veti colabora cu o companie care nu este supusa vreunui risc.

Aflati exact si cati oameni sunt angajati in compania cercetata. O fluctuatie prea mare ar trebui sa fie privita drept un semnal de alarma. Daca angajatii viitorului partener nu sunt multumiti de ceea ce se intampla in acea firma ce va garanteaza ca afacerile voastre pot fi compatibile?

Daca din intamplare descoperiti niste cifre care nu va inspira incredere se presupune ca trebuie sa va continuati investigatia.

Acesta este momentul in care puteti sa apelati la una dintre econogramele disponibile pe econograf.ro. Se merita oare un sms pentru un viitor linistit?

Comunicati din timp si vedeti cat de deschis este la intrebari. Se poate sa va para putin exagerat insa cand discutam despre bani consideram ca este utila o astfel de cercetare.

Pe langa date financiare aflati ce s-a scris in media despre firma respectiva. Rar se intampla sa apara fum fara sa fie foc. Ca sa fiti linistiti intrebati-va si partenerul de afaceri chiar daca la prima vedere vi se pare ciudat. O reactie spune suficient de multe despre modul in care abordeaza situatiile din viata sau din sfera profesionala.

Speram sa va gasiti un partener care sa va ajute sa prosperati si sa dezvoltati noi idei de afaceri.

Locatie (Harta)

Strada Amurgului 63, Popești-Leordeni 077160, Romania
Evalueaza articolul:
7
Ce reprezinta cifra de afaceri a firmei?
Riscul in afaceri

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Nici un comentariu. Fii primul care trimite unul
Esti deja inregistrat? Autentifica-te aici
Vizitator
Luni, 18 Decembrie 2017

Imagine Captcha

CATEGORII ARTICOLE

CELE MAI VOTATE ARTICOLE

Site4All
30 Iunie 2017
Mă gândesc că este posibil să tot primești oferte „miraculoase", care promit să-ți promoveze afacerea în mediul online.Iar apoi, după ce apelezi la respectivele servicii, să îți fi...
Evalueaza:
39
3537 vizualizari
Adrian Ulmeanu
04 August 2016
Cunoașteți oameni care se plâng mereu că nu au timp și nu au bani?Nu este greu să îi recunoașteți: sunt acei oameni care sunt într-o agitație continuă, mereu în alertă, mereu foart...
Evalueaza:
19
24247 vizualizari
Econograf.ro
07 August 2016
Oricine are nevoie de un website poate face o cautare simpla pe Google si gaseste milioane de rezultate, mai exact 6 milioane de rezultate pe care Google le-a considerat relevante ...
Evalueaza:
18
22144 vizualizari