Evita insolventa si verifica firmele partenere

Cand discutam de afaceri nesigure uneori este recomandat sa suflam si in iaurt. Mai ales daca in jurul nostru exista un climat economic nefavorabil in care cuvintele precum insolventa, probleme financiare, plati intarziate sau firme fantoma apar din ce in ce mai des.

Gradul de indatorare al unei firme va poate atrage pe dvs intr-o situatie pentru care sa nu fiti pregatiti din punct de vedere financiar. Din fericire tehnologia a evoluat si cu un singur sms puteti sa obtineti date actualizate despre orice firma din Romania.

De cate ori v-ati gandit: "cum ar fi fost daca…?; Dar daca as fi intrebat, verificat firma?" Investigatia s-a simplificat si nu este necesar sa mergeti intr-un anumit loc, sa faceti vreo cerere sau sa solicitati un dosar despre o companie.

Cu siguranta nu va doriti sa semnati contracte cu o firma radiata sau aflata in faliment. Cu ajutorul econograf.ro in doar cateva minute generati un raport online complet care sa va ghideze spre decizia potrivita.

In functie de informatiile necesare puteti sa alegeti ce anume o sa contina econograma generata.

Locatie (Harta)

Strada Amurgului 63, Popești-Leordeni 077160, Romania
Evalueaza articolul:
5
Distrugatorii de … afaceri
Te crezi antreprenor? 9 sfaturi care te ajuta sa d...

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Nici un comentariu. Fii primul care trimite unul
Esti deja inregistrat? Autentifica-te aici
Vizitator
Marți, 17 Octombrie 2017
Daca doresti sa te inregistrezi, te rugam sa completezi campurile numele de utilizator, parola si numele.

Imagine Captcha

CATEGORII ARTICOLE

CELE MAI VOTATE ARTICOLE

Site4All
30 Iunie 2017
Mă gândesc că este posibil să tot primești oferte „miraculoase", care promit să-ți promoveze afacerea în mediul online.Iar apoi, după ce apelezi la respectivele servicii, să îți fi...
Evalueaza:
36
3110 vizualizari
Adrian Ulmeanu
04 August 2016
Cunoașteți oameni care se plâng mereu că nu au timp și nu au bani?Nu este greu să îi recunoașteți: sunt acei oameni care sunt într-o agitație continuă, mereu în alertă, mereu foart...
Evalueaza:
19
23784 vizualizari
Econograf.ro
07 August 2016
Oricine are nevoie de un website poate face o cautare simpla pe Google si gaseste milioane de rezultate, mai exact 6 milioane de rezultate pe care Google le-a considerat relevante ...
Evalueaza:
17
21650 vizualizari
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).