Business in network marketing 2019?! Perspectiva numerologica

Daca dezvolti un proiect care implica si crearea de retele, de noi structuri de organizare, iata cateva aspecte care te vor ajuta in 2019, aspecte obtinute din analiza numerologica.

Daca ati fi stiut maretia numerelor 3, 6 si 9, ati fi avut cheia catre Univers.

Nikola Tesla, inventator

Marii savanti intelegeau si foloseau calitatea cifrelor pentru cele mai marete realizari. In perioada moderna, putini folosesc stiinta data de calitatea cifrelor, insa doar aceia dobandesc rapid ceea ce isi doresc. 

Previziunea asupra anului 2019 este data de calitatea cifrelor si numerelor care vor impacta anul, mai exact: 12, 3, 1, 9, 19. Prin analiza efectuata, cea mai mare parte a activitatilor in care cunosti domenii noi de activitate, intalnesti oameni noi, in care relationezi si stabilesti parteneriate de calitate, sunt favorizate si sustinute. 

Mai exact:

  1. Cifra 3 care descrie acest anul 2019 aduce usurinta in exprimare, in comunicarea noilor idei, noilor forme de promovare si relationare. 
  2. De asemenea avem influenta cifrei 1 care ne aduce un spirit accentuat de initiativa, de inovatie, de inceput proiecte transformatoare. Chiar daca ai inceput activitatea de foarte mult timp, zilnic initiezi noi discutii si cu siguranta mediul economic competitiv te va face sa cauti noi abordari. 
  3. Atentie la superficialitate! Dupa o lunga perioada in care focusul a fost pe cantitate, atentia se muta catre calitate. In 2019 se face "bilantul"pentru fiecare, se pune accent pe calitate si nu pe cantitate. Asa ca indiferent ce strategie ai avea, tine cont de acest aspect. 
  4. Autocunoasterea este o calitate a cifrei 3. Da, In momentul in care iesi din rutina unui job cu fisa postului clara sau din obisnuintele unui business clasic, cu siguranta incepi procesul obligatoriu de autocunoastere a ta ca si antreprenor si primesti feedback sincer asupra activitatii tale. Iti intelegi cu adevarat avantajele si slabiciunile pe care le ai si devii competitiv intr-o piata economica si fiscala instabila. Iti recomand sa incepi imediat acest proces, fara a astepta surprize neplacute.
  5. Creativitatea si actiunea proactiva, atat de evidente in network marketing, vine din 19, format din doua cifre masculine, care cer actiune. Mare atentie in cazul celor care nu au baze solide si nu-si respecta radacinile, pot avea parte de tensiuni. 
  6. Formare de aliante, crearea de noi forme organizatorice.Acesta este un beneficiu adus intr-o comunitate sau retea si iti pot accelera rapid dezvoltarea propriului business. 

Sunt mult mai multe aspecte si cu siguranta le vom descoperi impreuna!

Cu drag!

Corina Stratulat - Antreprenor & Numerolog
2
CAT mai ai de gand sa SUFERI?
4 metode pentru mentinerea sanatatii tale in 2019

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts