Calculeaza-ti cifra de destin

Calculeaza-ti cifra de destin

Multe intrebari fara raspuns ne apar zilnic si mereu spunem ca daca am sti ce avem de facut am putea muta muntii din loc...

Din fericire fiecare om are aceasta capacitate extraordinara si poate realiza lucruri aparent imposibile... insa doar in momentul in care stie pe ce "drum" trebuie sa mearga.

Partea buna este ca exista informatia de care avem nevoie, chiar daca este la nivel de subconstient si destul de greu o accesam. Una dintre cele mai rapide metode este analiza numerologica. Putini stiu de NUMEROLOGIE, insa cei care au folosit-o au obtinut rapid informatiile de care aveau nevoie pentru succesul lor profesional, pentru relatii fericite si pentru acea IMPLINIRE de zi cu zi.

Bazele numerologiei au fost puse de catre Pitagora, in anul 600 I.H, care a evidentiat pe langa cantitatea cifrelor si calitatea lor si cum intelegand vibratia cifrelor din viata noastra ne putem cunoaste cu adevarat, ne putem intelege abilitatiile ascunse, putem evolua rapid si evident merge pe destinul nostru.

Analiza numerologica la nivel individual ia in calcul foarte multe aspecte si informatii: data de nastere, numele primit la nastere, numele dupa casatorie, adresa etc. In ceea ce priveste destinul, unul dintre indicatorii analizati este CIFRA DESTINULUI. 

Viata mea a inceput cu adevarat cand mi-am inteles destinul.

Corina Stratulat, Numerolog

Pe scurt, ceea ce ne spune despre fiecare persoana, aceasta cifra de destin este:

Cifra destinului 1

Persoanele care au acest destin sunt destul de usor remarcate in societate si daca nu sunt vor face tot posibilul sa iasa in evidenta cumva. Au o mare capacitate de conducere, de initiere a proiectelor, leadership-ul le este la indemana, tind catre individualism si de multe ori exprima unicitatea prin ceea ce fac. La nivel profesional sunt primii care ies in fata, care initiaza schimbarea, pot dezvolta rapid proiecte noi, sunt pioneri si chiar vizionari. 

Nu se pot acomoda in activitati de rutina, cauta sa fie vazuti si de multe ori sunt catalogati egoisti. Cea mai mare pedeapsa pentru ei este sa aiba un sef pe care sa nu-l poata respecta si sa fie legat de birou cel putin 8h/zi.

Au o incredere naiva ca pot reusi in tot ce isi propun si ca toata lumea ii va urma.

Daca nu obtin rapid ce si-au propus, devin nerabdatori, lacomi si dominatori. 

Cifra destinului 2

Persoana cu cifra de destin 2 este caracterizata de dorinta sa de a fi un partener bun, are o diplomatie desavarsita si mereu tine cont si de ceilalti in ceea ce face. Are capacitatea sa se adapteze rapid, este un bun mediator si isi doreste sa-i sustina pe ceilalti prin ceea ce este si face.

Anumite persoane isi pierd usor increderea si stima de sine, devin ezitante si oscilante si isi pot manifesta frica de singuratate, frica de a gresi si frica de schimbare.

Vibratia 2 este caracterizata de energie feminina, care poate rezolva usor conflictele, este creativa si un coechipier nemaipomenit. Persoanele cu cifra destinului 2 se conecteaza usor la oameni si ii incurajeaza, ii sustin neconditionat. Ca si profesie se vor descurca foarte bine ca si: asistent, consultant, diplomat, consilier, director adjunct. 

Cifra destinului 3

Persoana cu vibratia 3 este foarte distractiva, iubitoare de frumos, debordeaza de energie si aduce "lumina" acolo unde este. Pare mereu tanara si are o vitalitate deosebita.

Explorarea este foarte importanta pentru aceasta persoana, are nevoie sa culeaga noi informatii permanent, din cat mai multe domenii. Ii place mult sa comunice, sa faca legaturi cu cat mai multe persoane, are un spirit artistic si ii e usor sa fie "pe scena".

Riscul este sa se imprastie in foarte multe si sa nu reuseasca sa finalizeze nimic, sau sa-si risipeasca energia pe activitati puerile.

Are frica de restrictii, de pierderea tineretii, de plictiseala si frica de a nu avea acces la informatie suficienta si sa nu ajunga la un inalt nivel ridicat de cunoastere. Orice activitate in mijlocul "actiunii" ii da energie. Poate conecta usor persoane, poate gasi solutii rapid la orice problema, insa se si plictiseste rapid. Clar are nevoie de un job cu putina munca de birou. 

Cifra destinului 4

Daca cifra ta de destin este 4 inseamna ca iti place organizarea, claritatea, iti plac procedurile, ordinea de orice fel si esti o persoana muncitoare, pe care ceilalti se pot baza. Esti persoana care da viata ideilor, care materializeaza, care da o forma lucrurilor si le umpli cu continut. Iti place sa administrezi, sa gestionezi un proiect/ afacere si din punct de vedere profesional este perfect sa ai o astfel de activitate zilnica.

Persoana cu cifra de destin 4 este o persoana realista, traditionala, traditionalista, practica si productiva. Cei dragi pot spune ca esti deseori fara chef de distractie, nu risti cam nimic si monotonia te caracterizeaza. 

E important pentru tine sa ai claritate, sa vezi limitele si sa te ghidezi dupa acestea. Poti deveni destul de rigid si sa ai o viziune limitata daca lucrezi de unul singur. Ti se potriveste ca profesie: cercetator, om de stiinta, administrator, avocat, functionar, dezvoltator de afaceri. 

Cifra destinului 5

Se spune ca persoanele cu cifra destinului 5 iubesc distractia, aventura, isi doresc sa-si exprime non-conformismul pe orice cale (in cariera, familie, cuplu etc). Au nevoie sa-si exprime creativitatea liber, fara sablone, fara limite si multe reguli sau proceduri. Se plictisesc atat de repede, incat nu pot rezista intr-un job de 8h/ zilnic daca nu fac ceva cu pasiune, unde sa se remarce, sa se exprime liber, sa iasa in fata.

Persoana cu destinul 5 isi doreste mult schimbarea, este curajoasa, extrovertita si rebela.

Se poate transforma in "fiul ratacitor" daca nu-si impune limite si nu-si indeplineste scopurile.

Persoanele cu cifra de destin 5 au o mare frica de batranete, de a nu cunoaste lumea, si mai ales de plictiseala.

Daca ai aceasta cifra de destin si activitatea ta nu-ti aduce multa bucurie si "joaca" ar fi bine sa-ti gasesti macar un hobby. O sa te lovesti de frustare si dezamagire, chiar daca ai multe avantaje din acea activitate.

Daca fiecare persoana si-ar intelege destinul, succesul ar fi la fiecare colt si armonia starea de fapt.

Corina Stratulat, Numerolog

Cifra destinului 6

Ceea ce descrie rapid persoana cu cifra destinului 6 este armonia si echilibrul. Este o persoana care protejeaza, care sustine, este un dascal, este responsabila si ocrotitoare, dar si geloasa.

Iubeste traditiile de familie si este indreptata catre sanatate, are mare nevoie de stabilitate, de confortul familiei.

Cel mai important scop in viata este sa-i sustina pe ceilalti, sa le asigure bunastarea, sa ocroteasca, sa iubeasca si sa primeasca iubire. Poate sa sacrifice extrem de multe pentru asta.

Ii este frica de a nu avea suficiente resurse financiare si dragoste si se comporta anxios in locurile noi.

Este o persoana pretentioasa, ii place sa impuna reguli in familie si poate usor manifesta stari de gelozie.

Cifra destinului 7

Cei care au cifra destinului 7 par persoane introvertite, sunt foarte intelepte, rationale si au o viziune aparte, greu de inteles pentru cei din jur.

7 este si cifra spiritualitatii, persoanele cu aceasta energie au o profunzime pe care cei din jur nu prea o pricep. Nu-si exprima usor sentimentele, trairile, chiar se izoleaza de agitatia lumii daca pot. Au capacitatea de a ajuta si chiar tamadui. Persoana foarte talentata, care observa tot in jur, analizeaza detaliile, contempla si vine cu perspective profunde asupra lucrurilor. Poate parea o persoana aroganta, pentru ca nu se implica foarte tare in viata sociala, desi se descurca foarte bine in public.

Ii place destul de mult polemica si nu renunta pana nu-si demonstreaza punctul de vedere, foarte bine studiat si documentat. In cazuri extreme, devine o persoana fanatica, dogmatica.

Fiind o persoana perfectionista, este greu de multumit de catre persoanele apropiate.

Cifra destinului 8

Cand vorbim de persoana cu cifra destinului 8, neaparat vorbim de PUTERE, pe toate planurile. Are o capacitate foarte mare de a obtine ce isi propune, este determinata, are viziune, este un leader innascut si se remarca prin spiritul justitiar si se poate sacrifica pentru o cauza nobila. Patriotismul ii este natural. Multe persoane cu cifra 8 se dezvolta in activitati pentru publicul larg, in actiuni umanitare si sunt capabile sa aduca valoare pentru mase mari de oameni, inclusiv politica.

Dorinta de a obtine bunuri materiale si bani nu le da pace si este o preocupare principala pentru aceste persoane. Ce-i drept, se pricep sa faca bani :)

Au o dorinta puternica de control si se poate transforma in scopul lor principal in viata. Le este usor sa-si manifeste controlul si dominatia in toate aspectele din viata lor (cariera, afacere, familie, relatia de cuplu etc)

In situatiile pe care nu le poate controla, se va razbuna puternic, fara scrupule.

Cifra destinului 9

9 este profesorul, profetul, este transformare continua. De obicei este persoana care ii inspira pe cei din jur, care ii ghideaza, care ii sustine si care se dedica oamenilor. Face multe actiuni umanitare, este cel care mereu se gandeste la binele suprem.

Este visator si vindecator, permanent cauta solutii sa transforme totul in mai bine, in acea lume ideala in care exista armonie pe toate planurile.

Ca si profesie, foarte multe persoane cu cifra destinului 9 sunt: medici, terapeuti, profesori, trainer, artist, consilier, consultant etc

Ii este frica de restrictii, de orice fel, si are frica de a nu-si mai putea controla emotiile.

Este o persoana elitista, smerita si care ofera dragoste neconditionata.

In dorinta sa de a face bine celorlalti, poate sa piarda din vedere propriul interes si propria bunastare.

Pentru mine numerologia este metoda cea mai rapida de autocunoastere la nivel de subconstient si ma bucur ca am descoperit-o in procesul meu de dezvoltare personala. Le recomand tuturor sa faca macar o data analiza numerologica si viata lor va avea mult mai putine provocari.

Corina Stratulat, Numerolog

Pe langa acestea, in numerologie exista si cateva numere maestre (11, 22, 33, 44), care se manifesta diferit si aduc cu sine provocari speciale. 

Voi exemplifica putin in cazul persoanelor cu cifra de destin 11, 22 si 33

Cifra de destin 11 - "Marele initiat"

Persoana cu cifra de destin 11 are o intuitie deosebita. Reprezinta legatura cu subconstientul. Este o persoana sensibila, visatoare, carismatica.

O viziune aparte asupra lucrurilor si un simt al conducerii la nivel mare. 

Daca nu se focalizeaza pe obtinerea scopurilor propuse, se interiorizeaza rapid si isi creaza frici si fobii. Are momente in care se suprastimuleaza.

Scopul in viata este sa-si traiasca visul. Ii este frica de orice fel de restrictii, urat si plictiseala. 

Va avea succes profesional ca: inventator, persoana publica, psiholog, ministru, designer, poet etc.

Cifra de destin 22 - "Marele constructor"​

Are capacitatea sa transforme cele mai ambitioase vise in realitate. Nu are limite, dar este disciplinat. Este bine sa nu-si risipeasca potentialul si ideile, poate sa realizeze lucruri marete. Are o intuitie foarte dezvoltata si este sursa de inspiratie pentru cei din jur. Are un spirit practic deosebit si se evidentiaza rapid.

Ii este frica de pierdere, pe orice plan.

Cifra de destin 33 - "Marele invatator"

Aceasta persoana in evolutia sa maxima se concentreaza pe crearea spirituala a omenirii.

Este o persoana devotata, plina de compasiune, cauta sa vindece permanent. Scopul in viata este cautarea adevarului; sacrificiul de sine apare des.

Este o persoana care cauta sa inteleaga, sa ajunga in profunzimea lucrurilor, inainte de a impartasi cu ceilalti. 

Ii este frica sa nu ramana fara resurse si mai ales fara dragoste. 

Analiza numerologica este complexa si aduce informatii extraordinare despre noi, despre cei dragi si mai ales cum ne putem obtine scopurile. 

Revenind la intreabarea daca chiar te ajuta, raspunsul meu este ca te ajuta doar daca iti doresti cu adevarat sa te cunosti, sa te intelegi, sa te accepti si sa evoluezi pe toate planurile. 

Te astept cu drag sa exploram universul cifrelor din viata ta!

In acesta emisiune puteti asculta influenta datei de nastere in cazul copiilor!

3
De la atatea "masti", am uitat esentialul
Recrutare eficienta cu ajutorul numerologiei

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts