Cariera și CIFRA destinului

Cariera și CIFRA destinului

Ți-a atras atenția numerologia și probabil te-a uimit acuratețea cu care primești informații fară ca cineva să te cunoască, doar analizând data de naștere.

Și pentru mine a fost extraordinar când am primit prima data informații despre mine cu ajutorul numerologiei. Eram la un curs intensiv pe zona de dezvoltare personală, destul de nervoasă că trecuseră 5 zile și eu nu primeam răspuns la ceva care mă măcina din trecutul meu.

În 5 minute, unul dintre traineri, m-a uimit cu atât de multe informații relevante, pe baza datei mele de naștere.

De atunci, traseul meu prin viață a rămas aproape de numerologie. Cred că numerologia m-a ales pe mine, nu eu pe ea…

Dar, te întrebi cum putem folosi informația în alegerile de zi cu zi pe care ai să le faci. Multe alegeri și unele complexe, mai ales când vine vorba de carieră. Te înțeleg, așa că m-aș bucura să poți folosi informația de mai jos.

Spuneam că data ta de naștere poartă foarte multă informație despre cine ești TU și unde mergi. Adică ce trebuie să devii, să împlinești în viața aceasta. Aceste aspecte sunt legate de DESTINUL tău. Fiecare persoana se naște cu un DESTIN și o SOARTĂ (karma). Nu le confunda! Soarta e independentă de acțiunile tale, însă DESTINUL ți-l construiești în fiecare moment prin toate gândurile, emoțiile și acțiunile pe care le faci.

Prin analiza numerologică, obținem practic un ghid care să te ajute să-ți înțelegi destinul și să-l poți îndeplini. Cum? Calculând cifra destinului și alte aspecte, deja ai o primă claritate.

Imaginează-ți că te naști și ai în fața ta 9 munți. Destinul tău e să urci unul dintre cei nouă, nu pe toți. Probleme apar în momentul în care nu ai habar care e "muntele tău" și cum poți ajunge în vârf. Ai înțeles sper metafora.

Cifra destinului iți spune care este "muntele tău". Modalitatea de calcul este simplă. Trebuie doar să însumezi cifrele din data ta de naștere și să reduci până ajungi la o cifra. De exemplu: pentru 3.7.1987, avem 3+7+1+9+8+7=35, 3+5=8, deci cifra destinului 8.

Dacă vei ajunge la 11, e o situație puțin mai complexa. Însă prima dată ai de îndeplinit cifra destinului 2. Dacă ai trecut de asta, scrie-mi și iți dau mai multe detalii despre 11.

Spuneam că pentru îndeplinirea DESTINULUI e vorba de tot ce gândești, simți și acționezi. Cariera ta e clar parte din asta. Majoritatea oamenilor alocă cel puțin 8 din 24 de ore ale unei zile pe activitatea profesională. Așa că e clar cât de mult te ajută cariera potrivită în îndeplinirea destinului tău.

Dacă activitatea actuală simți că nu te mulțumește, te simți epuizat și de abia aștepți să termini programul, e posibil să nu fie tocmai activitatea potrivită pentru "muntele tău".

Hai să-ți explic câteva aspecte importante pe care să le adaugi în cariera ta. Sau dacă ești într-un moment în care să iei decizii, vezi unde poți materializa cel mai ușor următoarele aspecte.

Dacă ai cifra destinului 1

Orice alegi pentru cariera ta, e important să iți obții independența. Vei performa dacă poți să-ți dezvolți ideile, poți să inovezi, să faci ceva pentru prima dată. Să inițiezi ceva ce poate nu s-a mai făcut. 1 este inventator, nu se poate abține.

Poate stilul tău de conducere este inovator. De ce conducere? Pentru că 1 e liderul, care o ia în fată și ceilalți îl urmează. Nu simți încă asta? Ai sarcina să devii persoana care e urmată de un grup!

Chiar dacă ești medic, poți face planuri să ajungi într-o poziție de conducere sau coordonare. Dacă ești în domeniul vânzărilor, te vei simți împlinit când ajungi în TOP. Nu poți sta într-o zonă de mediocritate.

Dacă ai cifra destinului 2

Activitatea de consiliere este necesar să o adaugi în ceea ce faci. 2-ul are responsabilitatea să creeze relații, să medieze și să consolideze echipe. Dacă ești angajat într-o firmă, acolo e necesar să te implicit, în construirea echipei, să devii cel mai bun partener pentru cei din jur. Să aplici diplomația în orice situație tensionată. Oamenii să vină la tine să se sfătuiască, să-I asculți și să-i ghidezi cu blândețe și răbdare.

Poți alege chiar o carieră în psihologie, consilere personală, recrutare, intermediere. Poți studia diplomația și să faci cariera din asta.

Întrebarea ta zilnică să fie: "Oare cum pot avea relații mai bune , în ce fel îi pot ghida pe ceilalți cu ce au nevoie și cum îi pot ajuta pe ceilalți să-și exploreze sfera relațiilor?" .

Valabil și pentru 11.

Dacă ai cifra destinului 3

În teorie, persoanele cu cifra destinului 3 trebuie să aducă fericirea. Sunt atât de multe moduri pentru asta, nu? Analizează viața ta de zi cu zi, ce activitate poți avea care să-I facă pe oameni să fie fericiți. Poate le împărtășești din cunoașterea ta, din informațiile pe care le deții (profesor, educator, trainer, consilier, vânzător, prezentator, arhitect, jurist, economist), poate îi ajuți să cumpere ceva, poate mergi într-un domeniu creativ (marketing, relații publice), poate ai un talent și îl expui în fața oamenilor, poate dorința de explorare și cercetare, te vor ajuta să afli informații esențiale pentru bunăstarea tuturor.

Am cunoscut persoane cu cifra destinului 3 care au ales activității cu copii, acolo simțind că aduc cea mai mare bucurie sau au ales o formă de design. Câtă fericire poți aduce unui client căruia i-ai rezolvat ceva ce ține de design (de interior, vestimentar, online, etc).

Analizează care e rezultatul sau efectul muncii tale de zi cu zi? Care este valoarea? Aduce fericire? 3 are nevoie să nu fie sufocat, să aibă libertate de mișcare.

Dacă ai cifra destinului 4

4 nu trebuie să știe de ce și cum, trebuie să facă. Așadar ce faci tu practic, ce rămâne acolo unde apari tu? E persoana care duce lucrurile la sfârșit, care se ocupă de implementarea unui plan, proiect. Pornește de la ceva care nu are formă materială și îi dă viață prin capacitatea sa de gestiune, de administrare și de execuție.

Cariera lui 4 e mereu legată de "a construi" ceva. Poate e un nou sistem, poate o organizație, poate noi proceduri și fluxuri de lucru, poate pui într-o ordine eficientă o activitate(contabilitate, audit, fiscalitate).

4 este legat și de sănătatea corpului, așa că o cariera în domeniul sănătății sau sportului iți va aduce satisfacții.

Orice este încadrat, te poate atrage și stimula, de exemplu: cadru didactic, cadru medical, cadru militar, cadru legislativ. De asemenea și activitatiile în care poți organiza, poți gestiona o activitate, te asiguri de produsul final.

E necesar să investi atenția la detalii și rigurozitatea. Folosește-te de informația altora si tu implementează, muncește temeinic.

Am cunoscut o persoană pasionată de mașini și curățenie și a înființat o spălători auto. Dă voie creativității. Te poți dezvolta în domeniul agricol sau HORECA.

Dacă ai cifra destinului 5

5 este legat de schimbare, de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă nouă, diferită și non-conformistă. Cum faci tu asta zi de zi? Dacă ai o carieră artistică sau "joci"ceva (ești sportiv, diverse jocuri) e ușor să ajungi pe destinul tău. Dacă nu expui nici un talent în fața oamenilor, gândește-te cum te poți evidenția prin ceea ce faci. Nu te stresa să cauți stabilitate, ai nevoie să aduci schimbarea și aventura în fiecare zi. Cât de liber te simți în cariera actuala? Poți inova?

Sunt persoane care îndeplinesc 5-ul fiind în fața camerei de luat vederi. În activități legate de fotografie, televiziune, jurnalism sau modelling. Pentru cifra de destin 5 o activitatea în vânzări sau promovare este la îndemăna. Își crează "scena" pe care să performeze zilnic.

Daca fugi de expunere și prefer să faci "jocurile din culise", vezi ce frici te blochează. E posibil să-ți aducă multă bucurie expunerea.

Dacă ai cifra destinului 6

Bucuria responsabilității! Acesta e miza când vorbim de 6 că cifra de destin. Cum o poți lega de cariera ta? Probabil deja ai în grijă ceva sau pe cineva. 6 protejează, îngrijește, se preocupă să îndeplinească sarcinile primite. E foarte responsabil.

6 caută calea de mijloc. E necesar să aducă cumva echilibrul acolo unde e dezordine, unde sunt lăsate lucrurile la întâmplare și fară un scop material. La ce ești dispus să renunți?

Multe persoane cu cifra destinului 6 sunt atrase de domeniul educațional, de zona de servicii medicale sau de înfrumusețare. Activități care țin de îngrijire: copii, bătrâni, animale, etc.

6 este un grijuliu consultant și consilier, așa că poți adăuga activități de acest fel în ceea ce faci acum. Nu cumva ai observat că oamenii vin la tine să se sfătuiască, să-I ajuți să vadă oportunități?

Cuvântul "vindecare" este unul dintre cuvintele cheie când vorbim de 6. Chiar dacă ești într-un domeniu rigid, sau de business, tu poți "vindeca" firme, echipe, produse.

Dacă ai cifra destinului 7

Știm că 7 este cifra spiritualității și a înțelepciuni. Nu te speria de ideea de spiritualitatea, până la urma este vorba de conexiune, de aprofundare, de a folosi rațiunea în viața ta, nu doar logică.

În carieră, 7 e necesar să-și obțină independența, să fie expert pe ceva, să se dezvolte permanent, nu e în regulă să rămână în zona de confort. 7 este legat de un talent, pus în practică, de o abilitate antrenată la nivel de perfecțiune și pusa în aplicare. 7 nu poate doar să vorbească despre ce știe, e nevoie să experimenteze și să învețe permanent din propria experiență.

La 7 apare și o anumită viziune despre mersul lucrurilor. Am întâlnit persoane cu cifra destinului 7 care chiar dacă aveau un job simplu (entry-level) într-o firma, aveau o capacitate extraordinară să simtă mersul lucrurilor din punct de vedere economic și să vină cu propuneri de dezvoltare.

Persoana cu cifra de destin 7 trebuie să se preocupe să evolueze permanent în cariera aleasă. Chiar dacă vorbim de un cântăreț deja recunoscut, nu poate rămâne acolo. E necesar să-și analizeze rațional viața, să se specializeze și să fie acea persoană profesionistă și înțeleaptă la care oricine apelează cu maximă încredere.

Aceste aspecte le putem aplica în orice domeniu de activitate. Chiar dacă ești într-un domeniul creativ, acolo trebuie să-ți aplici cu seriozitatea viziunea, să te specializezi mereu, să te preocupi de echilibrul material-spiritual.

Dacă ai cifra destinului 8

Probabil ai mai auzit că 8 este cifra puterii și a banilor. Nu e doar despre asta și nu doar despre partea materială a vieții. În cariera ta iți poți dezvolta abilitatiile oratorice și oamenii te recunosc ca având "puterea cuvântului", adică în momentul în care dai o informație, lumea te ascultă.

Pentru a îndeplini destinul 8 e important să te simți "cineva în lume". Poți merge în domeniul juridic, și împarți sau lupți pentru dreptate. Poate mergi într-o instituție publică și munca ta e în folosul comunității, te preocupi de nevoile celorlalți. Chiar în politie.

Poate ai un talent artistic și îl exprimi cu forță, într-o formă organizată, din care faci și bani și lumea se bucură de ceea ce le oferi.

Te poate atrage domeniul antreprenorial foarte tare. 8-ul în deplinătatea sa este un lider puternic, dur, care dezvoltă proiecte mari. Sau chiar dacă nu o iei pe cont propriu, poți gestiona, administra o organizație, în calitate de coordonator sau responsabil implementare.

Oricare e cariera ta actuală, setează-ți obiective precise. Ai oportunitatea să devii independent și să te bucuri de realizări mari. Vindecă-ți orice teamă sau frică și acționează cu forță, cu "puterea" pe care o ai în acest moment.

Printre persoanele foarte bogate și cunoscute, se numără predominat cei cu cifra de destin 8.

Dacă ai cifra destinului 9

"Vreau să creez o lume nouă!" probabil expresia cea mai folosită de cei cu cifra destinului 9. 9 caută să transforme, să ducă totul către o variantă ideală.

În carieră, 9 se poate dezvoltă într-un domeniu de lux, elitist și cu standarde ridicate. Tendința de acțiune a unui 9 este să-și aleagă o nișa, să impună calitatea în locul în care se află. Dacă e medic de exemplu, va alege anumite proceduri complexe pe care nu le face oricine. Dacă e designer sau constructor, va alege doar materie primă de calitate și materiale de top, cu garanție per calitate. Nu poate să face ceva, de dragul de a face. Nu suportă superficialitatea.

Destinul 9 este legat și de artă, de simțul estetic și de o abordare integrată. Dacă 9 a devenit actor, se va specializa în dramă și se va gândi mereu la binele celorlalți.

Proiectele umanitare sunt potrivite pentru 9, chiar dacă sunt la nivel de hobby.

9 poate alege și o carieră de: profesor, trainer, terapeut, medic, asistent, consultant, ghid.

Dacă în ceea ce faci acum, poți să-i și ghidezi pe ceilalți o să te simți foarte bine. Chiar dacă nu ai încredere suficienta că poți face asta, da-ți voie să te descoperi. O să-ți placă foarte mult să vezi valoarea pe care o poți aduce.

Am întâlnit persoane care au renunțat la un job de birou pentru a se pregăti ca pompier sau șofer de ambulanță, sau peisagistică sau în domeniul sportului ca și antrenor personal. Ai atât de multe variante, doar să simți că acolo aduci valoare, poți transforma ceva, contribui la "o lume noua".

E posibil să nu ai încă suficientă claritate pentru a decide ceva referitor la cariera ta. E posibil să nu mai ai energie să pornești de la 0, e posibil să fie ceva de vindecat din trecut și ai multă presiune și stres. Te înțeleg, însă știu că există în tine abilitatiile și forța necesară să decizi să-ți îndeplinești destinul și chiar dacă sunt piedici acum, cu îndrumare divină și încredere le poți depăși.

Mă bucur că ai parcurs aceste informații. Poți accesa o ședință numerologie personală sau CURS numerologie.

1
Nu pot ierta așa ceva niciodată!
De ce eșuează RELAȚIA DE CUPLU?

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts