Ce alegeri poti face ACUM? AZI pentru tine!

Ce alegeri poți face ACUM? AZI pentru tine!

Stiu ca e o perioada in care predomina supararea si invinuirea si parca ne ies in fata toate aspectele care nu ne plac, nici la propria persoana si mai ales la tot ce vedem si auzim in jur. 

Oare asa vrei sa-ti traiesti PREZENTUL? Stand in expectativa si ingrijorandu-te excesiv despre situatia actuala? Este o experienta noua, intr-adevar, nu eram pregatiti, nu o putem controla. Asta sa fie de fapt panica? Ca nu putem controla?!

Suntem cu totii parte din Univers si stim ca vrem sau nu vrem trebuie sa respectam legile Universului, si una este cea a CAUZEI si EFECTULUI. Realitatea de acum este un cumul de efecte, insa prin actiunile noastre (cauze noi) vom genera alta realitate(efecte noi). 

Analizand numerologic, anul calendaristic 2020, pot sta linistita si la fel si alte persoane care au invatat pana acum numerologie. Cum pot sta linistita? Intelegand semnificatia acestei perioade prin care trecem cu totii, la nivel calitativ si energetic. Stiu de la cifrele si numerele care impacteaza, adica 2, 20, 4 si 40, care sunt solutiile si ce alegeri putem face. 

2-ul indica: emotie, dualitate, inteligenta emotionala, cooperare, diplomatie, sustinere, partener, adaptabilitate, energie feminina, YIN, LUNA, frica de singuratate, rivalitate. 

20 ne indica o explozie de emotii contradictorii, hipersensibilitate, nevoia de socializare, nevoia de a fi ocrotit, rabdare, amplificare extrema a starilor emotionale. 

4 are ca si cuvinte cheie: constructor, corp fizic, sanatatea corpului, cadru, traditie, organizare, limita , masura, sisteme, temeinicie, rigiditate 40-ciclu de 40 de zile, carantina,etc.

Pentru a fi in concordanta cu energia Universala si pentru a trece la urmatorul nivel de constientizare, putem face urmatoarele alegeri:

  • Sa dam importanta fiecarei stari emotionale pe care o avem. Sa ne ascultam efectiv cu rabdare fiecare frica sau temere. Putem simti stari depresive. Acum e momentul sa nu le mai ascunzi, da-le voie sa existe, observa-te si cauta sa vezi CAUZA. Nu te invinovati daca nu poti singur. E posibil sa ai nevoie de un ghid.
  • Daca ti-a aparut frica de singuratate, observa cat de puternica e conexiunea pe care o ai cu Divinitatea.
  • Cu cine faci ECHIPA? Nu accepta dezbinarea si comportamentele rautacioase. Nu mai e vorba de mine sau de tine, e despre NOI. (asta este vibratia dupa anul 2000)
  • Stiu ca instinctiv fugim de schimbare, avem impresia ca se intampla ceva rau. Dar acum e vorba de adaptare. Adaptarea la transformarea din jurul nostru. Acum cand suntem fortati sa stam, observam cu adevarat cata nevoie este sa ne trasnformam stilul de viata. Sa ne adaptam la nevoile sufletului si sa cautam SA FIM(nu doar sa facem si sa avem), doar suntem fiinte, nu?!
  • E necesar sa muncim temeinic, organizat si sistematizat. Cine ramane imprastiat si dezorganizat, va avea extrem de mult de suferit.
  • Sa ne preocupam de traditia noastra. Cand vorbim de 4, stim ca ne transmite atentia catre traditie si traditionalism. Hai sa ne hranim cu alimentele crescute pe pamantul nostru. Ne vom hrani cu adevarat si vom ramane o comunitate. 
  • Sa cooperam si sa respectam CADRUL din care facem parte (medical, didactic, administrativ, legislativ, etc). 4 are limite clare, are reguli stabilite si nu suporta joaca, riscul si specula. Nu putem permite sa fim dezbinati de "cadrul" (in acest caz, statul) nostru, e necesar sa-l sustinem cu energia noastra, sa avem rabdare unii cu altii.
  • Diplomatia a fost mult uitata. E printre primele alegeri pe care le ai de facut. Foloseste diplomatia in familie, in cariera si orice alt plan. Si te vei simti foarte bine.

E un moment esential sa alegi! Intai vezi ce isi doreste sufletul tau... altfel vei alege pe frica, pe panica exterioara si chiar la intamplare.

Daca nu iti e clar ce isi doreste sufletul tau, e posibil sa ai nevoie de un ghid. Stand atat de mult in minte, e posibil sa nu poti face diferenta intre ceea ce gandesti si ceea ce simti. E periculos sa ramai doar in minte! 

Te ghidez cu drag, in masura in care simti sa ceri o noua perspectiva

2
#staiacasa Amenintare sau Oportunitate
Sursele de stres ale antreprenorului român

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts