De ce te trezesti greu LUNI dimineata?

De ce te trezesti greu LUNI dimineata?

A fost o perioada in care vineri dupa amiaza cel putin 70% dintre postarile pe Facebook contineau un mesaj de genul: "Yeeey, it's Friday", "Finally, Friday evening it's almost here", "I am instantly 70% nicer after 3 pm on Fridays", "Smile!!! It's Friday!" sau poze cu pisicute si catei in extaz ca vine weekendul. A mai scazut numarul de astfel de postari, insa apar cele din weekend in diverse locuri crescand numarul de vacante de 2 zile pe care in special tinerii le fac, postari In care pe langa bucurie apare rapid si regretul ca vine ziua de luni.

Daca ai observat acest comportament la tine, ti-ai pus intrebarea care sa-ti dea raspunsul astfel incat sa te poti bucura de orice zi din saptamana si sa nu vrei sa treaca timpul?

Iti propun un scurt exercitiu de maxim 5 minute. Ia o foaie de hartie, pune telefonul pe silent, si elimina orice alta distragere si raspunde in scris la urmatoarele intrebari:

  1. Ce motive reale am sa ma trezesc luni dimineata?
  2. Ce motive as putea adauga astfel incat sa-mi creeze o emotie pozitiva si sa-mi dea energie?
  3. Care este scopul meu real pe termen lung?
  4. Activitatea pe care o am in acest moment in ce procent ma duce catre scopul meu?
  5. Cu cine fac echipa in activitatea mea? ( echipa poate fi formata din: membri ai familiei, colegi de birou, prieteni etc)
  6. Ce imi place la persoanele din echipa mea?
  7. Exista ceva la care as putea sa renunt de maine?
  8. Exista ceva ce as putea schimba?

Daca raspunsul la intrebarea 8 este "DA" si chiar identifici 2-3 activitati simple, cat de sigur esti ca le vei implementa?

Sper ca nu te-ai grabit si ai facut acest mic exercitiu si iti aloci putin timp sa faci analiza obiectiva a ceea ce ai scris.

Stiu ca chiar daca iti doresti sa imbunatatesti starea de luni dimineata, singur sunt slabe sanse sa o faci. Da, majoritate oamenilor renunta a doua zi daca nu fac echipa cu cineva, daca nu sunt ghidati si daca nu-si asuma un program clar. (Exemplu: si mersul la sala de sport ar fi mai usor daca nu ai merge singur).

Cauta acel sprijin de care ai nevoie, decide sa faci ce trebuie pentru a avea bucurie in fiecare zi si NU RENUNTA!

Poate sa fie nevoie de un proces de autocunoastere, aici te pot ajuta cu o sesiune de analiza numerologica, si vei intelege RAPID anumite comportamente instinctive si mai multe despre destinul tau.

Cu drag!

Corina Stratulat - Antreprenor & Numerolog
3
TU pentru ce ai putea lua OSCARUL?
Principele Nicolae un LIDER din nastere! Perspecti...

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts