Principele Nicolae un LIDER din nastere! Perspectiva numerologica

Principele Nicolae de Romania nascut in data de 1.04.1985 este un lider din nastere, cu abilitatile necesare unui conducator, conform analizei numerologice.

Ceea ce este interesant este vibratia sa interioara data de cifra 1 (ziua nasterii), care reprezinta calitatile ascunse ale unui om, cerintele lui interne, axa spirituala, nivelul vibrational. Este forma lui autentica de manifestare.

Cifra 1 indica o persoana: realista, activa, inclinata spre a-si impune puntul de vedere, energica, puternica, rezistenta, LIDER.

In analiza numerologica identificam ca si vibratie exterioara, adica felul in care se comporta in societate si cum este perceput ca fiind autentic de catre cei din jur, calitatile cifrei 4.

Ceea ce este reprezentativ este faptul ca indica o persoana: constiincioasa, de nadejde, stabila, care stie sa iasa din cele mai complicate situatii ale vietii, conservatoare, obisnuita sa traiasca dupa reguli.

Ca oricare alta persoana si Principele Nicolae are un destin pe care e necesar sa-l desavarseasca si acesta ne este indicat de cifra destinului, care in cazul sau este 1. Adica, s-a nascut cu abilitati de lider si are destinul tot 1, adica in aceasta viata este important sa manifeste ceea ce este in interior si sa evolueze permanent catre un nivel foarte inalt de leadership.

Poate obtine acest lucru exprimandu-si responsabilitatea pentru popor.

In plus, pe langa abilitatile de mai sus, Principele Nicolae de Romania are un spirit de patriotism si de sacrificiu extrem de mare (numerologic comparabil cu Maica Tereza sau Ghandi), are o dorinta imensa de a servi si salva lumea. Este menit sa serveasca interesele unor mase mari de oameni. De asemenea este vizionar si poate deveni fanatic in aplicarea dreptatii si a justitiei. 

La nivel psihic este o persoana armonioasa, care se conecteaza cu usurinta la orice interlocutor si stie sa abordeze cu diplomatie o situatie tensionata.

Sunt mult mai multe aspecte interesante dezvaluite de cifrele care-l impacteaza pe Principele Nicolae si cu siguranta il recomanda pentru locul mostenit.

Iti doresti si tu o analiza numerologica?

Corina Stratulat - Numerolog
1
De ce te trezesti greu LUNI dimineata?
CAT mai ai de gand sa SUFERI?

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts