Recrutare eficienta cu ajutorul numerologiei

Recrutare eficienta cu ajutorul numerologiei

Esti nemultumit de procesul lung si retentia nemultumitoare a persoanelor recrutate?

Probabil ca nu ai luat in considerare analiza numerologica pana acum... Iata ce poti obtine RAPID!

Informatiile oferite de analiza numerologica, pe baza datei de nastere sunt informatii la nivel de subconstient, asa ca intelegi REAL care este:

  1. Capacitatea energetica-emotionala a unei persoane. La ce te ajuta?! Poti vedea cat de usor se exprima angajatul, cat de mult isi ascunde ceea ce simte, ce il enerveaza, la ce tip de activitate este potrivit si cat de mult rezista intr-o activitate repetitiva, etc
  2. Capacitatea de a fi pragmatic. Daca vrei sa angajezi un responsabil pe departamentul de achizitii de exemplu, cu siguranta ai nevoie de o persoana cu picioarele pe pamant, atenta la detalii, care observa rapid toate oportunitatile, care intelege valoarea banilor si poate negocia la sange.
  3. Stima de sine. Un angajat care nu se auto-apreciaza si nu stie ce potential are e posibil sa evolueze greoi daca nu e sustinut. Ca si angajator ar trebui sa poti bugeta investitia intr-o astfel de persoana, sa-ti asumi perioada de formare si sa gasesti mecanismele de motivare corecte.
  4. Capacitatea de a se adapta la idei noi. De-a lungul timpului s-au pierdut mari oportunitati de business din cauza celor care nu au vrut sa se adapteze noului, care blocheaza orice actiune diferita. Ce faci daca intr-o echipa de 6 persoane ai cel putin 4 reticente la schimbare? Va fi destul de greu sa implementezi noi abordari, noi proiecte, etc.
  5. Capacitatea de concentrare. Sigur daca ai un business in contabilitate ai nevoie de angajati extrem de atenti si care se pot concentra in situatiile limite. Zilele de 24-25 ale lunii sunt un cosmar inainte de depunerea declaratiilor fiscale. 

Acestea sunt doar cateva aspecte pe care le putem identifica in analiza numerologica, aspecte care iti pot garanta alegerea unui angajat cu abilitatile de care firma ta are nevoie si un angajat care sa fie multumit de colaborarea cu tine.

Mi-am inceput activitatea in antreprenoriat acum 9 ani si constant discut cu antreprenori, recrutori si proprietari de afaceri. 70% dintre nemultumirile lor sunt legate de angajati.

Daca esti curios cum arata o analiza numerologica, imi poti scrie aici.

Cu drag!

Corina Stratulat - Numerolog & Antreprenor
2
Calculeaza-ti cifra de destin
TU pentru ce ai putea lua OSCARUL?

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts