Simt ca viata MEA e un HAOS. Mai am vreo sansa?

Simt ca viata MEA e un HAOS. Mai am vreo sansa?

Aud extrem de des aceasta afirmatie, atat de la oamenii care vin la seminarile sustinute, cat si in mediul online... mai ales pe Facebook. Uneori am impresia, cand deschid Facebook-ul, ca doar lucruri grave se intampla, ca totul e negru, ca oamenii nu mai au nici un motiv de bucurie, recunoastere, multumire... Daca mi-as lasa mintea necontrolata, as avea doar scenarii negative despre viitor.

Oare sa fie asa?... sau doar asa?

Accept ca in viata noastra exista multe dezechilibre pe toate planurile, exista neclaritate, exista evenimente pe care nu le putem controla, exista oameni dragi care sufera din diverse motive, insa in acelasi timp stiu ca tot ce se intampla in exterior mai intai a fost in interiorul nostru. 

Conflictele interioare, de care fugim si nu vrem de cele mai multe ori sa le vedem se transforma in conflicte exterioare, diverse dezechilibre.

Solutia este un proces intens de AUTOCUNOASTERE!... un proces real, autentic de identificare a cine suntem cu adevarat, mai ales la nivel de subconstient.

Sunt multe solutii pentru a accesa informatii despre noi la nivel de subconstient... EXTREM de multe!... doar sa facem un pas. Pentru mine cea mai rapida si eficienta metoda a fost analiza numerologica. Nu stiam ce inseamna numerologie si nici macar nu mi-am pus problema daca pot crede in aceasta stiinta... doar am folosit informatia primita in situatiile "urgente si agitate" din viata mea si m-am linistit, mi-am inteles drumul si mi-am atins obiectivele.

Imi asum ca procesul de autocunoastere, dezvoltare persoanala, profesionala si spirituala va dura toata viata si accept sa primesc fiecare experienta asa cum e ea, nu sa incadrez tot timpul in bine si rau.

Te provoc sa ai mai multa curiozitate, mai mult CURAJ si vei obtine ceea ce iti doresti.

Corina Stratulat
Numerolog & Antrenor pentru destin

4
De ce sa dai banii pe programe educationale?
Top 3 motive de CEARTA in familie. Perspectiva num...

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts