Top 3 motive de CEARTA in familie. Perspectiva numerologica

Top 3 motive de CEARTA in familie

Daca cearta nu mai e o noutate in familia ta, iti sugerez sa iei in considerare posibilitatea obtinerii urmatoarelor informatii:

1. Cine e "barbatul" in casa. In ultimele 6 luni, cel putin 60% dintre cuplurile cu care discut se plang ca si-au inversat rolurile…ce-i drept mai mult femeile :) . Sunt foarte nemultumite ca ele fac totul in casa, ca au grija copiilor, grija facturilor si nu sunt apreciate. Unde este adevarul? Care este cauza reala pentru care se produc aceste dezechilibre? In analiza numerologica identificam foarte clar ponderea energiei feminine si energiei masculine pe care o are o persoana. O femeie cu exces de energie masculina nu va lasa pe nimeni sa faca mai nimic in casa, va vrea sa-si impuna punctul de vedere…si barbatul va prefera sa plece...

2. Neexprimarea sentimentelor. Este chiar o cauza pentru tradare, unul dintre parteneri spunand ca daca nu primeste afectiune si in acest fel nu are de unde sa stie ca e iubit. Cuplurile care au facut deja analiza numerologica stiu la ce sa se astepte si stiu cum pot proceda cand partenerului nu-i vine natural sa spuna ce are pe suflet. 

3. Stima de sine. Atat in cuplu, cat si in relatia parinte-copil de aici apar certuri nejustificate, din motive stupide care de fapt ascund in profunzime o stima de sine scazuta, si cel putin o persoana se poate simti intr-o discutie "umilita", "respinsa", "nedreptatita". Pentru a nu strica/pierde relatii frumoase un process intens de autocunoastere si dezvoltare personala poate face minuni. 

In orice familie sau relatie apar constant neintelegeri sau diferente de opinie, cauzele nefiind cele aparente sau reprosate.

Poti citi si  "Cu ce ma ajuta numerologia in relatii?"

Iti recomand sa ai curiozitatea sa explorezi cifrele din viata ta (data de nastere, numele, etc) din punct de vedere calitativ si ca vibratie si vei putea avea relatii armonioase si cu siguranta o familie unita!

Cu drag!
Corina Stratulat - Numerolog

5
Simt ca viata MEA e un HAOS. Mai am vreo sansa?
Cu ce ma ajuta numerologia in relatii?

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts