TU pentru ce ai putea lua OSCARUL?

Te-ai gandit vreodata ca ai putea lua un "OSCAR" pentru una sau mai multe dintre abilitatiile pe care le ai si le manifesti la nivel de performanta maxima?!

Da, nu doar actorii sau cantaretii sau inventatorii merita sa fie pe scena, sa primeasca apreciere, sa primeasca respect si recunoastere...

In loc sa stai cu dezamagirea ca nu ai un astfel de talent, poti incepe procesul de autocunoastere si vei descoperi la ce esti extraordinar si prin cifra destinului poti intelege cum poti obtine succesul rapid, in ce domeniu si cu ce abilitati. 

In cazul lui Rami Malek, proaspatul castigator de Oscar, analiza numerologica ne arata prin ce aspecte a ajuns la acest succes. In numerograma, vedem "aluatul" din care suntem facuti, informatii la nivel de subconstient si matrita psiho-energo-informationala ne ghideaza catre ce abilitati putem explora, ce aspecte este necesar sa le dezvoltam prin studiu si munca si ce blocaje putem avea. 

Rami Malek s-a nascut pe 12.5.1981. Pentru analiza numerologica vom folosi data de nastere; se poate analiza si numele. 

Pentru a intelege felul in care functioneaza o persoana interpretam pe scurt vibratia interioara (reprezinta calitatile ascunse ale unui om, cerintele lui interne, axa spirituala, nivelul vibrational, forma lui autentica de manifestare), vibratia exterioara (felul in care se comporta in societate si cum este perceput ca fiind autentic de catre cei din jur) si cifra destinului.

Vibratia interioara este 3 ne indica o persoana energica, joviala, cu o mare sete de cunoastere, cu o mare capacitate in domeniul artelor, cu o imaginatie bogata, rationala, care tinde catre popularitate si are mare nevoie de aprecierea celor din jur.

Vibratia exterioara este 5 si arata comportamentul pe care il vad cei din jur. 5-ul are o personalitate interesanta, aventuriera. Este showman in orice situatie, fara sa faca mare efort. Ii plac schimbarile foarte mult si riscul sub orice forma, in relatie considera ca "riscul" este incitant.

Cifra destinului 9, care se obtine din insumarea cifrelor din data de nastere, in cazul lui Rami Malek este 1+2+5+1+9+8+1=27, 2+7=9 ne arata dorinta sa pentru calitate, perfectiune, idealism si inspirational.

Persoana cu cifra de destin 9 intodeauna va cauta prin tot ceea ce face sa performeze la cel mai inalt nivel, are o dorinta mare de a se pune in slujba celorlalti, de a inspira; este idealista.

Modalitatea prin care Rami Malek putea ajunge la acest destin este indicata de 27, care ne transmite ca avea nevoie sa-si exprime cu emotie talentul, creativitatea... si A FACUT-O!

Poate parea complicat, insa intelegand mici detalii despre noi, despre cei din jur, putem obtine succesul, putem face performanta si mai ales vom avea implinire sufleteasca...

Oare cat cat de mult ar conta pentru un adolescent sa aiba aceste informatii inainte de a investi energia intr-o anumita scoala, domeniu, etc? Sunt atat de multi oameni in jurul nostru care simt ca si-au irosit viata, ca nu au gasit ceva care sa le placa, sa fie satisfacuti si pare ca totul este "in ceata". Numerologia este o metoda de autocunoastete rapida si foarte clara. 

Te pot ghida printr-o analiza numerologica completa, pentru tine si cei dragi. Mai multe informatii aici: NUMEROLOGIE

Te provoc sa-ti descoperi DESTINUL!

Cu drag,
Corina Stratulat
Numerolog & Antreprenor 

3
Recrutare eficienta cu ajutorul numerologiei
De ce te trezesti greu LUNI dimineata?

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii la articolele din site! Inregistreaza-te sau daca ai deja un cont Autentifica-te
In acest moment articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.site4all.ro/

Cron Job Starts