Ce inseamna case la rosu ?

Cred ca pana in prezent ai observat macar o data in jurul capitalei si nu numai acele case nefinalizate de culoare rosie , chiar cred ca este imposibil sa nu le fi vazut macar o data in drumul tau, te-ai intrebat totusi vreodata de ce sunt nefinalizate si de ce sunt rosii. Ei bine se numesc case la rosu, sunt acele locuinte incepute de la fundatie dar la care proprietarul a ales proiectul in functie de buget si de preferinte. Uneori este dificil sa incepi un astfel de proiect, pentru ca intr-un punct anume te vei bloca din punct de vedere financiar si vei si nevoit sa abandonezi proiectul cand vad faci rost iar de bani.
Casele la rosu sunt case care incep cu fundatie si proiectul se finalizeaza cand ajungi aproape de final sau mai bine spus cand ai ridicat baza, ramane interiorul si exteriorul plus tot ce tine de confortul casei. Este imposibil sa locuiesti intr-o astfel de casa, pentru ca ea nu include finisarea interioara si exterioara si nici acoperisul fie el din tigla sau tabla, asta ramane la alegerea proprietarului.
Aceste case, se ridica mult mai repede, sunt main ieftine si de aceea de cele mai multe ori este tipul de proiect ales de multe persoane, pentru ca astfel fie pot cumpara un teren main mare, fie pot da atentie deosebita detaliilor, doar intr-un fel sau altul acestea sporesc confortul unei case.
Consider ca trebuie sa tii cont de aceste aspecte cand optezi pentru un proiect de genul acesta, pentru ca el nu include instalatia electrica sau cea sanitara, fiind detalii de care trebuie sa tii cont cand se finalizeaza proiectul. Noi acceptam cu drag aceste proiecte pentru ca fiecare contract stabilit il respectamai cu strictete, nu tinem cont ca e vorba de renovari, case la rosu sau case la cheie, fiecare dintre noi stim exact ce ne dorim si de aceea noi ca si echipa facem totul exact asa cum tu ca viitor proprietar iti doresti.

Locatie (Harta)

Splaiul Independenței 273, București 060042, Romania
Evalueaza articolul:
6
Dezavantajele unei case la rosu
De ce trebuie sa tii cont cand angajezi o echipa d...

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Nici un comentariu. Fii primul care trimite unul
Esti deja inregistrat? Autentifica-te aici
Vizitator
Vineri, 18 August 2017

Imagine Captcha

BLOGGERI RECENTI

Ranada Construct
31 postare(postari)
Econograf.ro
28 postare(postari)
West Rent a Car
15 postare(postari)
Adrian Ulmeanu
14 postare(postari)
Seven Colours
13 postare(postari)
Mihai Tomovici
10 postare(postari)
Ignat Maria Agurita
5 postare(postari)
Plastic Top Activ
5 postare(postari)
Attitude Events
4 postare(postari)
Family Road
4 postare(postari)

CELE MAI VOTATE ARTICOLE

Site4All
30 Iunie 2017
Mă gândesc că este posibil să tot primești oferte „miraculoase", care promit să-ți promoveze afacerea în mediul online.Iar apoi, după ce apelezi la respectivele servicii, să îți fi...
Evalueaza:
27
1608 vizualizari
Adrian Ulmeanu
04 August 2016
Cunoașteți oameni care se plâng mereu că nu au timp și nu au bani?Nu este greu să îi recunoașteți: sunt acei oameni care sunt într-o agitație continuă, mereu în alertă, mereu foart...
Evalueaza:
18
21157 vizualizari
Econograf.ro
07 August 2016
Oricine are nevoie de un website poate face o cautare simpla pe Google si gaseste milioane de rezultate, mai exact 6 milioane de rezultate pe care Google le-a considerat relevante ...
Evalueaza:
17
19917 vizualizari
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).