Avantajele ferestrelor tip termopan din PVC

Ferestrele tip termopan din PVC se monteaza usor de catre specialisti, sunt rezistente la efractie si nu prezinta riscuri de accidente. Sticla folosita pentru acest tip de geamuri este tratata, astfel incat filtreaza caldura si permite trecerea luminii in interior, fara a produce "efect de sera". Iata o serie de avantaje ale acestui tip de ferestre:

1. Durata lunga de viata

Ferestrele termopan cu tamplarie PVC sunt foarte durabile, avand o etanseitatea perfecta la apa si vant. Astfel, ele rezista la intemperii si oscilatii de temperatura, avand o durata de viata estimata la circa 50 de ani .

2. Usor de intretinut

Ferestrele din PVC nu ruginesc si nu trebuie sa fie vopsite. In afara de lubrefierea balamalelor o data la cateva luni/ani, acest tip de geam nu are nevoie de alte intretineri.

Totusi, pentru a-si mentine aspectul placut chiar si dupa ani de zile, este bine ca, o data la cateva saptamani, ferestrele din PVC sa fie spalate cu o solutie pe baza de sapun lichid. Nu este recomandata utilizarea agentilor abrazivi.

3. Izolatie termica si fonica

Odata ce ai montat in casa ferestre tip termopan, cheltuielile pentru incalzirea locuintei scad considerabil . Si acest lucru datorita proprietatilor excelente de izolatie termica ale PVC-ului si ale geamului termoizolator.

Conductivitatea termica redusa a tamplariei PVC-ului confera tamplariei o izolatie termica superioara care evita fenomenul de condens pe suprafata.

De asemenea, acest tip de ferestre ofera o protectia fonica buna. Cu un indice ridicat de atenuare fonica ferestrele cu profile PVC ofera protectie eficienta la zgomot, astfel ca sunt ideale pentru locuintele pozitionate in zone urbane aglomerate.

4. Protectie antiefractie

Stiai ca jumatate din spargatori intra pe fereastra, nu pe usa? Ferestrele din PVC asigura o protectie ridicata contra spargerilor.

5. Paleta larga de geamuri

Daca vrei sa beneficiezi de o termoizolatie cu o calitate mai buna opteaza pentru geamuri de tip Low e. Acest tip de geam impiedica patrunderea radiatiilor de unda mare (caldura) prin joasa emisivitate astfel ca locuinta ta va fi protejata de caldura emisa de razele soarelui, pe timp de vara.
Geamul reflexiv este colorat in argintiu si are efect de oglinda la exterior pe timp de zi. In schimb, cel mat sau ornamental sporesc gradul de intimitate si pe timp de noapte.

Daca ai locuinta orientata spre soare poti opta pentru un geam fumuriu, care reflecta radiatiile ultraviolete si protejeaza mobila, parchetul si plantele din interiorul casei.

Sticla geamului ornamental este obtinuta prin sablonare si poate avea diverse efecte ornamentale - de cristal, tip vitralii etc. .In principal, aceste geamuri sunt folosite pentru a personaliza o locuinta.

6. Multitudine de forme si culori

Exista pe piata profile colorate, care se adapteaza fiecarui tip de casa si accentueaza aspectul fatadei.
In plus, gemurile din PVC se prelucreaza destul de usor astfel ca, odata facuta comanda, in cateva zile acestea vor fi deja montate.

Locatie (Harta)

Strada Prelungirea Bucureşti, Bl. D3, Sc. 1, Parter, Călărași, jud. Calarasi 910146, România
Evalueaza articolul:
10
Portile automatizate ofera siguranta maxima casei ...
Poezie la poezie: HAIKU de Adrian Grigoriu la poez...

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Nici un comentariu. Fii primul care trimite unul
Esti deja inregistrat? Autentifica-te aici
Vizitator
Vineri, 18 August 2017

Imagine Captcha

BLOGGERI RECENTI

Ranada Construct
31 postare(postari)
Econograf.ro
28 postare(postari)
West Rent a Car
15 postare(postari)
Adrian Ulmeanu
14 postare(postari)
Seven Colours
13 postare(postari)
Mihai Tomovici
10 postare(postari)
Plastic Top Activ
5 postare(postari)
Ignat Maria Agurita
5 postare(postari)
Family Road
4 postare(postari)
Attitude Events
4 postare(postari)

CELE MAI VOTATE ARTICOLE

Site4All
30 Iunie 2017
Mă gândesc că este posibil să tot primești oferte „miraculoase", care promit să-ți promoveze afacerea în mediul online.Iar apoi, după ce apelezi la respectivele servicii, să îți fi...
Evalueaza:
27
1608 vizualizari
Adrian Ulmeanu
04 August 2016
Cunoașteți oameni care se plâng mereu că nu au timp și nu au bani?Nu este greu să îi recunoașteți: sunt acei oameni care sunt într-o agitație continuă, mereu în alertă, mereu foart...
Evalueaza:
18
21157 vizualizari
Econograf.ro
07 August 2016
Oricine are nevoie de un website poate face o cautare simpla pe Google si gaseste milioane de rezultate, mai exact 6 milioane de rezultate pe care Google le-a considerat relevante ...
Evalueaza:
17
19917 vizualizari
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).