Avantajele vitrinelor frigorifice tip termopan

Vitrinele frigorifice din termopan oferite de PLASTIC TOP ACTIV SRL sunt ceea ce are nevoie orice investitor care doreste sa beneficieze de un raport calitate-pret excelent.Acestea sunt destinate expunerii produselor ce trebuie pastrate la temperaturi scazute in vederea vanzarii, dar si stocarii unor cantitati mici de produse pe termen scurt. Vitrinele sunt alcatuite pe laterale,sus si partea posterioara din panouri termoizolante cu spuma poliuretanica iar partea frontala din PVC de inalta calitate cu geam termopan in doua foi, cu grosimea de 24. Rafturile interioare folosite pot fi atat din sticla groasa cat si rafturi metalice, in functie de dorintele clientilor si dimensiunile vitrinei.Sistemul de racire al unei vitrine frigorifice tip termopan este alcatuit dintr-o unitate interioara si una exterioara, cele doua fiind controlate printr-un panou electronic ce indica temperatura din interiorul vitrinei.Alegerea dimensiunilor vitrinelor frigorifice comercializate de PLASTIC TOP ACTIV SRL, revine clientului acestea putand fii fabricate la aproape orice cote.

Principalele avantaje oferite sunt:

 • consumul redus de energie cu aproximativ 70%;
 • pe timpul verii se elimina caldura degajata de vitrinele frigorifice clasice;
 • posibilitatea diversificarii produselor fara a fi deranjat de politica firmelor furnizoare;
 • rezistenta in timp (peste 25 de ani);
 • iluminare nocturna a produselor;
 • investitia se amortizeaza inca din primul an de functionare;
 • design innovator;
 • la nevoie se poate folosi pentru congelare (-5 grade Celsius);
 • etansare perfecta;
 • se creaza spatiu in plus;
 • tensiune alimentare = 220v - 230v.

Instructiuni de utilizare:

Pentru o buna functionare si pentru a beneficia din plin de avantajele conferite de acest produs trebuiesc respectate urmatoarele intrustructiuni de utilizare :

1. Vitrina frigorifica trebuie conectata la reteaua electrica 24 de ore din 24. Astfel produsele din interiorul ei vor fi la o temperatura optima si consumul de energie electrica va fi unul scazut. SE EXCLUDE METODA CLASICA " 2 ore dimineata / 2 ore dupa amiaza". Vitrina dumneavoastra este dotata cu un termostat, asadar aceasta porneste doar la nevoie atunci cand temperatura din interior scade sub temperatura setata.
2. Minim de 2 ori pe an (vara) deconectati vitrina de la reteaua electrica si cu un furtun cu apa spalati bine radiatorul unitatii externe !
3. Sub nici o forma nu trebuie sa obturati spatiul din fata splitului ! Acolo puteti aseza maxim 2 randuri de doze, cu un spatiu de minim 4 cm intre ele !
4. Nu obturati spatiul lasat liber intre rafturi! Aerul trebuie sa circule in interiorul vitrinei pentru a ajunge peste tot.
5. Nu tineti usile vitrinei deschise mult timp in timpul functionarii si verificati ca acestea sa fie inchise corespunzator.

Pentru mai multe detalii si/sau oferte de pret nu ezita sa ne contactezi.

Locatie (Harta)

Strada Prelungirea Bucureşti, Bl. D3, Sc. 1, Parter, Călărași, jud. Calarasi 910146, România
Evalueaza articolul:
3
Avantajele roletelor textile
Portile automatizate ofera siguranta maxima casei ...

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Nici un comentariu. Fii primul care trimite unul
Esti deja inregistrat? Autentifica-te aici
Vizitator
Vineri, 18 August 2017

Imagine Captcha

BLOGGERI RECENTI

Ranada Construct
31 postare(postari)
Econograf.ro
28 postare(postari)
West Rent a Car
15 postare(postari)
Adrian Ulmeanu
14 postare(postari)
Seven Colours
13 postare(postari)
Mihai Tomovici
10 postare(postari)
Plastic Top Activ
5 postare(postari)
Ignat Maria Agurita
5 postare(postari)
Attitude Events
4 postare(postari)
Family Road
4 postare(postari)

CELE MAI VOTATE ARTICOLE

Site4All
30 Iunie 2017
Mă gândesc că este posibil să tot primești oferte „miraculoase", care promit să-ți promoveze afacerea în mediul online.Iar apoi, după ce apelezi la respectivele servicii, să îți fi...
Evalueaza:
27
1608 vizualizari
Adrian Ulmeanu
04 August 2016
Cunoașteți oameni care se plâng mereu că nu au timp și nu au bani?Nu este greu să îi recunoașteți: sunt acei oameni care sunt într-o agitație continuă, mereu în alertă, mereu foart...
Evalueaza:
18
21157 vizualizari
Econograf.ro
07 August 2016
Oricine are nevoie de un website poate face o cautare simpla pe Google si gaseste milioane de rezultate, mai exact 6 milioane de rezultate pe care Google le-a considerat relevante ...
Evalueaza:
17
19917 vizualizari
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).