Avantajele roletelor textile

Roletele textile adauga stil si personalitate interiorului cladirilor, reprezentand o solutie simpla si economica pentru decorarea acestuia, in anumite situatii putand inlocui jaluzelele verticale.

Roletele textile creaza intimitate pe tot parcursul zilei fiind un element decorativ si in acelasi timp functional al spatiilor interioare. Atunci cand se doreste pot fi stranse cu usurinta in partea de sus a ferestrei oferind panorama exterioara.

Roletele textile se pot folosi atat in spatiile pentru birouri cat si in cele rezidentiale, juxtapunerea de lumina - culori - texturi conferind personalitate si confort interiorului. Mecanismul lor de actionare permite oprirea roletei in orice pozitie, reglandu-se astfel cantitatea de lumina ce patrunde in interior.

Tipuri de rolete textile:

  1. Rolete textile simple
    Roletele textile sau, cum le spun altii, rulouri textile, sunt produse de protectie solara si decor care ca si sistem au un ax pe care se infasoara o panza actionata prin intermediul unui mecanism cu lant.
  2. Rolete cu caseta standard sau avangard
    Roletele cu caseta sunt de fapt roletele simple ascunse intr-o caseta. Axul si materialul se strang in caseta fapt ce face ca pe parcursul utilizarii materialul sa fie mai protejat atunci cand este inchisa si deasemeni confera un design deosebit deoarece produsul este integrat cu tamplaria avand aceleasi culori atat termopanul cat si roleta cu caseta si ghidaj.
  3. Rolete Day & Night
    Rulourile Day & Night sunt rulouri textile cu anumite particularitati in ceea ce priveste aspectul si functionalitatea lor, fiind utilizate in cadrul amenajarii spatiilor interioare.

Sistemul pe care ruleaza este practic identic cu cel al roletelor simple, diferenta constand in aceea ca panza este dublata si are o structura in care fasiile opace alterneaza cu cele transparente. Aceasta se desfasoara in doua fasii, putandu-se astfel regla cantitatea de lumina prin suprapunerea diferita a sectiunilor transparent / opace pe cele doua valuri ale panzei.

Acest tip de rulouri poate fi montat intr-o gama variata de culori si materiale.

Rulourile Day & Night sunt actionate manual prin intermediul unui lantisor cu bile care permite oprirea in orice pozitie intermediara.

Locatie (Harta)

Strada Prelungirea Bucureşti, Bl. D3, Sc. 1, Parter, Călărași, jud. Calarasi 910146, România
Evalueaza articolul:
3
Kangoo Jumps - Miscare, Sanatate, Distractie
Avantajele vitrinelor frigorifice tip termopan
 

Comentarii

Nici un comentariu. Fii primul care trimite unul
Esti deja inregistrat? Autentifica-te aici
Vizitator
Vineri, 18 August 2017

Imagine Captcha

BLOGGERI RECENTI

Ranada Construct
31 postare(postari)
Econograf.ro
28 postare(postari)
West Rent a Car
15 postare(postari)
Adrian Ulmeanu
14 postare(postari)
Seven Colours
13 postare(postari)
Mihai Tomovici
10 postare(postari)
Ignat Maria Agurita
5 postare(postari)
Plastic Top Activ
5 postare(postari)
Family Road
4 postare(postari)
Grigoriu Adrian
3 postare(postari)

CELE MAI VOTATE ARTICOLE

Site4All
30 Iunie 2017
Mă gândesc că este posibil să tot primești oferte „miraculoase", care promit să-ți promoveze afacerea în mediul online.Iar apoi, după ce apelezi la respectivele servicii, să îți fi...
Evalueaza:
25
1586 vizualizari
Adrian Ulmeanu
04 August 2016
Cunoașteți oameni care se plâng mereu că nu au timp și nu au bani?Nu este greu să îi recunoașteți: sunt acei oameni care sunt într-o agitație continuă, mereu în alertă, mereu foart...
Evalueaza:
18
21114 vizualizari
Econograf.ro
07 August 2016
Oricine are nevoie de un website poate face o cautare simpla pe Google si gaseste milioane de rezultate, mai exact 6 milioane de rezultate pe care Google le-a considerat relevante ...
Evalueaza:
17
19887 vizualizari
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).