Hidroizolatii terasa

Hidroizolatii terasa pentru o casa confortabila

Lucrarile de hidroizolatii terase fac parte dintre etapele cele mai importante ale constructiei unei cladiri, insa la fel de importante sunt si in cazul unei reabilitari.

Echipa noastra este capabila sa ofere cele mai eficiente solutii pentru impermeabilizarea tuturor tipurilor de acoperis sau terasa, prin profesionalismul si experienta pe care am acumulat-o cat si prin materialele de cea mai inalta calitate pe care le utilizam.

Pentru a obtine o impermeabilitate perfecta, folosim solutii lichide marca Revimca, care sunt de fapt tipuri de cauciucuri acrilice cu proprietati de-a dreptul revolutionare.

Hidroizolatii terasa, fara decopertare si cheltuieli suplimentare

In cazul in care terasa locuintei dumneavoastra construita din dale sau placi de gresie a suferit deteriorari in timp, cum ar fi fisuri sau gauriri din cauza factorilor naturali sau a actiunilor mecanice care au dus la uzura sa, noi va stam la dispozitie cu servicii de reabilitare care va vor reda confortul. Suntem in masura sa efectuam lucrari de hidroizolatii terasa fara a mai fi necesara decopertarea ei in prealabil. In asa fel veti economisi bani, timp si veti fi scutiti de stresul pe care inlaturarea placilor vi l-ar provoca.

Apa nu va mai avea cai de infiltrare in peretii casei, iar umezeala si mucegaiul vor disparea in urma lucrarilor dehidroizolatii terasa pe care le vom executa la cel mai inalt standard.

Hidroizolatii terase, care confera un aspect de invidiat

Caracteristicile extraordinare pe care le prezinta cauciucurile acrilice marca Revimca vor conferi caminului dumneavoastra o protectie impotriva apei pe termen foarte indelungat. Proprietatile lor de a se mula pe orice tip de suprafata si de a patrunde in orice fisura, precum si faptul ca formeaza o pelicula continua fara imbinari converg spre un rezultat perfect, care va stopa patrunderea oricarui strop de apa in structura caminului dumneavoastra. In plus, aceasta membrana nu exfoliaza si nici nu-si modifica culoarea in timp, prin urmare aspectul terasei dumneavoastra va fi unul de invidiat multi ani la rand.

Solutia se aplica la rece, deci nu se foloseste flacara, iar prin lipsa dizolvantilor si a gudronului se reduce in mod consistent pericolul de incendiu.

Promptitudine si seriozitate, in lucrarile de hidroizolatii terasa

Raspundem cu promptitudine oricarei solicitari, indiferent de locul in care va aflati pe teritoriul tarii. Imediat ce ne veti contacta, specialistii nostri vor analiza problema dumneavoastra si vor gasi cea mai buna solutie pentru rezolvarea ei deplina. Veti beneficia in acelasi timp de consiliere si foarte multa seriozitate din partea noastra.

Puteti avea incredere in noi, deoarece personalul nostru este calificat, urmand cursuri de specialitate atestate in acest domeniu si beneficiind de o experienta de circa 12 ani de activitate.

Tratam fiecare caz in parte cu aceeasi responsabilitate, fiind atenti la toate detaliile pentru a ne multumi pe deplin clientii. De altfel, succesul si reputatia noastra se datoreaza seriozitatii cu care ne indeplinim munca de hidroizolatii terase.

Ne respectam angajamentele si termenele de finalizare a lucrarilor si oferim garantii pentru tot ceea ce facem. Prin urmare, daca optati pentru serviciile noastre, ati facut alegerea ideala pentru confortul dumneavoastra.

Locatie (Harta)

Strada Academiei 39-41, București 010013, Romania
Evalueaza articolul:
5
Pardoseli acrilice in spatii comerciale si nu numa...
Hidroizolatii jgheab

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Nici un comentariu. Fii primul care trimite unul
Esti deja inregistrat? Autentifica-te aici
Vizitator
Vineri, 18 August 2017

Imagine Captcha

BLOGGERI RECENTI

Ranada Construct
31 postare(postari)
Econograf.ro
28 postare(postari)
West Rent a Car
15 postare(postari)
Adrian Ulmeanu
14 postare(postari)
Seven Colours
13 postare(postari)
Mihai Tomovici
10 postare(postari)
Ignat Maria Agurita
5 postare(postari)
Plastic Top Activ
5 postare(postari)
Attitude Events
4 postare(postari)
Family Road
4 postare(postari)

CELE MAI VOTATE ARTICOLE

Site4All
30 Iunie 2017
Mă gândesc că este posibil să tot primești oferte „miraculoase", care promit să-ți promoveze afacerea în mediul online.Iar apoi, după ce apelezi la respectivele servicii, să îți fi...
Evalueaza:
27
1609 vizualizari
Adrian Ulmeanu
04 August 2016
Cunoașteți oameni care se plâng mereu că nu au timp și nu au bani?Nu este greu să îi recunoașteți: sunt acei oameni care sunt într-o agitație continuă, mereu în alertă, mereu foart...
Evalueaza:
18
21157 vizualizari
Econograf.ro
07 August 2016
Oricine are nevoie de un website poate face o cautare simpla pe Google si gaseste milioane de rezultate, mai exact 6 milioane de rezultate pe care Google le-a considerat relevante ...
Evalueaza:
17
19917 vizualizari
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).