Topografie, cadastru si intabulare

Va intrebati de ce ati avea nevoie de topografie ? Raspunsul este simplu: pentru realizarea unor masuratori precise, pentru obtinerea actelor necesare proprietatii dumenavoastra veti avea nevoie de lucrari topografice. Fie ca este vorba de masurarea unui teren, de trasarea limitelor de proprietate, de parcelare, ori aveti proiectul unei case si doriti sa o amplasati pe teren, echipa noastra de experti va sta la dispozitie si va ofera servicii profesionale – rapid, simplu si eficient.

Cadastrul este sistemul obligatoriu de evidenta al tuturor imobilelor de pe teritoriul tarii. Documentatia cadastrala este foarte importanta pentru orice proprietar de imobil, fara aceasta imobilul nu poate fi vandut, nu poate fi donat si nu se poate realiza ipotecarea acestuia. Intabularea inseamna inscrierea in Cartea Funciara a dreptul dumneavoastra asupra proprietatii unui teren sau a unui imobil. Intabularea poate fi provizorie – spre exemplu in cazul unei proprietati ce a fost castigata in instanta in urma unei hotarari judecatoresti care nu este irevocabila; sau poate fi intabulare definitiva – inscriere cu titlu definitiv, irevocabil. Cadastrul si intabulareasunt formalitati obligatorii care trebuie indeplinite la cumpararea unei locuinte fie ca este vorba de apartament sau casa ori la cumpararea unui teren indiferent daca este vorba de un teren agricol sau pentru constructii.

Contactati-ne acum si vom realiza pentru dumneavoastra toate documentele necesare in cel mai scurt timp posibil.

Proiectare

Echipa noastra de arhitecti poate sa realizeze pentru dumneavoastra cele mai complexe proiecte in concordanta cu ideiile si necesitatile dumneavoastra. Fie ca va doriti o constructie moderna sau una clasica, noi vom gasi pentru dumneavoastra solutia optima. Cu noi visele dumneavoastra vor fi transpuse in proiecte concrete de catre cei mai buni arhitecti si mai departe in constructii cu ajutorul echipelor noastre de constructori.

Protectia muncii SSM (securitate si sanatate in munca)

Firma noastra va ofera servicii de consultanta in securitatea si sanatatea muncii, cat si in domeniul situatiilor de urgenta. Prin calitatea serviciilor oferite de specialistii nostri, vom da siguranta si incredere in afacerea dumneavoastra. Apelati la noi si ne vom ocupa de toate activitatile legate de prevenire si protectie a muncii pentru dumneavoastra. Vom intocmi si vom actualiza planul de protectie si prevenire, vom identifica pericolele posibile si vom evalua riscurile pentru fiecare utilaj sau faza a muncii din cadru firmei dumneavoastra. Vom intocmi toata documentatia necesara si vom realiza instructajul angajatilor, vom elabora rapoartele cu privire la posibilele accidente de munca suferite de angajatii dumneavoastra.

Locatie (Harta)

Splaiul Independenței 273, București 060042, Romania
Evalueaza articolul:
3
Despre "Step" si beneficiile lui
Amenajari interioare si renovari case

Postari Asemanatoare

 

Comentarii

Nici un comentariu. Fii primul care trimite unul
Esti deja inregistrat? Autentifica-te aici
Vizitator
Vineri, 18 August 2017

Imagine Captcha

BLOGGERI RECENTI

Ranada Construct
31 postare(postari)
Econograf.ro
28 postare(postari)
West Rent a Car
15 postare(postari)
Adrian Ulmeanu
14 postare(postari)
Seven Colours
13 postare(postari)
Mihai Tomovici
10 postare(postari)
Plastic Top Activ
5 postare(postari)
Ignat Maria Agurita
5 postare(postari)
Family Road
4 postare(postari)
Attitude Events
4 postare(postari)

CELE MAI VOTATE ARTICOLE

Site4All
30 Iunie 2017
Mă gândesc că este posibil să tot primești oferte „miraculoase", care promit să-ți promoveze afacerea în mediul online.Iar apoi, după ce apelezi la respectivele servicii, să îți fi...
Evalueaza:
27
1610 vizualizari
Adrian Ulmeanu
04 August 2016
Cunoașteți oameni care se plâng mereu că nu au timp și nu au bani?Nu este greu să îi recunoașteți: sunt acei oameni care sunt într-o agitație continuă, mereu în alertă, mereu foart...
Evalueaza:
18
21157 vizualizari
Econograf.ro
07 August 2016
Oricine are nevoie de un website poate face o cautare simpla pe Google si gaseste milioane de rezultate, mai exact 6 milioane de rezultate pe care Google le-a considerat relevante ...
Evalueaza:
17
19918 vizualizari
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).